Інна Кузнєцова: Коли до Києва хтось приїздить, перше, що він бачить, – це, очевидно, вхід до станції метро «Вокзальна». В основному починається приїзд до Києва з метро. Якщо не вважати офіційні делегації. Коли з’явиться другий вхід станції метро «Вокзальна»?
Олександр Попов: Не тільки другий вхід. З’явиться ще багато цікавих проектів, які будуть реалізовані поруч зі станцією, поруч із залізничним вокзалом в цілому, тому що ми зараз розглядаємо концептуально розвиток цієї території для того, щоб впорядкувати паркування автомобілів, які туди приїжджають, щоб можна було навіть мати поруч місця, де можна відпочивати. Я маю на увазі готелі і таке інше.
Тому ця територія буде в майбутньому дійсно розвиватися. І я думаю, що всі будуть від цього вигравати. Але до Євро-2012 ми основну частину робіт хотіли б зробити. Тому на наступний рік у нас завершення тих планів, які ми запланували.
Інна Кузнєцова: Тобто з’явиться другий вхід на станцію метро «Вокзальна»?
Олександр Попов: Ні, другого входу не буде, але підходи до самого вокзалу, до метро будуть змінені, будуть впорядковані і будуть прибрані автомобілі, які сьогодні у великій кількості там паркуються.