Річка Либідь
Модераторы: dimentiy, Администраторы
- DFAW
- Мэр (городской голова) 
- Контактная информация:
Re: Речка Лыбедь
Пока что туда лезет Княжна Лыбядь, подрядчик с очень сомнительной историей и не менее сомнительные проектировщики, которые наследили по всему Киеву увы уже их наследие можно видеть в парке Нивки, Отрадный и в Соломенском ландшафтном парке. Где они хуже наследили - сказать трудно....

Я не волшебник, я только учусь. 
Я из того мрачного прошлого, о котором вам, в светлом будущем, остаётся только мечтать.

Я из того мрачного прошлого, о котором вам, в светлом будущем, остаётся только мечтать.
- Klovsky
- Мэр (городской голова) 
- Контактная информация:
Сначала надо проконтролировать, что сбрасывают и откуда идут сбросы в реку, затем перекрыть вредные сбросы, иначе вся ревитализация будет только для реВиталика видна.

*Станція "Мечникова". Вихід до магазину "Киянка".
Закинутий навколометро- та залізничний сайт
						Закинутий навколометро- та залізничний сайт
- DFAW
- Мэр (городской голова) 
- Контактная информация:
Ой, там своих активистов и урбаняток хватает.

- Бодрый
- Нострадамус
Багатостраждальна р. Либідь в районі електротехнічного заводу "Транссигнал"

Зверніть увагу де знаходиться сміття і наскільки піднімається рівень річки:

Портал колектору струмка Скоморох:

Красно дякую LIVE VIEW. Жизнь как путешествие та особисто tov_tob і Кирилу за екскурсію

Зверніть увагу де знаходиться сміття і наскільки піднімається рівень річки:

Портал колектору струмка Скоморох:

Красно дякую LIVE VIEW. Жизнь как путешествие та особисто tov_tob і Кирилу за екскурсію
Метро на Виноградар в 2027. Метро на Русанівські дачі в 2035 ?
Батько наш Бандера, Україна Мати...
- Бодрый
- Нострадамус
Русло Либеді розчистили, щоби не затоплювала вулиці
Фахівці КП «Плесо» розчистили та прибрали лотки і решітки на річці Либідь. Роботи проводилися вздовж вулиці Ушинського та біля Повітрофлотського шляхопроводу, на ділянках, які є на балансі КП «Плесо».
Тиждень тому пресслужба «Київавтодор» повідомляла, що після залпової зливи на перетині просп. Перемоги і вул. Шолуденка та на перехресті вул. Жилянської і Старовокзальної відбулось підняття рівня води з колектору річки Либідь, що призвело до тимчасового застою води на проїжджій частині.
– Інші ділянки мають своїх балансоутримувачів, які, ми сподіваємося, не забувають виконувати свої зобов'язання з утримання Либеді, – прокоментували у «Плесо».
https://vechirniy.kyiv.ua/news/ruslo-ly ... la-vulytsi

Фахівці КП «Плесо» розчистили та прибрали лотки і решітки на річці Либідь. Роботи проводилися вздовж вулиці Ушинського та біля Повітрофлотського шляхопроводу, на ділянках, які є на балансі КП «Плесо».
Тиждень тому пресслужба «Київавтодор» повідомляла, що після залпової зливи на перетині просп. Перемоги і вул. Шолуденка та на перехресті вул. Жилянської і Старовокзальної відбулось підняття рівня води з колектору річки Либідь, що призвело до тимчасового застою води на проїжджій частині.
– Інші ділянки мають своїх балансоутримувачів, які, ми сподіваємося, не забувають виконувати свої зобов'язання з утримання Либеді, – прокоментували у «Плесо».
https://vechirniy.kyiv.ua/news/ruslo-ly ... la-vulytsi
- Бодрый
- Нострадамус
- DFAW
- Мэр (городской голова) 
- Контактная информация:
Результат чурбанины  Думаю вырванные столбики просто собирают на лом
 Думаю вырванные столбики просто собирают на лом

Думаю вырванные столбики просто собирают на лом
 Думаю вырванные столбики просто собирают на ломЯ не волшебник, я только учусь. 

- Бодрый
- Нострадамус
Комунальники почистили річки Либідь та Сирець
У Києві суттєво потепліло. Фахівці запевнили, що повеней та сильних підтоплень у столиці не прогнозується. Проте місто оперативно готується до танення снігу — розчищають зливостоки.
Зокрема, фахівці КП «Плесо» розчистили лотки та решітки на річці Либідь (вул. Ушинського, Кардачі, вул. Уманська, Повітрофлотський міст і від нього до Залізничного вокзалу, а потім до Либідської). Також розчистили два колектори на струмку Сирець. Комунальники не звітують скільки сміття вивезли з річок. Але, судячи із фотографій, різного мотлоху назбирали чимало.
До слова, за даними Українського гідромедцентру рівень води р. Дніпро у Києві біля моста «Метро» за минулу добу змінювався від 485 см до 453 см, а на 8 год 26 лютого становив 465 см над «0» поста (91,65 м БС).
Фахівці зазначають, що цьогорічне весняне водопілля на річках України буде переважно вищими за минулорічні значення. Проте, на річках басейнів Верхнього Дніпра, Десни, Середнього Дніпра у Київській та Житомирській областей все одно нижчими за норму.
https://vechirniy.kyiv.ua/news/50056/

У Києві суттєво потепліло. Фахівці запевнили, що повеней та сильних підтоплень у столиці не прогнозується. Проте місто оперативно готується до танення снігу — розчищають зливостоки.
Зокрема, фахівці КП «Плесо» розчистили лотки та решітки на річці Либідь (вул. Ушинського, Кардачі, вул. Уманська, Повітрофлотський міст і від нього до Залізничного вокзалу, а потім до Либідської). Також розчистили два колектори на струмку Сирець. Комунальники не звітують скільки сміття вивезли з річок. Але, судячи із фотографій, різного мотлоху назбирали чимало.
До слова, за даними Українського гідромедцентру рівень води р. Дніпро у Києві біля моста «Метро» за минулу добу змінювався від 485 см до 453 см, а на 8 год 26 лютого становив 465 см над «0» поста (91,65 м БС).
Фахівці зазначають, що цьогорічне весняне водопілля на річках України буде переважно вищими за минулорічні значення. Проте, на річках басейнів Верхнього Дніпра, Десни, Середнього Дніпра у Київській та Житомирській областей все одно нижчими за норму.
https://vechirniy.kyiv.ua/news/50056/
- dimentiy
- Злой литовец
- Контактная информация:
«Чурбанина» не причём. Там как минимум с 2008 года всегда так было. Ну, без полусфер, конечно, но что туда только со снеговозов не выгружали...
– Как правильно и удобно искать по форуму: инструкция
						- DFAW
- Мэр (городской голова) 
- Контактная информация:
Очень при чем. Есть то о чем говорят настоящие специалисты по доступности - если хотите ставить столбики или сферы - поставьте забор, если нельзя поставить забор - ставить столбики или сферы - тоже нельзя
По факту забор высотой 1 - 1.1 метра, его видно из под снега и повреждают его редко, сферы вообще не видно из под сугроба, столбики далеко не всюду

По факту забор высотой 1 - 1.1 метра, его видно из под снега и повреждают его редко, сферы вообще не видно из под сугроба, столбики далеко не всюду

- dimentiy
- Злой литовец
- Контактная информация:
Причём здесь Лыбедь? 
Конкретно в этом месте Лыбеди по снежной зиме всегда завалы чем-нибудь таким, чего там быть не должно. Не нужно лепить чурбанину по каждому случаю.

Конкретно в этом месте Лыбеди по снежной зиме всегда завалы чем-нибудь таким, чего там быть не должно. Не нужно лепить чурбанину по каждому случаю.
						- DFAW
- Мэр (городской голова) 
- Контактная информация:
Вообще-то до появления чурбанят туда мусор такого размера не приезжал. А так обычная снеготаятельная площадка.

- dimentiy
- Злой литовец
- Контактная информация:
Там всё что угодно приезжало. У меня офис был на ту площадку окнами  Самое весёлое — кусок кузова Запорожца. Правда, его оттуда увезли почти сразу, как явился из снега
 Самое весёлое — кусок кузова Запорожца. Правда, его оттуда увезли почти сразу, как явился из снега 

Самое весёлое — кусок кузова Запорожца. Правда, его оттуда увезли почти сразу, как явился из снега
						- Бодрый
- Нострадамус
ну ответ "что это" по цвету напрашивается, но нет))
Где-то вымывает глину с скоро где-то будет весело?
ПС - там же на "голосеево" пишут про фотошоп.

Где-то вымывает глину с скоро где-то будет весело?
ПС - там же на "голосеево" пишут про фотошоп.
Удачи на дорогах!
(В т.ч.железных!!)
						(В т.ч.железных!!)