Метро на Троещину

о тоннелях, о мостах, о коммуникациях, о метро-2, мосты и переходы, торговые центры

Модераторы: dimentiy, Администраторы

Dvorko
Машинист
Машинист
Сообщения: 564
Зарегистрирован: 11 июн 2020, 20:27
Откуда: Київ

Re: Метро на Троещину

Сообщение Dvorko »

VOVA_H писал(а):
12 авг 2021, 07:37
Боже мій, коли врешті решт закінчиться травня політичних опонентів?
Я просто констатую факт. Що розвиток інженерно-транспортної інфраструктури не просто НЕ ВІДПОВІДАЄ масовій забудові останнього десятиліття, а запізнюється мінімум на 10 років. Та що говорити - Київ вже півроку формально не має затвердженого Генерального плану! Це по-Вашому нормально? Про яке стратегічне планування може йти мова? Я як інженер-проектувальник бачу тотальну деградацію "інженерного" і концентрацію на "архітектурному" - головне щоб "красиво" було. А вулиці і дороги - то таке, в останню чергу. Жодного доведеного до кінця об'єкту інфраструктури - а скільки піару на тій же Шулявці було. Ну ремонти, так можливо й можна занести в актив поточної адміністрації... Ну і реалізацію другої нитки ГМКК. ВСЕ. Фарс, відкати і "метро до кінця року"... P/S. Навіть таке російське місто як Казань може собі дозволити два прохідницьких щити, а європейська столиця - ні...
Заборонити рекламу на станціях Київського метрополітену!
У червоних лініях - ніяких компромісів зі злобудовниками!
Метро на Виноградар (І-а черга) - до кінця року, але якого?

TANK
пра-пра-правнук Лыбеди
пра-пра-правнук Лыбеди
Сообщения: 9714
Зарегистрирован: 20 июл 2006, 16:42
Откуда: Киев

Re: Метро на Троещину

Сообщение TANK »

ну и? все строится за счет города, так может он верно делает - строит то, что может, а не вливает бабло в мост, который сам явно не вытянет до конца? Очень много всего деается - из того что можно начать и закончить. Что-то делается и на этих долгостроях, когда бабо выделяется. Но весь город не должен сидеть на голодном пайке ради срочной достройки 2 станций метро и моста в черниговскую губернию, которые все равно достроить до конца не получится.

или ты на последние деньги купишь ферари, и будешь ломать голову, за какие бабки ее заправить?

ПС - По генплану - о дааа, это Кличко виноват, что при омеле один генплан закрыли, а готовый все подписать - открыли. Чекмарев с 2007 года орал, что генплан нарушается - доорался.
Удачи на дорогах!
(В т.ч.железных!!)

Аватара пользователя
dimentiy
Злой литовец
Сообщения: 9313
Зарегистрирован: 26 дек 2005, 19:54
Откуда: Зять городов русских
Контактная информация:

Re: Метро на Троещину

Сообщение dimentiy »

VOVA_H, ще одна публічна реакція на порушників — будуть санкції.
Dvorko, ще одна провокація срачу на тему політичних особистостей — будуть санкції.
Rider, ещё один переход на личности — будут санкции.

Господа, поверьте, простых предупреждений нет больше, не осталось, разобрали.
– Как правильно и удобно искать по форуму: инструкция

Аватара пользователя
Бодрый
Ванга
Сообщения: 8587
Зарегистрирован: 01 янв 2012, 14:32
Откуда: Севастополь м-н "Лётчики"

Re: Метро на Троещину

Сообщение Бодрый »

Чи готові дві станції: в КМДА розповіли про будівництво метро на Троєщину

У Київській міській державній адміністрації розповіли про темпи будівництва нової лінії метрополітену на Троєщину. Про це повідомили в профільному комунальному підприємстві у відповідь на інформаційний запит видання "Обозреватель". Повідомляється, що на Подільсько-Восресенском мосту в найближчі кілька місяців продовжиться будівництво конструкцій нової лінії підземки на Троєщину. Комунальники заявили, що в найближчі три місяці буде продовжено зведення огороджувальних конструкцій та облаштування насипу земляного полотна на Русанівських садах. Також на сьогоднішній день на вже існуючих конструкціях побудовані станції метро "Труману острів" і "Заточка Десенка", а також триває будівництво станції "Райдужна". Нагадаємо, що городской голова столиці Віталій Кличко заявив, що звільнить свого профільного заступника з питань транспорту Олександра Густелева, якщо до кінця року не буде відкрито автомобільне сполучення на Подільсько-Воскресенському мосту. За його словами, якщо Подільсько-Воскресенський міст не буде введений в експлуатацію вчасно, як це було обіцяно, то людина, яка несе на собі відповідальність, буде звільнений. Він зазначив, що говорив про це зі своїм профільним заступником Олександром Густелевим і заявив, що людина повинна контролювати процеси, щоб потім не виявлялися причини, чому щось не можна зробити вчасно. Кличко сказав, що якщо бруківці перехід не буде зданий і автосполучення не заміните його новим в експлуатацію, то будуть відповідні кадрові висновки.
https://kyiv.comments.ua/ua/news/societ ... chinu.html

російською в них те саме:
Также на сегодняшний день на уже существующих конструкциях построены станции метро "Труманов остров" и "Заточка Десенка", а также продолжается строительство станции "Радужная".
© Comments.ua
Метро на Виноградар в 2026. Метро на Русанівські дачі в 2035
Батько наш Бандера, Україна Мати...

Bratiunia
Крыса рельсовая
Крыса рельсовая
Сообщения: 11
Зарегистрирован: 03 фев 2021, 16:24
Откуда: Киев

Re: Метро на Троещину

Сообщение Bratiunia »

Також на сьогоднішній день на вже існуючих конструкціях побудовані станції метро "Труману острів" і "Заточка Десенка", а також триває будівництво станції "Райдужна".
Изображение

Аватара пользователя
Бодрый
Ванга
Сообщения: 8587
Зарегистрирован: 01 янв 2012, 14:32
Откуда: Севастополь м-н "Лётчики"

Re: Метро на Троещину

Сообщение Бодрый »

Микола Поворозник: До кінця року місто планує запустити на Подільсько-Воскресенському переході автомобільне сполучення

До кінця року місто планує запустити на Подільсько-Воскресенському мостовому переході автомобільне сполучення між лівим та правим берегами та розпочати активні роботи з будівництва метрополітену. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник в інтерв’ю виданню OBOZREVATEL.

За його словами наразі Подільсько-Воскресенському мостовому переході працюють над демонтажем тимчасових опор та облаштовують благоустрій заїздів зі сторони Нижнього та Верхнього Валів.

«Насправді, за останні три роки там зміни помітні неозброєним оком. Ситуація дещо ускладнюється тим, що цей міст стояв довго – через це запустити заново роботи там було непросто. І ми маємо залучати фахівців високого рівня з досвідом проведення певних робіт. Але – працюємо. Арочний міст через річку Дніпро сьогодні стоїть уже в проектному положенні. До кінця місяця знімуть вже всі іржаві тимчасові опори. Заїзд зі сторони Нижнього і Верхнього Валу на сьогодні зроблений, там залишилося здійснити благоустрій. Достатньо активні роботи зараз ведуться на території Русанівських садів. Будується частина метрополітену, який має там піти під землю, під залізницю. Йдуть роботи з будівництва переходу через залізницю, аби доїхати до вулиці Бальзака. Зі сторони Бальзака ведуться роботи з облаштування дорожнього покриття, яке примкне безпосередньо до цього мостового переходу», – розповів Микола Поворозник.

Він зауважив що наступним кроком після відкриття автосполучення буде будівництво метрополітену, початок якого, фактично, розпочався.

«Сьогодні є надії, що ми зможемо знайти інвестора, щоб будувати метрополітен. Це великі європейські банки – їх є декілька – які готові надавати місту достатньо дешеві кредити для будівництва метрополітену. Частина проекту у нас є. І після того, як поїде автомобільна частина – ми плануємо перейти до активного будівництва метрополітену», – підкреслив Микола Поворозник.

Він зазначив, що на втілення цього проекту очікують не лише ті кияни, які живуть на Троєщині, а й мешканці Солом’янського району, де всього одна станція метрополітену – «Вокзальна»:

«Цього метрополітену чекають не тільки мешканці Троєщини, а ще й кияни, які живуть у Солом’янському районі. І не тільки. Адже перемички існуючих сьогодні ліній метрополітену зі ще однією новою лінією дадуть можливість розвантажити переходи в центральній частині міста. Якщо ми з’єднаємо «Вокзальну» з «Лук’янівською», а «Лук’янівську» – з «Тараса Шевченка» – це дозволить зробити ще одну можливість пересадки з однієї лінії на іншу».

За його словами, на будівництво 18 нових станцій, за попередніми розрахунками, необхідно близько 2,3 млрд доларів. Збудувати їх можливо за 5 років з моменту старту активного будівництва.
https://kyivcity.gov.ua/news/mikola_pov ... luchennya/
Метро на Виноградар в 2026. Метро на Русанівські дачі в 2035
Батько наш Бандера, Україна Мати...

Dvorko
Машинист
Машинист
Сообщения: 564
Зарегистрирован: 11 июн 2020, 20:27
Откуда: Київ

Re: Метро на Троещину

Сообщение Dvorko »

Для того, щоби запустити автомобільний рух по ПМП в #кінціроку, треба ще учора було починати роботи з продовження Бальзака і якось розв'язуватись із залізницею. Естакада НАД залізницею - не вистачить часу (до #кінцяроку), прокол теж не швидко буде. Ну і земляна вставка з тунелями метро. Не встигнуть. Або встигнуть ради галочки з якимось к@стр0в2ним запуском руху, який нічого крім піар-задач цільової групи не вирішить. По типу підсвітки арки минулого року.
Заборонити рекламу на станціях Київського метрополітену!
У червоних лініях - ніяких компромісів зі злобудовниками!
Метро на Виноградар (І-а черга) - до кінця року, але якого?

Yaroslav
Начальник метрополитена
Начальник метрополитена
Сообщения: 1239
Зарегистрирован: 01 июн 2009, 17:39
Откуда: Київ

Re: Метро на Троещину

Сообщение Yaroslav »

Через сади буде )

Аватара пользователя
Бодрый
Ванга
Сообщения: 8587
Зарегистрирован: 01 янв 2012, 14:32
Откуда: Севастополь м-н "Лётчики"

Re: Метро на Троещину

Сообщение Бодрый »

До кінця року місто планує запустити на Подільсько-Воскресенському мостовому переході автомобільне сполучення між лівим та правим берегами та розпочати активні роботи з будівництва метрополітену.
#ДоКінцяРоку варто очікувати з'їзд з ПМП на вул. Прибережну (сади). Ну і заїзд з цієї вулиці. На цьому все - обіцяну мінімальну програму Санта на квадроциклі виконає.
Метро на Виноградар в 2026. Метро на Русанівські дачі в 2035
Батько наш Бандера, Україна Мати...

Dvorko
Машинист
Машинист
Сообщения: 564
Зарегистрирован: 11 июн 2020, 20:27
Откуда: Київ

Re: Метро на Троещину

Сообщение Dvorko »

На Прибережну? Не посоромлюсь спитати - а як і куди вул. Прибережною (чи навіть Центрально-Садовою) можна буде виїхати навіть одиночному автомобілю, я не говорю про потік транспорту на/з Троєщини? Це ж просто здогадки, так?
Заборонити рекламу на станціях Київського метрополітену!
У червоних лініях - ніяких компромісів зі злобудовниками!
Метро на Виноградар (І-а черга) - до кінця року, але якого?

Аватара пользователя
Бодрый
Ванга
Сообщения: 8587
Зарегистрирован: 01 янв 2012, 14:32
Откуда: Севастополь м-н "Лётчики"

Re: Метро на Троещину

Сообщение Бодрый »

ИзображениеИзображение
Автор Сергій Клочко
Міні-огляд ділянки на садах між залізницею і Русанівським озером (4 хв., без звуку)
Метро на Виноградар в 2026. Метро на Русанівські дачі в 2035
Батько наш Бандера, Україна Мати...

VOVA_H
Начальник депо
Начальник депо
Сообщения: 1172
Зарегистрирован: 02 апр 2012, 11:15

Re: Метро на Троещину

Сообщение VOVA_H »

Вау, опалубка тонеля!
Але в 2021р. машиною на Троєщина не проїхати, якщо все буде добре то в2022р.

Аватара пользователя
Бодрый
Ванга
Сообщения: 8587
Зарегистрирован: 01 янв 2012, 14:32
Откуда: Севастополь м-н "Лётчики"

Re: Метро на Троещину

Сообщение Бодрый »

Dvorko, а на який рух ви очікуєте ? Те що кажуть Кличко і Ко потрібно ділити на чотири.

Чи ви реально очікуєте, що вони спроможні відкрити автомобільний рух з виїздом на Бальзака/Шухевича #ДоКінцяРоку ?
Метро на Виноградар в 2026. Метро на Русанівські дачі в 2035
Батько наш Бандера, Україна Мати...

Юрик
Мэр (городской голова)
Мэр (городской голова)
Сообщения: 2240
Зарегистрирован: 29 дек 2009, 10:58
Откуда: Харьков

Re: Метро на Троещину

Сообщение Юрик »

Dvorko писал(а):
12 авг 2021, 11:08
Навіть таке російське місто як Казань може собі дозволити, а європейська столиця - ні...
У європейської столиці відсутня діра в землі з якої смочкуть нафту :!:
dimentiy писал(а):
12 авг 2021, 14:43
VOVA_H, ще одна публічна реакція на порушників — будуть санкції.
Dvorko, ще одна провокація срачу на тему політичних особистостей — будуть санкції.
Rider, ещё один переход на личности — будут санкции.

Господа, поверьте, простых предупреждений нет больше, не осталось, разобрали.

Давно пора, а то уже достали
:pray:

Аватара пользователя
dimentiy
Злой литовец
Сообщения: 9313
Зарегистрирован: 26 дек 2005, 19:54
Откуда: Зять городов русских
Контактная информация:

Re: Метро на Троещину

Сообщение dimentiy »

Если тебя это так достало, то какого, прости, чёрта ты подливаешь масло в огонь?
– Как правильно и удобно искать по форуму: инструкция

Ответить