Могут, когда хотят...

то, что не вписалось в "кривые"

Модераторы: dimentiy, Администраторы

Ответить
Аватара пользователя
straus
Начальник депо
Начальник депо
Сообщения: 1163
Зарегистрирован: 22 окт 2008, 18:08

Могут, когда хотят...

Сообщение straus »

Сегодня на Дарнице в старом выходе (подземном) видел интересную картину: три метровских вохра были за дверями станции (в подземном переходе), и ещё туда периодически выходила дежурная из вестибюля станции. И ни одного торговца (а обычно их там уйма). Проход свободный, толкотни нет. Класно...
Объяснять оппонентам свою точку зрения надо спокойно и методично, вводя поправки на направление ветра, износ ствола и температуру снаряда.

Аватара пользователя
ArtemKiev
Дежурный по станции
Дежурный по станции
Сообщения: 397
Зарегистрирован: 19 сен 2012, 15:46
Откуда: Киев

Сообщение ArtemKiev »

Да, они со вчера их гонять начали. В час-пик человеческие пробоки + торговцы цветами, котятами, шмотками...

Аватара пользователя
sashman
Мэр (городской голова)
Мэр (городской голова)
Сообщения: 7031
Зарегистрирован: 08 сен 2004, 21:05
Откуда: оттуда.
Контактная информация:

Сообщение sashman »

Постоянство — признак класса. Будет о чём говорить когда такое состояние перехода сохранится в течении хотя бы месяца.

На днях вечером на короткой пересадке Крещатик-МН стояла молоденькая ДСП в компании двух МУМок постарше и покруглее и они созерцали игруна на музыкальных инструментах. К чему это было — непонятно, подойти расспросить не было возможности.
Океания всегда воевала с Ост-Азией

AMY
Памятник
Сообщения: 14279
Зарегистрирован: 05 апр 2004, 12:07
Откуда: <censored>

Сообщение AMY »

Київський метрополітен вживає заходи для покращення умов перевезення пасажирів

Пн, 15/10/2012 - 16:39
З метою підвищення якості обслуговування пасажирів Київським метрополітеном було створено комісію, яка обстежила станції метрополітену та визначила допустимі місця розміщення пересувних торгівельних об’єктів (лотків, столів, рундуків тощо). З урахуванням діючих нормативних документів, було розроблено нові «Схеми розміщення пересувних торгівельних об’єктів». При цьому, кількість місць для торгівлі зменшилась.

«Багато торгівельних лотків працювало в касових залах, а згідно з новими Правилами пожежної безпеки в метрополітенах, їх забороняється розміщувати на шляхах евакуації пасажирів. Тому усі ці розкладки з батарейками, окулярами, косметикою, предметами одягу тощо були прибрані зі станцій. Таким чином, шляхи проходу та евакуації пасажирів на випадок надзвичайної ситуації вивільнилися», – пояснив Петро ЧЕЛОВАН, начальник відділу пожежного нагляду та технічних засобів охорони.

Відтак, у результаті вжитих заходів залишились тільки місця продажу преси.

Скорочення об’єктів торгівлі вже має позитивні результати – пасажирам стало зручніше проходити на станції, санітарний стан переходів та касових залів покращився. Це підтверджує, зокрема, начальник станції «Академмістечко» Віра САЧЕНКО:

«На станції «Академмістечко» і в прилеглих підземних переходах було за дислокацією 33 місця торгівлі. Вони заважали пасажирам, тому що частково загороджували турнікети, та й працівникам станції додавали клопоту – продавці часто залишали після себе сміття, тож нашому персоналу доводилося прибирати за ними. У результаті зменшення торгових місць, ситуація значно покращилася. Немає нарікань від пасажирів на торгівлю, столи мають естетичний вигляд. Та й нам працювати на станції стало приємніше».

З метою збереження досягнутих результатів нині персонал метрополітену пильно контролює діяльність торгівців, які залишились., Аби продавці не допускали перевищення площ та порушення встановленого асортименту товарів, працівники станцій постійно пильнують чітке дотримання ними договірних умов оренди.

Проте в столичному метрополітені існує болюча проблема стихійної торгівлі. І хоча персонал станцій регулярно докладає зусиль для її викорінення, повністю подолати це явище не вдається. Стихійна торгівля, згідно ст. 160 Кодексу України «Про адміністративні правопорушення» є адміністративним правопорушенням і лише міліція має право її припиняти, проте, вочевидь, не достатньо наполегливо це робить. Адже лише за вересень поточного року працівниками КП «Київський метрополітен» надано 848 викликів про наявність осередків торгівлі за телефонами чергових частин міліції відповідних районів та за телефоном 102. Утім з них 314 викликів залишились без належного реагування.

Працівниками КП «Київський метрополітен» у межах їхніх повноважень проводиться постійна системна робота щодо недопущення та видалення несанкціонованої торгівлі з площ метрополітену, створені групи швидкого реагування для забезпечення щоденних профілактичних заходів з припинення такої протизаконної діяльності.

Окрім обмеження вільного проходу пасажирів, стихійна торгівля в метрополітені становить пряму небезпеку - заважає під’їзду транспорту аварійно-рятувальних служб і карет швидкої допомоги, захаращує шляхи евакуації пасажирів. Торгівля з рук викликає справедливі нарікання мешканців та гостей нашого міста, адже призводить до погіршення санітарного стану території метро та в цілому спричиняє порушення громадського порядку. Тому КП «Київський метрополітен» в офіційному порядку звертатиметься до ГУ МВС України в м. Києві з проханням посилити заходи щодо забезпечення правопорядку на підпорядкованих їм територіях метрополітену.
http://metro.kiev.ua/node/3166
:rtfm: :censored:

Аватара пользователя
XAN
Мэр (городской голова)
Мэр (городской голова)
Сообщения: 5352
Зарегистрирован: 02 окт 2008, 17:02
Откуда: Копенгаген

Сообщение XAN »

Если инициатиыа "взлетит" то это будет одно из самых невероятных и крутых преобразований в КМ за мою сознательную жизнь так уж точно.
...до 29 ноября 2010 - не было ни единого разрыва!

AMY
Памятник
Сообщения: 14279
Зарегистрирован: 05 апр 2004, 12:07
Откуда: <censored>

Сообщение AMY »

Угу. Вот только сразу после объявления начала борьбы и мораториев количество ларьков резко возрастает.
:rtfm: :censored:

Vyacheslav
Начальник депо
Начальник депо
Сообщения: 1172
Зарегистрирован: 22 апр 2005, 20:31
Откуда: Kyiv

Сообщение Vyacheslav »

Цього тижня розібрали кіоски з лівого боку в переході від м. Контрактова Площа на Вали. Хоча не факт, що не побудують нові - це, мабуть, були одні з найстаріших кіосків у метро.

Аватара пользователя
ArtemKiev
Дежурный по станции
Дежурный по станции
Сообщения: 397
Зарегистрирован: 19 сен 2012, 15:46
Откуда: Киев

Сообщение ArtemKiev »

На старом выходе м.Дарница торговля как ни в чем не бывало. Но разнообразие не только в привычном "ассортименте", но уже и в дождиках, мандаринах.

Vyacheslav
Начальник депо
Начальник депо
Сообщения: 1172
Зарегистрирован: 22 апр 2005, 20:31
Откуда: Kyiv

Сообщение Vyacheslav »

Vyacheslav писал(а):Хоча не факт, що не побудують нові
Будують нові

Аватара пользователя
Бодрый
Ванга
Сообщения: 8587
Зарегистрирован: 01 янв 2012, 14:32
Откуда: Севастополь м-н "Лётчики"

Re: Могут, когда хотят...

Сообщение Бодрый »

ИзображениеИзображение
ИзображениеИзображение
Фото зі сторінки Типовий Київ в ФБ
Метро на Виноградар в 2026. Метро на Русанівські дачі в 2035
Батько наш Бандера, Україна Мати...

Ответить