Новости

Модераторы: dimentiy, Администраторы

Аватара пользователя
Бодрый
Нострадамус
Сообщения: 9173
Зарегистрирован: 01 янв 2012, 14:32
Откуда: Севастополь м-н "Лётчики"

Re: Новости

Сообщение Бодрый »

Закинуте турецьким «Limak» будівництво метро в Дніпрі може взятися Чехія

Делегації чеських урядовців показали будівельний майданчик недобудованої «Лімаком» станції метрополітену в Дніпрі. Чехи висловили бажання допомогти відновити роботи, тож наразі це питання обговорюється, повідомляє «Дніпро Оперативний» з посиланням на «ДніпроTV».

У Дніпрі побувала делегація урядовців та бізнесменів з Чехії. Гості зустрічалися з владцями, дніпровськими підприємцями та відвідували об'єкти, в які можна інвестувати. Одна з локацій - недобудована станція Дніпровського метрополітену. Чехам розповіли історію будівництва, показали проЄкти. Після цього делегати спустилися під землю.

Директор департаменту транспорту та транспортної інфраструктури Ігор Маковцев розповів про прикру ситуацію, коли генеральний підрядник, турецька компанія Limak, на початку повномасштабного вторгнення просто зникла. Наразі триває судовий процес щодо відшкодування підрядником збитків. Перш ніж обрати нового підрядника, вже проводиться повний аудит виконаних робіт і тих, що залишилось.

Наразі триває судовий процес щодо відшкодування підрядником збитків. Перш ніж обрати нового підрядника, вже проводиться повний аудит виконаних робіт і тих, що залишилось.

"Моя перша емоція - це повага, це дуже великий та масштабний проєкт. Я поважаю вашу відданість аби завершити цей проект, тому що це буде дійсно величезний внесок у розвиток громадського транспорту тут, у місті Дніпро, а також у регіоні», - зазначила Бланка Беднарова, представниця міністерства транспорту Республіки Чехія.

Бланка Беднарова наголошує: співпраця та допомога Чехії зараз важлива.

«І оскільки я працюю в галузі транспорту, я тут, щоб бути в контакті, щоб особисто зустрітися з моїми колегами з Міністерства реконструкції та обговорити нашу довгострокову співпрацю в галузі транспорту. Я також зустрілася з колегами з Космічного агентства України, щоб обговорити діяльність, пов'язану з космосом і космічними дослідженнями. І я тут також для того, щоб побачити, як Чеська Республіка може сприяти відновленню України в галузі інфраструктури», - підсумувала вона.

Обидві сторони висловили зацікавленість у співпраці та реалізації спільних проектів. Щодо результатів візиту у метро. Представниця міністерства транспорту Республіки Чехія пообіцяла ознайомити чеських метробудівців з презентацією добудови дніпровського метрополітену, аби ті в свою чергу визначилися, чи зможуть допомогти добудувати метро у нашому місті.

Нагадаємо, раніше Чехія взяла патронат над Дніпром та Дніпропетровською областю.

https://dnepr.express/ua/post/za-kinute ... ya-chehiya
Метро на Виноградар в 2027. Метро на Русанівські дачі в 2035
Батько наш Бандера, Україна Мати...

Аватара пользователя
Aktivnyy
Путеец
Путеец
Сообщения: 154
Зарегистрирован: 17 июл 2024, 10:38
Откуда: Киев

Re: Новости

Сообщение Aktivnyy »

У червні Дніпровський метрополітен замовив "Незалежне аналітичне дослідження виконання проекту «Проекту «Завершення будівництва метрополітену у м. Дніпропетровську»" на суму 400 тисяч. Договір укладений з «Приватне підприємство аудиторська фірма ЗапоріжАудитКонсталтинг». Виконання до 27 червня 2024. Результати поки що невідомі

UPD
У квітні також метрополітен уклав договір на "Послуги з аудиту цільового використання КП «Дніпровський метрополітен» коштів Кредиту Європейського банку реконструкції та розвитку". Строк до 10 травня. Тож як ми бачимо Дніпро проводить багато документальної роботи для можливого майбутнього відновлення будівництва
Метро до вашої вулиці у Х році, а метро на Троєщину? :wink:

Аватара пользователя
Aktivnyy
Путеец
Путеец
Сообщения: 154
Зарегистрирован: 17 июл 2024, 10:38
Откуда: Киев

Re: Новости

Сообщение Aktivnyy »

14 серпня Дніпровський метрополітен замовив «Роботи з незалежного аналітичного дослідження виконання проекту «Проекту «Завершення будівництва метрополітену у м. Дніпропетровську». Вартість - 313 тисяч. Виконавець - «Приватне підприємство аудиторська фірма ЗапоріжАудитКонсталтинг». Строк виконання - до 27 вересня 2024 року.

Для чого Дніпро все це робить - поки незрозуміло. Хто з форумчан може висловити припущення?

UPD
Дніпровський метрополітен 10 червня уклав договір на «Проведення експертного обстеження та виконання попереднього технічного звіту з огляду обладнання і техніки, що знаходяться на робочих площадках Замовника в рамках проекту «Завершення будівництва метрополітену у м. Дніпропетровську».

Виконавцем є - "ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "УКРАЇНСЬКИЙ НАУКОВИЙ ЦЕНТР "ЕКСПЕРТ №1".

Вартість - 400 тисяч. Також строк виконання робіт - до 26 червня
Метро до вашої вулиці у Х році, а метро на Троєщину? :wink:

Ответить