Proximus писал(а):
ВЫ уважаемые про трамвай думайте, трасировка до К-Днепровского ясна, а вот как пересекать железку трамвайными путями, как проходить "Левобережную" а Дарница - еще один мост-долгострой !!!!!
на Трое почти все намывное на болотах, как пойдут щиты на 11 метрах мажду горизонтом болот и намывки или пустят глубже, эдак на метров еще 15-20 ?????
боюсь трамвай похоронят, и в один год откроют аж 6 станций, а кто ленту будет резать - мне всеравно, главное что-бы после резанины метро на Виноградарь потянули ......
Пересечение железки было уже включено в проект эстакады-кольца возле Троещины-2.
Под южным полукольцом переход - это аж третья очередь.
Щиты пойдут отлично, по крайней мере, если землеотвод, которой отлично виден по спутнику на запад от Маяковского за 2000-2011 не за... заполнили коммуникациями - просто нет повода заглубляться как в существующей застройке на тех же Теремках.
...до 29 ноября 2010 - не было ни единого разрыва!
SlALFik писал(а):Тебе суют? Так бери. Если не хочешь - давай я возьму.
Ну и я лично за станцию Радужная на садах.
Не мне, ты же знаешь, это всё от зависти, да и сумма для меня маленькая;) Я за такие деньги могу только написать что денег на стройку нет и строят медленно;)
Я не волшебник, я только учусь.
Я из того мрачного прошлого, о котором вам, в светлом будущем, остаётся только мечтать.
У Києві дачники позбулися своїх хатинок. Оскільки через дачний масив мав пролягти новий міст, то їм у якості компенсації запропонували нові будинку у новому місці. Туди заселити обіцяють уже другий рік. Тим часом, у будинках, які підлягають знесенню, з'явилися нові мешканці, — йдеться в сюжеті "ТСН.19:30". Дачників із Русанівських садів мали переселити у напрочуд гарне місце, проте їм дісталися будинки, де фундамент не оброблений гідроізоляцією, із дірками. Люди просили дати їм коштів, щоб побудувати самим, проте їм порадили сподіватися та чекати. У столичній адміністрації кажуть, що чекати залишилося недовго. Читайте також: Нардепи не соромляться записувати на себе десятки квартир і дач Подільський мостовий перехід — це ледь не стратегічний об'єкт. На двоповерховий міст, де зверху їздитимуть машини, а знизу на Троєщину курсуватиме метро, у бюджеті заклали 170 млн грн. Будинки, через які проляже міст, оперативно заселили кочівники. У частині вони поселилися без дозволу, а в частину — пустили колишні господарі. Нині люди мізкують над тим, чи садити городину на землі під майбутнім мостом. Часу на роздуми - два тижні. Потому жителі Русанівських садів планують пікетувати столичну адміністрацію.
Будівництво метро на Троєщину – під особистим контролем народних депутатів України.
20 березня 2013 року на засіданні Комітету Верховної Ради України з питань бюджету було розглянуто питання будівництва лінії метро на Троєщину. Попереднє рішення Комітету було відхилити зазначене питання. Однак, народним депутатом України Віктором Жеребнюком (колишнім головою Деснянського району) та групою народних депутатів було внесено конструктивну пропозицію поетапного вирішення цього питання, яка задовольнила решту членів Комітету і питання будівництва було підтримано.
В результаті обговорень Комітет з питань бюджету прийняв рішення про доцільність надання державних гарантій під залучення інвестицій для будівництва метро на Троєщину.
Столичная власть продолжит работы по строительству Подольско-Воскресенского мостового перехода, возведение которого сейчас приостановлено из-за нехватки финансовых ресурсов. Но ко Дню Киева, возможно, будет завершены работы по сооружению арочного свода. Такое обещание дал в эфире телеканала .
«Этот проект очень интересен. [ Вопрос конечно интересный ] И в первую очередь тем, что он позволит уменьшить транспортную нагрузку других столичных мостов. Сейчас в часы «пик» нагрузка на мосты превышает норму в 2,5 раза», - сказал .
Чиновник отметил, что по нижнему ярусу Подольско-Воскресенского моста пройдет метро. И уже в течение следующих 3-4 лет там появятся первые участки станций[а если мы будем хорошо себя вести нам в бассейн нальют воду] киевского метрополитена, что позволит перевозить пассажиров с правого на левый берег. [ а еще в течение 3-4 лет они обещают постоить вторые участки станций, чтобы перевозить пассажиров с левого берега на правый. ]