Тут питання не в районі та вулиці)))
Тут питання в області і місті, я не з Києва, просто мені подобається підземка і метро, тому я тут))
Модераторы: dimentiy, Администраторы
Все вірно
Ну судячи з цього тексту виходить що жодного нового ТПК немає.— Ми придбали тунелепрохідницький щит, який буде доставлено після відновлення в Україну на початку 2026 року. І відразу ці роботи будуть розпочаті. Зараз триває перенесення мереж, ідуть підготовчі роботи для того, щоб мати відповідний фронт.
— Яка доля німецького тунелепрохідницького щита «Галина», яким будували перший тунель? Вам вдалося його викупити у попередніх власників?
— Так, ми викупили тунелепрохідницький щит у попередніх власників, але від щита залишився тільки корпус. Все обладнання було розкрадене: відсутні основні елементи бурового комплексу, автоматика,
Невірно.
В такому разі "Автострада" усіх ввела в оману ще на стадії проведення тендеру
У нас під Євро-2012 від тягової підстанції до вагонного депо тягнули 110 кВ 3 на 2.Нестор-летописец писал(а): ↑02 май 2025, 09:04За логікою десь біля крайньої мачти (що не підпадає під демонтаж) має бути спуск проводів у якійсь системі ізоляторів на дах спеціально побудованого технічного приміщення, з його даху має здійснюватися їх перехід через якісь шини з проводів на кабелі у приміщенні, далі у цьому приміщенні кабелі мають заглиблюватися нижче рівня землі і виходити з нього траншеєю, у нашому випадку на глибині не менше ніж 1,5 метри, оскільки напруга цієї лінії 110 кВ, при цьому вони начебто мають йти у залізобетонному жолобі, з товщиною стінок не менше 5 см, для уникнення механічних пошкоджень кабелів (аналогічно на кінцевому відрізку кабельної траси, все має повторитися у зворотному порядку)...
Дякую, я настільки глибоко не шукав (в додатках). Якщо "Автострада" розглядала можливість взяти один в оренду, потім знайшла інше рішення - не бачу в цьому великої проблемиKlovsky писал(а): ↑11 май 2025, 16:27Що бачу я:
відкриваю https://prozorro.gov.ua/uk/tender/UA-20 ... 3-003334-a
дивлюся тендерну документацію "Додаток 4 зі змінами від 30.05.2024.docx 30 травня 2024 16:53"