Метро на Троещину (часть 1)

о тоннелях, о мостах, о коммуникациях, о метро-2, мосты и переходы, торговые центры

Модераторы: dimentiy, Администраторы

Дёдя
Мэр (городской голова)
Мэр (городской голова)

Сообщение Дёдя »

Зато теперь первое на 20 минут задерживается ;-) Точнее :-(
kitponiS, женились бы, БАРИН!

FerrariF1racing
Мэр (городской голова)
Мэр (городской голова)

Сообщение FerrariF1racing »

Будівництво метро на Троєщину координуватиме спеціальний штаб.
25-12-2007

Перший заступник столичного голови Анатолій Голубченко очолив спеціальний штаб для контролю та координації будівництва метро на Троєщину. Штаб має оперативно вирішувати питання будівництва і скоротити строки введення в дію дільниці від станції «Вокзальна» до Троєщини з електродепо. Нагадаємо, що довжина майбутньої лінії становитиме майже 20 км, на ній розміщуватимуться 12 станцій, а перевозитиме вона понад 40 тисяч пасажирів на годину.
ККЛ СБЛ СПЛ ПВЛ ЛЛ

Valery36
Машинист
Машинист

Сообщение Valery36 »

довжина майбутньої лінії становитиме майже 20 км, на ній розміщуватимуться 12 станцій
И всё это они хотят забабахать за 4 года??? О-еть!!! "Сказочники хреновы"

DFAW
Мэр (городской голова)
Мэр (городской голова)
Контактная информация:

Сообщение DFAW »

Это возможно но в наших реалиях мало реально.
Я не волшебник, я только учусь. :prof:
Я из того мрачного прошлого, о котором вам, в светлом будущем, остаётся только мечтать.

Метробудівець
Мэр (городской голова)
Мэр (городской голова)

Сообщение Метробудівець »

DFAW писал(а):Это возможно но в наших реалиях мало реально.
А депо за 6 мес. в наших реалиях?

DFAW
Мэр (городской голова)
Мэр (городской голова)
Контактная информация:

Сообщение DFAW »

Метробудівець - вопрос не про скорость работы, а про качество финансирования, а с депо я сказал чётко при полном финансировании, так что того [censored] отвали.
Я из того мрачного прошлого, о котором вам, в светлом будущем, остаётся только мечтать.

Метробудівець
Мэр (городской голова)
Мэр (городской голова)

Сообщение Метробудівець »

DFAW писал(а):а с депо я сказал чётко при полном финансировании
но ты не представил график четкого строительства депо за 6 мес. при полном финансировании.

goiko
Путеец
Путеец

Сообщение goiko »

Горбачиху уже украли
Об этом сообщила газета По-киевски 21 декабря 2007 года.

Оригинал находится тут: http://www.pk.kiev.ua/city/2007/12/21/110036.html

Муркенштейн
Пом. Админа
Пом. Админа

Сообщение Муркенштейн »

goiko
Ну и каким боком здесь метро на Троещину? Больше политикой воняет. Жду объяснений.
Chance favors the prepared mind
Я живу в палатке

Дёдя
Мэр (городской голова)
Мэр (городской голова)

Сообщение Дёдя »

Наверно этим:
Просмотрев документы, глава экологической комиссии Анатолий Коваленко заявил с трибуны, что депутаты проголосовали за выделение 29 га земли в зеленой зоне урочища Горбачиха. Но речь идет отнюдь не о выделении участков жителям русановских садов,
kitponiS, женились бы, БАРИН!

DFAW
Мэр (городской голова)
Мэр (городской голова)
Контактная информация:

Сообщение DFAW »

На Градостроительной секции обсуждали Межитгорскую 85.

7. Містобудівне обґрунтування визначення параметрів будівництва торговельно-офісної споруди з підземним та надземним паркінгом за адресою: вул. Межигірська, 85, Подільський район м. Києва (Попередні розгляди: СМР від 15.11.07р.)

Замовник: ТОВ "Інвестбуд-комплекс" Справа № 747-а-07
Проектна організація: ПТАМ "Г. Духовичний"
ГАП: Духовичний Георгій Самуїлович
Доповідач: Духовичний Георгій Самуїлович
Рецензент: Бородкін Юрій Миколайович

Изображение
Генеральній план.
Изображение
Компьютерній макет.
Изображение
Компьютерній макет.
Изображение
Компьютерній макет.

УХВАЛИЛИ: Схвалити містобудівне обгрунтування.

NNNN
Начальник депо
Начальник депо

Сообщение NNNN »

А что слышно с Русановскими садами? Ведь без решения вопроса с ними тормозится строительство мостового перехода

AMY
Памятник

Сообщение AMY »

Опа, на Рыбальском [полу]острове движняк намечается...

ВИКОНАВЧИЙ ОРГАН КИЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
(КИЇВСЬКА МІСЬКА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ)

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

27.12.2007 № 1776

м. Київ

Про надання грошової компенсації за будівлі їдальні та штабу за ГП-4 військового містечка № 204, що підлягають знесенню у зв'язку з будівництвом Подільського мостового переходу через р. Дніпро у м. Києві (в/ч А2387)

Відповідно до Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні", постанови Кабінету Міністрів України від 19.04.93 № 284 „Про порядок визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам":

1. Затвердити акт від 27.08.07 №4 рішення комісії по вирішенню земельних та майнових питань з визначення оціночної вартості майна – будівлі їдальні та штабу за ГП-4 військового містечка №204, що підлягають знесенню у зв'язку з будівництвом Подільського мостового переходу через р. Дніпро у м. Києві (в/ч А2387), що додається.

2. Комунальному підприємству „Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд м. Києва" виплатити відповідну грошову компенсацію власнику будівлі, визначену актом комісії від 27.08.07 №4, за рахунок коштів, передбачених зведеним кошторисом будівництва Подільського мостового переходу через р. Дніпро у м. Києві.

3. Першому заступнику голови Київської міської державної адміністрації Бассу Д.Я. прийняти рішення щодо висвітлення в засобах масової інформації змісту цього розпорядження.

4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступників голови Київської міської державної адміністрації згідно з розподілом обов'язків.

Голова
Л.Черновецький

ВИКОНАВЧИЙ ОРГАН КИЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
(КИЇВСЬКА МІСЬКА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ)

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

27.12.2007 № 1778

м. Київ

Про надання грошової компенсації за основні засоби ВАТ "Гідромеханізація", що підлягають знесенню у зв'язку з будівництвом Подільського мостового переходу через р. Дніпро у м. Києві

Відповідно до Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні", постанови Кабінету Міністрів України від 19.04.93 № 284 „Про порядок визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам":

1. Затвердити акт від 30.08.07 №5 рішення комісії по вирішенню земельних та майнових питань з визначення оціночної вартості майна – основних засобів ВАТ „Гідромеханізація" для перенесення об'єктів ЗАТ „Ремдизель", що підпадають під трасу будівництва Подільського мостового переходу через р. Дніпро у м. Києві, що додається.

2. Комунальному підприємству „Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд м. Києва" виплатити ВАТ „Гідромеханізація" грошову компенсацію, визначену актом комісії від 30.08.07 №5, за рахунок коштів, передбачених зведеним кошторисом будівництва Подільського мостового переходу через р. Дніпро у м. Києві.

3. Першому заступнику голови Київської міської державної адміністрації Бассу Д.Я. прийняти рішення щодо висвітлення в засобах масової інформації змісту цього розпорядження.

4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступників голови Київської міської державної адміністрації згідно з розподілом обов'язків.

Голова
Л.Черновецький
:rtfm: :censored:

NNNN
Начальник депо
Начальник депо

Сообщение NNNN »

А вот акт здесь не представлен. Первое распоряжение - это снос зданий в/ч от новой набережной дороги до улицы Электриков. А вот чего касается второе распоряжение?

Сейчас ситуация следующая: мост на правом берегу проведен над новой набережной и упирается в забор в/ч.
На самом Рыбальском полуострове , на маленьком отрезке улицы Электриков тоже есть опоры моста, которые с одной стороны подходят к какому-то забору, а с другой - к Вантовому мосту и общежитию в доме № 31.
А вот общежитие что-то сносить не собираются.

AMY
Памятник

Сообщение AMY »

NNNN писал(а):А вот акт здесь не представлен.
Ничего не понял, бессмысленный набор звуков...
NNNN писал(а):А вот чего касается второе распоряжение?<...>
на маленьком отрезке улицы Электриков тоже есть опоры моста, которые с одной стороны подходят к какому-то забору

Второе распоряжение касается строений на территории "Ремдизеля", расположенной именно за тем самым "каким-то забором"

http://maps.google.com/maps?ll=50.47414 ... &t=h&hl=ru
:rtfm: :censored:

Закрыто