Метро на Троещину (часть 1)

о тоннелях, о мостах, о коммуникациях, о метро-2, мосты и переходы, торговые центры

Модераторы: dimentiy, Администраторы

Аватара пользователя
DJVLAD
Путеец
Путеец
Сообщения: 165
Зарегистрирован: 05 апр 2004, 12:25

Сообщение DJVLAD »

Ржавчина там какая-то странная, да и только на месте разрыва, может это не ржавчина а содержимое аккумулятора? через который прошёл отбойник при ударе

Wonder
Машинист
Машинист
Сообщения: 446
Зарегистрирован: 22 июл 2007, 14:55

Сообщение Wonder »

или кровь...

Helgi
Начальник депо
Начальник депо
Сообщения: 974
Зарегистрирован: 24 фев 2006, 15:15

Сообщение Helgi »

Там давно уже отбойник был помят, возможно опоры некоторые сломаны были. Причем били его в другую сторону, по дороге с Оболони в сторону Гаванского, т.е. как раз и выгнут он был в сторону той полосы, где ехал Ниссан. Еще другое интересно - президент наш это вероятно мог лицезреть это ДТП. Судя по пробке на Наб.-Хрещатицкой он это место должен был проезжать до 9:30.

Анатолий
п/п-к Очевидность
п/п-к Очевидность
Сообщения: 7682
Зарегистрирован: 16 фев 2006, 17:37
Откуда: из Киева

Сообщение Анатолий »

Следующая аналогичная авария будет здесь:
http://forum.metropoliten.kiev.ua/album ... ic_id=7251
Извините, что не по теме немного.

Аватара пользователя
Daedalus
Механик
Механик
Сообщения: 278
Зарегистрирован: 04 апр 2003, 13:34
Откуда: Київ

Сообщение Daedalus »

Ребят, может я что-то плохо понял физику полета, но как он умудрился так сильно войти в отбойник на внутреннем радиусе поворота, еще и так на него нанизаться? При том, что правый борт цел - т.е. ему не "помогли" туда уйти?
Очень некисло валил с Гаванского моста и в левом повороте перестарался с рулежкой. Но как-то мутно это...

Аватара пользователя
Valery36
Машинист
Машинист
Сообщения: 555
Зарегистрирован: 08 ноя 2006, 14:26
Откуда: Киев

Сообщение Valery36 »

Может с утреца асвальт был влажный-скорость приличная-обгон-занос....
Наверное хватит на эту тему....

Аватара пользователя
Vadim
Админ
Админ
Сообщения: 3857
Зарегистрирован: 04 апр 2003, 13:34
Откуда: Kiev
Контактная информация:

Сообщение Vadim »

Хорош флудить, здесь про метро, а не про ПДД.
Злой админ
Chris De Burgh - Moonlight & Vodka

pear_gaf
Машинист
Машинист
Сообщения: 440
Зарегистрирован: 14 окт 2006, 00:16
Откуда: Киев

Сообщение pear_gaf »

Вопрос навеяло картинкой

Изображение
Другу чергу мостового переходу – від вул. Набережно-Хрещатицької до ім.Ватутіна, планується ввести в експлуатацію в першому півріччі 2012 року - до проведення «Євро 2012», а повністю завершити об`єкт - до 2013 року.
Вторая очередь до Ватутина выделена белым. Последняя очередь строительства - логично предположить - красным. Им же отмечена часть моста от рыбальского острова до Подола. По проекту был съезд с моста на Набережно-Рыбальскую. Был ли заезд с рыбальского острова на новый мост или же движение будет односторонним с Троещины в сторону подола, пока не достроят последнюю очередь?

Аватара пользователя
Alexeyka
Начальник СЦБ
Начальник СЦБ
Сообщения: 824
Зарегистрирован: 13 июл 2010, 21:03
Откуда: Николаев->Киев

Сообщение Alexeyka »

Заезд на "новый" мост в сторону Троещины будет со стороны Валов.
А вот и новость подоспела:
У Києві планують збудувати нову дорогу

До 2012 року від Подільського мостового переходу до проспекту Ватутіна збудують нову дорогу.

Як повідомляє прес-служба КМДА, планується збудувати дорогу від Подільського мостового переходу до проспекту Ватутіна з будівництвом транспортної розв'язки на примиканні в урочищі Горбачиха до мостового переходу.

Це робиться "з метою забезпечення введення в експлуатацію другої черги Подільського мостового переходу через Дніпро (від вулиці Верхній Вал до проспекту Ватутіна)", - йдеться у повідомленні.

Крім того, передбачене будівництво заїзду з вулиці Верхній Вал через Гавань на Подільський мостовий перехід, зазначила прес-служба.

Як повідомили у КМДА, згідно з розпорядженням Київського міського голови Леоніда Черновецького, замовнику будівництва дороги - КП "Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд Києва" доручено розробити та затвердити проект будівництва, а також визначити генеральні проектну та будівельну організації шляхом конкурсних торгів.

Відповідно до розпорядження, будівництво дороги передбачається включити до Державної цільової програми підготовки та проведення Євро-2012 в частині фінансування у 2010-2012 роках.
http://kiev.pravda.com.ua/news/4cdab2170a62a/

AMY
Памятник
Сообщения: 14279
Зарегистрирован: 05 апр 2004, 12:07
Откуда: <censored>

Сообщение AMY »

ВИКОНАВЧИЙ ОРГАН КИЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
(КИЇВСЬКА МІСЬКА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ)

РОЗПОРЯДЖЕННЯ
від 03.11.2010 № 905

Про будівництво дороги від Подільського мостового переходу через р. Дніпро до проспекту Ватутіна з будівництвом транспортної розв’язки на примиканні в урочищі Горбачиха до Подільського мостового переходу через р. Дніпро та заїзду з вул. Верхній Вал через Гавань на Подільський мостовий перехід через р.Дніпро

Відповідно до законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про столицю України — місто-герой Київ», «Про дорожній рух» та з метою забезпечення введення в експлуатацію другої черги Подільського мостового переходу через р. Дніпро від вул. Верхній Вал до проспекту Ватутіна у першому півріччі 2012 року, в межах функцій органу місцевого самоврядування:

1. Здійснити у 2010—2012 роках будівництво дороги від Подільського мостового переходу до проспекту Ватутіна з будівництвом транспортної розв’язки на примиканні в урочищі Горбачиха до Подільського мостового переходу через р. Дніпро та заїзду з вул. Верхній Вал через Гавань на Подільський мостовий перехід через р. Дніпро.

2. Комунальному підприємству «Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд м. Києва» як замовнику будівництва Подільського мостового переходу через р.Дніпро:

2.1. Розробити та затвердити у встановленому порядку у складі проекту будівництва Подільського мостового переходу через р.Дніпро, затвердженого розпорядженням Київської міської державної адміністрації від 11.10.2004 № 1851, проект будівництва дороги від Подільського мостового переходу до проспекту Ватутіна з будівництвом транспортної розв’язки на примиканні в урочищі Горбачиха до Подільського мостового переходу через р.Дніпро.

2.2. Розробити та затвердити у встановленому порядку у складі проекту будівництва Подільського мостового переходу через р.Дніпро, затвердженого розпорядженням Київської міської державної адміністрації від 11.10.2004 № 1851, проект будівництва заїзду з вул. Верхній Вал через Гавань на Подільський мостовий перехід через р.Дніпро.

2.3. Зведені кошторисні розрахунки на будівництво дороги від Подільського мостового переходу через р.Дніпро до проспекту Ватутіна з будівництвом транспортної розв’язки на примиканні в урочищі Горбачиха до Подільського мостового переходу через р.Дніпро та заїзду з вул. Верхній Вал через Гавань на Подільський мостовий перехід через р.Дніпро в установленому порядку включити до складу зведених витрат на будівництво Подільського мостового переходу через р. Дніпро.

2.4. Визначити на конкурсних торгах згідно з чинним законодавством генеральні проектну та будівельну організації для виконання робіт з проектування та будівництва дороги від Подільського мостового переходу до проспекту Ватутіна з будівництвом транспортної розв’язки на примиканні в урочищі Горбачиха до Подільського мостового переходу через р. Дніпро та заїзду з вул. Верхній Вал через Гавань на Подільський мостовий перехід через
р. Дніпро.

3. Виконавчому органу Київської міської ради (Київській міській державній адміністрації) звернутись до Кабінету Міністрів України з клопотанням щодо включення будівництва дороги від Подільського мостового переходу до проспекту Ватутіна з будівництвом транспортної розв’язки на примиканні в урочищі Горбачиха до Подільського мостового переходу через р.Дніпро та заїзду з вул. Верхній Вал через Гавань на Подільський мостовий перехід через р.Дніпро до Державної цільової програми підготовки та проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу, в частині фінансування в 2010 -2012 роках.

4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступників голови Київської міської державної адміністрації згідно з розподілом обов’язків.

Голова
Л. Черновецький
:rtfm: :censored:

Анатолий
п/п-к Очевидность
п/п-к Очевидность
Сообщения: 7682
Зарегистрирован: 16 фев 2006, 17:37
Откуда: из Киева

Сообщение Анатолий »

То есть, метро хотят пустить прямо через русановские сады с проколом в ж/д насыпи и дальше по мосту через озеро, а автомобили завернуть на новую набережную, которая будет идти до проспекта Ватутина.
Интересное решение...

pear_gaf
Машинист
Машинист
Сообщения: 440
Зарегистрирован: 14 окт 2006, 00:16
Откуда: Киев

Сообщение pear_gaf »

Новая набережная вдоль Горбачихи - это лишь часть этого проекта.

Вот план строительства метро и автомобильной развязки в месте пересечения с ж/д веткой и озером. Другой ракурс, вид в сторону Русановских садов.

Аватара пользователя
ВЫБЕГАЛЛО
Путеец
Путеец
Сообщения: 166
Зарегистрирован: 28 окт 2008, 17:10

Сообщение ВЫБЕГАЛЛО »

У Азарова рады планам «иностранцев» застраивать высотками Рыбальский остров в Киеве

http://www.ugmk.info/news/u-azarova-rad ... kieve.html

В Министерство регионального развития и строительства Украины поступило инвестиционное предложение о строительстве высотного комплекса на Рыбальском острове в Киеве. Об этом сообщил сегодня заместитель министра Анатолий Беркута на пресс-конференции.

«Совсем недавно у нас в министерстве появилось предложение по строительству высотки на Рыбальском острове», - рассказал А.Беркута.

Замминистра не сообщил подробности проекта, однако отметил, что оно исходило от компании-нерезидента.

Источник: building

Анатолий
п/п-к Очевидность
п/п-к Очевидность
Сообщения: 7682
Зарегистрирован: 16 фев 2006, 17:37
Откуда: из Киева

Сообщение Анатолий »

А причём здесь метро на Троещину?

Аватара пользователя
ВЫБЕГАЛЛО
Путеец
Путеец
Сообщения: 166
Зарегистрирован: 28 окт 2008, 17:10

Сообщение ВЫБЕГАЛЛО »

Это к сведению. Поживем увидим. рядом же

Закрыто