Продолжение ККЛ (Васильковская—Теремки)
Модераторы: dimentiy, Администраторы
на белую зарплату налагается налог в 32 (+-) процента на фонд заработной платыWonder писал(а):Зачем строителям платить "черную" зп? Или они не хотят работать за сумму, определенную бюджетом?
платя людям черную зарлату можно платить на треть больше при том же бюджете
ваш Кэп
Что прикольно, в Москве самый длинный перегон Крылатское - Строгино длиннее всего Днепропетровского метро 

- Klovsky
- Мэр (городской голова)
- Контактная информация:
Как пропустить это через бухгалтерию? Подрядчику же заказчик не в конверте миллиард принесёт?
*Станція "Мечникова". Вихід до магазину "Киянка".
Закинутий навколометро- та залізничний сайт
Закинутий навколометро- та залізничний сайт
Відповідь на це питання в історії про лавочки в харківському метро, здається, по 250 тисяч гривень за штуку. Тільки історя про них набула розголосу, а скільки є таких "лавочок", про які ніхто не знає.....Klovsky писал(а):Как пропустить это через бухгалтерию? Подрядчику же заказчик не в конверте миллиард принесёт?
По темі продовження КЧЛ.
В неділю, 10.07.2011, обійшов всю ділянку, яка будується, зробив кілька фото. Часу раніше не було, тому викладаю зараз.
Монтажка Вікторії - загальний вигляд .
Монажка Вікторії ближче і ще ближче . На жаль, вентиляційна труба не дає змоги роздивитись детально, що робиться внизу.
Площадка на ОВУ була пуста .
Кран, який працював на ОВУ, був завантжений на тягач .
Це, наскільки я зрозумів, діжка з-під герметика . Назва викликає певні асоціації

Далі майбутня станція ВЦ.
Вигляд зі сторони Васильківської . Справа видна розрита траншея, там останній місяць активно перекладають комунікації.
Вигляд з точки біля нового офісно-торгового центру, який будується біля ВЦ . На фото дещо погано (сонце світило в очі), але видно зварені металоконструкції для перекриття станції
Вигляд котловану зі сторони ВЦ .
З інших новин, інсайдери повідомили, що всі кабелі (16 кабелів 10кВ) на демонтажці Любаші вже підвісили, так що приступили до вибирання грунту під ними.
13/07/2011:
Біля ВЦ продовжують перекладати комунікації .
Ярослава - 685 кілець .
Вид зі сторони ВЦ .
На ОВУ працює новий кран - "Івановець" .
Вікторія - 76 кілець .
На місці проходки Вікторії вирито шурф .
Любаша - 202 кільця.
Біля ВЦ продовжують перекладати комунікації .
Ярослава - 685 кілець .
Вид зі сторони ВЦ .
На ОВУ працює новий кран - "Івановець" .
Вікторія - 76 кілець .
На місці проходки Вікторії вирито шурф .
Любаша - 202 кільця.
FSI
Сразу прощу прощения и за офтоп и за то, что вдруг обижу и за критику. Спасибо вам огромное за фотографии, но на них с трудом можно что-то разглядеть? Мобильным фотографируете, как я помню? Вы защитную пленку сняли с камеру? И очень много контрового света.
P/S/ Да знаю, что живу рядом и не хожу и не фоткаю. Прошу за это простить. Нету времени
Сразу прощу прощения и за офтоп и за то, что вдруг обижу и за критику. Спасибо вам огромное за фотографии, но на них с трудом можно что-то разглядеть? Мобильным фотографируете, как я помню? Вы защитную пленку сняли с камеру? И очень много контрового света.
P/S/ Да знаю, что живу рядом и не хожу и не фоткаю. Прошу за это простить. Нету времени

С человечеством все в порядке. Просто 99% людей скучные идиоты
/Славой Жижек/
/Славой Жижек/
Nokia 6070. Плівки захисної немає. Функції наближення камера не має. Стосовно світла - я ж не винен, що сонце так сильно жарить зранку, коли я роблю фото.Алексис писал(а):FSI

Я думаю всім зрозуміло, що неоподатковані кошти йдуть не людям..emsviking писал(а):на белую зарплату налагается налог в 32 (+-) процента на фонд заработной платыWonder писал(а):Зачем строителям платить "черную" зп? Или они не хотят работать за сумму, определенную бюджетом?
платя людям черную зарлату можно платить на треть больше при том же бюджете
ваш Кэп
Щоб робити хороші фото станції, що будується, треба мати або доступ вниз в монтажку (тобто через дозвіл кого-небудь з керівництва КМБ, як це, як я зрозумів, получається у tov_tob'a), або мати доступ на високі будівлі біля станції: або новий офісний центр, який будується, або збудований висотний червоний будинок біля ВЦ або корпуси університету.Brian писал(а):Подскажите пожалуйста точку, откуда можно снимать вид строящейся станции. Может начал бы ходить да фоткать
Якщо є інтерес, попробуй домовитись з кимось на цих об"єктах (охоронники, вахтери). В будь-якому випадку - успіху в благій справі.