Сантьяго

Модераторы: dimentiy, Администраторы

Ответить
Аватара пользователя
Бодрый
Ванга
Сообщения: 8587
Зарегистрирован: 01 янв 2012, 14:32
Откуда: Севастополь м-н "Лётчики"

Сантьяго

Сообщение Бодрый »

Метро в Чилі працюватиме від поновлюваних джерел енергії

Незабаром система метро в столиці Чилі Сантьяго майже повністю працюватиме на поновлюваних джерелах енергії. 42 відсотки споживаної електрики транспортна система отримуватиме від сонячних електростанцій та 18 відсотків від вітряних ферм.

За словами президента Чилі, Мішель Бачелет, крок в сторону поновлюваних джерел енергії наголошує на прагненні країни максимально знизити шкоду навколишньому середовищу та людям.

Наразі каліфорнійська компанія SunPower будує сонячну електростанцію, яка генеруватиме достатню кількість енергії, а бразильська фірма Latin America Power забезпечить проект вітряними фермами.

Згідно із SunPower, електростанція повинна бути завершена до 2017 року. За даними компанії, метро в Сантьяго "стане першою в світі системою громадського транспорту, що працює в основному на чистій енергії". У своїй заяві, виконавчий віце-президент компанії Едуардо Медіна сказав: "Сонячна енергія є ідеальним джерелом електрики для Чилі через велику кількість цього ресурсу в країні та прозору енергетичну політику".

http://bublbe.com/ua/suspilstvo/29305-m ... el-enerhii

Ответить