Городские электрички

Городской наземный транспорт

Модераторы: dimentiy, Администраторы

Ответить
AMY
Памятник
Сообщения: 14279
Зарегистрирован: 05 апр 2004, 12:07
Откуда: <censored>

Сообщение AMY »

''ЛИГА:Закон'' писал(а):
ВИКОНАВЧИЙ ОРГАН КИЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
(КИЇВСЬКА МІСЬКА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ)

РОЗПОРЯДЖЕННЯ
від 21.08.2009 р. N 935


Київ

Про заходи щодо організації перевезень міською електричкою

Відповідно до Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", Закону України "Про залізничний транспорт", розпоряджень виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 29.05.2008 N 771 "Про реалізацію проекту "від Троєщини до правого берега за 20 хвилин" [ на сайте КГГА нет, ниже выкладываю текст из Лиги ] та від 24.07.2008 N 1013 "Про заходи щодо реалізації проекту "від Троєщини до правого берега за 20 хвилин", з метою поліпшення транспортного обслуговування жителів міста, в межах функцій органу місцевого самоврядування:

1. Комунальному підприємству "Київпастранс" (далі - КП "Київпастранс") як замовнику організації перевезень пасажирів на ділянці між станціями Дарниця - Київська Русанівка - Лівобережна - Київ-Дніпровський - Городня - Оболонь - Київ-Петрівка - Московський проспект (Зеніт) - Вишгородська - Сирець - Берестейська (Рубежівська) - Борщагівка (далі - Північне залізничне півкільце) [ я правильно понимаю, что в скобках указаны будущие переименования? ]:

1.1. Спільно із Державним територіально-галузевим об'єднанням "Південно-Західна залізниця" (далі - ДТГО "Південно-Західна залізниця") розробити та подати до Головного управління з питань цінової політики виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) розрахунок тарифів на перевезення пасажирів Північним залізничним півкільцем.

1.2. Визначити організатора перевезень для забезпечення належного рівня надання послуг з перевезень пасажирів залізничним транспортом за маршрутом, зазначеним у пункті 1, та укласти договір про надання послуг з організації перевезень.

2. Головному управлінню з питань цінової політики виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) підготувати та подати на затвердження виконавчому органу Київської міської ради (Київській міській державній адміністрації) проект розпорядження щодо встановлення тарифів на перевезення пасажирів міською електричкою.

3. Головному управлінню транспорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) в разі необхідності в установленому порядку надати обґрунтовані пропозиції про внесення змін до бюджету міста Києва на 2009 рік.

4. Внести зміни до розпоряджень виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації):

- від 29.05.2008 N 771 "Про реалізацію проекту "від Троєщини до правого берега за 20 хвилин", а саме пункт 7 виключити;

- від 24.07.2008 N 1013 "Про заходи щодо реалізації проекту "від Троєщини до правого берега за 20 хвилин", а саме пункт 7 виключити.

5. Першому заступнику голови Київської міської державної адміністрації Бассу Д. Я. прийняли рішення щодо висвітлення в засобах масової інформації змісту цього розпорядження.

6. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступників голови Київської міської державної адміністрації згідно з розподілом обов'язків.

Виконуючий обов'язки голови
А. Голубченко


[hr]

''ЛИГА:Закон'' писал(а):
ВИКОНАВЧИЙ ОРГАН КИЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
(КИЇВСЬКА МІСЬКА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ)

РОЗПОРЯДЖЕННЯ
від 29.05.2008 р. N 771

Київ

Про реалізацію проекту "від Троєщини до правого берега за 20 хвилин"

Відповідно до Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", Закону України "Про транспорт", постанови КМ України від 28.03.2008 N 274 "Про здійснення закупівель товарів, робіт і послуг за державні кошти" та з метою забезпечення впровадження першочергових заходів щодо покращення транспортного обслуговування жителів міста:

1. Здійснити у 2008 - 2009 роках реалізацію проекту "від Троєщини до правого берега за 20 хвилин", виконавши будівництво транспортно-пересадочних вузлів з відповідною інфраструктурою, підходами, під'їздами та об'єктами соціально-побутового призначення біля станцій Північного залізничного півкільця у місті Києві (Лівобережна - Городня - Оболонь - Київ - Петрівка - Московський проспект - Вишгородська - Сирець - Берестейська - Борщагівка).

2. Визначити замовником реалізації проекту "від Троєщини до правого берега за 20 хвилин" організації перевезень пасажирів міським електропотягом та будівництва об'єктів, зазначених в п. 1 цього розпорядження, комунальне підприємство "Київпастранс".

3. Комунальному підприємству "Київпастранс":

3.1. Протягом 5 днів після виходу цього розпорядження внести зміни до техніко-економічного обґрунтування та погодити в Головному управлінні економіки та інвестицій виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) завдання на коригування техніко-економічного обґрунтування, передбачивши в складі робіт інвестиційно-привабливі об'єкти.

3.2. Для розробки проектно-кошторисної документації на конкурсній основі визначити проектну підрядну організацію відповідно до постанови КМ України від 28.03.2008 N 274 "Про здійснення закупівель товарів, робіт і послуг за державні кошти" та укласти з нею відповідний договір.

3.3. Розробити проектно-кошторисну документацію відповідно до техніко-економічного обґрунтування та затвердити її в установленому порядку.

3.4. Для виконання робіт із будівництва об'єктів, зазначених в п. 1 цього розпорядження, визначити підрядну організацію відповідно до постанови КМ України від 28.03.2008 N 274 "Про здійснення закупівель товарів, робіт і послуг за державні кошти" та укласти з нею відповідний договір.

3.5. Одержати в інспекції державного архітектурно-будівельного контролю дозвіл на виконання будівельних робіт із будівництва об'єктів, зазначених в п. 1 цього розпорядження.

3.6. Для забезпечення перевезення пасажирів до пересадочних вузлів залізниці переглянути маршрутну мережу наземного пасажирського транспорту відповідно до пасажиропотоку.

3.7. Подати клопотання до Київської міської ради про відведення земельних ділянок для будівництва об'єктів, передбачених проектно-кошторисною документацією, зазначеною в п. 3.3 цього розпорядження.

3.8. Провести інвестиційний конкурс по залученню інвесторів будівництва інвестиційно-привабливих складових об'єктів, зазначених в п. 1 цього розпорядження.

4. Головному правлінню транспорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації):

4.1. У встановленому порядку надати до Головного управління економіки та інвестицій виконавчого органу Київради (Київської міської державної адміністрації) інвестиційні пропозиції щодо включення робіт в частині організації перевезень пасажирів міським електропотягом та будівництва об'єктів, зазначених в п. 1 цього розпорядження, при внесенні змін до Програми соціально-економічного та культурного розвитку м. Києва на 2008 рік та наступні роки.

4.2. Протягом 10 днів після виходу цього розпорядження опрацювати умови договору із Державним територіально-галузевим об'єднанням "Південно-західна залізниця" про організацію перевезень по Північному залізничному півкільцю в місті Києві.

4.3. Надати пропозиції щодо перейменування станцій, визначених у пункті 1 цього розпорядження, враховуючи особливості районів їх розташування.

5. Головному управлінню економіки та інвестицій виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) підготувати проект рішення Київської міської ради про внесення змін до Програми соціально-культурного та економічного розвитку міста Києва на 2008 рік в частині організації перевезень пасажирів міським електропотягом та будівництва об'єктів, зазначених в п. 1 цього розпорядження.

6. Просити Державне територіально-галузеве об'єднання "Південно-Західна залізниця" привести залізничні платформи, колійне господарство, пристрої станцій, визначених у пункті 1 цього розпорядження, до технічних вимог.

7. Головному управлінню з питань цінової політики виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) розробити та затвердити у встановленому порядку тарифи на проїзд міським електропотягом по Північному залізничному півкільцю у місті Києві.

8. Головному управлінню комунальної власності міста Києва виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) спільно з Головним управлінням транспорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) після закінчення будівництва та введення в експлуатацію об'єктів, зазначених в пункті 1 цього розпорядження, підготувати пропозиції Київській міській раді щодо вирішення майново-правових питань.

9. Першому заступнику голови Київської міської державної адміністрації Бассу Д. Я. прийняти рішення щодо висвітлення в засобах масової інформації змісту цього розпорядження.

10. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступників голови Київської міської державної адміністрації згідно з розподілом обов'язків.

Голова
Л. Черновецький
:rtfm: :censored:

AMY
Памятник
Сообщения: 14279
Зарегистрирован: 05 апр 2004, 12:07
Откуда: <censored>

Сообщение AMY »

''ЛИГА:Закон'' писал(а):
ВИКОНАВЧИЙ ОРГАН КИЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
(КИЇВСЬКА МІСЬКА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ)

РОЗПОРЯДЖЕННЯ
від 21.08.2009 р. N 944

Київ

Про встановлення КП "Київпастранс" тарифів на перевезення пасажирів міською електричкою

Відповідно до статті 28 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" та з метою вирішення нагальних проблем забезпечення перевезення пасажирів з житлових масивів Троєщина, Райдужний, Воскресенка на правий берег р. Дніпро у місті Києві, в межах функцій органу місцевого самоврядування:

1. Встановити комунальному підприємству "Київпастранс" тарифи на перевезення пасажирів міською електричкою у розмірі 1,70 грн.

2. Взяти до відома, що проїзд пільгових категорій громадян здійснюється відповідно до вимог законодавства.

3. Першому заступникові голови Київської міської державної адміністрації Бассу Д. Я. прийняти рішення щодо висвітлення в засобах масової інформації змісту цього розпорядження.

4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступників голови Київської міської державної адміністрації згідно з розподілом обов'язків.

Виконуючий обов'язки голови
А. Голубченко



''ЛИГА:Закон'' писал(а):
ВИКОНАВЧИЙ ОРГАН КИЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
(КИЇВСЬКА МІСЬКА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ)

РОЗПОРЯДЖЕННЯ
від 31.08.2009 р. N 957

Київ

Про встановлення КП "Київпастранс" вартості єдиного проїзного квитка "автобус - міська електричка"

Відповідно до статті 28 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" та з метою вирішення нагальних проблем забезпечення перевезення пасажирів з житлових масивів Троєщина, Райдужний, Воскресенка на правий берег р. Дніпро у м. Києві, в межах функцій органу місцевого самоврядування:

1. Встановити КП "Київпастранс" вартість єдиного проїзного квитка для проїзду пасажирів у міській електричці та спеціальних автобусних маршрутах, які створені для підвезення пасажирів до зупиночної платформи "Троєщина", в розмірі 2,00 грн. на одну поїздку.

2. Взяти до відома, що проїзд пільгових категорій громадян здійснюється відповідно до вимог чинного законодавства.

3. Першому заступникові голови Київської міської державної адміністрації Бассу Д. Я. прийняти рішення щодо висвітлення в засобах масової інформації змісту цього розпорядження.

4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступників голови Київської міської державної адміністрації згідно з розподілом обов'язків.

Голова
Л. Черновецький


[hr]

На законы наплевать с высокой колокольни? Зачем тогда писать...
Відповідно до Закону України „Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності” зауваження та пропозиції від юридичних та фізичних осіб, їх об’єднань приймаються протягом місяця з дня оприлюднення проекту регуляторного акта, тобто до 18.09.2009 року

...если распоряжение подписывается уже 21.08.2009? И куда смотрят компетентные органы? :roll:

Еще чисто из любопытства, узнать бы, зарегистрированы ли эти распоряжения в органах Минюста? По квартплате на госрегистрацию типо уже "забили", а вот прошлогоднее распоряжение по тарифам на транспорт регистрировали... В Лиге ответа я не нашел... Возможно плохо искал, особо копаться не было времени
:rtfm: :censored:

Аватара пользователя
optimist
Машинист
Машинист
Сообщения: 482
Зарегистрирован: 19 май 2009, 22:22
Откуда: KYIV

Сообщение optimist »

AMY писал(а):
AMY: Ну я бы не сказал про 350 тыс
<skip>
Итого ИМХО 100-75 тыс. человек

1. Я базируюсь на данных [wiki]официальной статистики [ ляп ]
2. Если из 100 тыщ на ГЭ едет меньше двух — по-твоему, это решение проблемы? :shock: Это двухчасовой газельный пассажиропоток — 1 условная "газелька" в минуту — 15*120=1800 пассажиров. А здесь речь идет о трех автобусных маршрутах и двух шестивагонных электропоездах на протяжении 2,5 часов... Стрельба из пушки по воробьям...
Проблему конечно не решит но если облегчит хотя бы на 10 % уже хорошо.
Надо построить парковку возле ГЭ. Тогда это будет современное решение подходящее многим.
Все, что ни делается то к лучшему
Все, что к лучшему то не делается

Анатолий
п/п-к Очевидность
п/п-к Очевидность
Сообщения: 7677
Зарегистрирован: 16 фев 2006, 17:37
Откуда: из Киева

Сообщение Анатолий »

Строить парковку там негде...

Аватара пользователя
optimist
Машинист
Машинист
Сообщения: 482
Зарегистрирован: 19 май 2009, 22:22
Откуда: KYIV

Сообщение optimist »

Анатолий писал(а):Строить парковку там негде...

Если немного пофантазировать то вот здесь. Или там уже занято?
Интересно а кто это уже успел нанести маршрут автобуса и переименовать станцию в Троещину?

Изображение
Все, что ни делается то к лучшему
Все, что к лучшему то не делается

Анатолий
п/п-к Очевидность
п/п-к Очевидность
Сообщения: 7677
Зарегистрирован: 16 фев 2006, 17:37
Откуда: из Киева

Сообщение Анатолий »

Там гаражи и частный сектор.

Аватара пользователя
Fant
Крыса рельсовая
Крыса рельсовая
Сообщения: 60
Зарегистрирован: 16 апр 2007, 16:20

Сообщение Fant »

как раз в указанном месте должен по плану проходить многострадальный Подольский мост.

Аватара пользователя
Sinoptik
Пом. Админа
Пом. Админа
Сообщения: 11436
Зарегистрирован: 04 апр 2003, 13:34
Откуда: Киев

Сообщение Sinoptik »

В ККЛ-ских радиоинформаторах появилась фраза о "ГЭ на "Петровке"". ОБъявляют, по-моему, на каждой станции.
ИзображениеС уважением,
Sinoptik

Аватара пользователя
tov_tob
Мэр (городской голова)
Мэр (городской голова)
Сообщения: 12165
Зарегистрирован: 25 фев 2005, 12:56
Откуда: Город на трех холмах
Контактная информация:

Сообщение tov_tob »

Sinoptik писал(а):ОБъявляют, по-моему, на каждой станции.
Так и есть, на каждой.
Здесь могла быть моя подпись...

Аватара пользователя
Sinoptik
Пом. Админа
Пом. Админа
Сообщения: 11436
Зарегистрирован: 04 апр 2003, 13:34
Откуда: Киев

Сообщение Sinoptik »

Просто я проехал только два перегона.
;)
ИзображениеС уважением,
Sinoptik

ШТИФТ
Крыса рельсовая
Крыса рельсовая
Сообщения: 81
Зарегистрирован: 02 ноя 2005, 11:33

Сообщение ШТИФТ »

Эта информация записана под отдельную кнопку в информаторе (бывшая "Без маневров", сейчас "Электричка"), и согласно инструктажа машинисты должны на каждой станции обьявлять о новом
"Чудо-транспорте"...

Аватара пользователя
Dimon
Мэр (городской голова)
Мэр (городской голова)
Сообщения: 4445
Зарегистрирован: 23 май 2004, 12:10
Откуда: из Киева

Сообщение Dimon »

А что фразы "Без маневрів" уже нет? :shock:

И чей голос объявляет электричку? Почему бы ее не записать нормально, а ""Без маневрів" оставить?
Люблю пневматику!

Аватара пользователя
sashman
Мэр (городской голова)
Мэр (городской голова)
Сообщения: 7031
Зарегистрирован: 08 сен 2004, 21:05
Откуда: оттуда.
Контактная информация:

Сообщение sashman »

Ах вот почему когда я ехал объявляли только на Майдане и на Петровке.
Океания всегда воевала с Ост-Азией

Аватара пользователя
Sinoptik
Пом. Админа
Пом. Админа
Сообщения: 11436
Зарегистрирован: 04 апр 2003, 13:34
Откуда: Киев

Сообщение Sinoptik »

Dimon писал(а):Почему бы ее не записать нормально, а ""Без маневрів" оставить?
А и в самом деле. Вот идиоты, додуматься не могли установить на панели р\и еще одну кнопку, и добавить на нее фразу про ГЭ. :twisted:
ИзображениеС уважением,
Sinoptik

Аватара пользователя
Сухов
Начальник депо
Начальник депо
Сообщения: 1155
Зарегистрирован: 26 мар 2009, 00:38
Откуда: Стольный град Киев
Контактная информация:

Сообщение Сухов »

«Кое-что мы воплотим.
Я даже догадываюсь, что они воплотят - цену в 3,5 гривен.

А про ГЭ и на экскалаторах росказывают - слушал на вокзальной пару дней назад, когда точно не помню.
Пока я жив - я в пути.
Пока я в пути - я жив.

Ответить