Яке підприємство займається розміщенням реклами в метро? Не КП КМ же.
Як КП КМ, якими заходами буде підвищувати прибуток?
Тарифы, средства контроля и оплата проезда
Модераторы: dimentiy, Администраторы
- Klovsky
- Мэр (городской голова)

- Контактная информация:
Re: Тарифы, средства контроля и оплата проезда
*Станція "Мечникова". Вихід до магазину "Киянка".
Закинутий навколометро- та залізничний сайт
- dimentiy
- Злой литовец
- Контактная информация:
Rider, нікого не захищаю та не прикриваю, але цікаво, які саме модернізації тут пропонуються? Я бачу лише два шляхи вирішення: або зменшення швидкості руху, або заміна/скорочення кількості РС.
Ну і в цілому, з приводу модернізацій, це як раз на СБЛ було виконано не так давно. За японські гроші на КВБЗ було виконано заміну ТЕД та іншої електроніки, що вже суттєво знизило витрати. Це був не окремий поїзд або два — там 135 вагонів модернізовано, з оцінками зниження витрат е/е до 40%. Але то був кіотський протокол. Впевнений, що за власний кошт зараз це задорого та не дуже можливо.
– Как правильно и удобно искать по форуму: инструкция
Ну как бы да, но не совсем... Когда "самураи" приехали, все кричали о возможности НАКОНЕЦ-ТО использовать рекупирацию - и да, в результате получить 40% экономии... Просто замена движков на асинхрон такой экономии не даст, да и рекупирацию использовать нельзя - погорит старый ПС. Прошло уже сколько - 10 лет? За это время хоть на одной СТП хоть что-то пытались хотя бы проектировать?
Удачи на дорогах!
(В т.ч.железных!!)
(В т.ч.железных!!)
-
ivanmelwise
- Механик

- Контактная информация:
Ой, да фиг с ней, с этой рекуперацией… Почему систему управления двигателем не поменять на транзисторную? Одно только это даст экономию электроэнергии.
- Klovsky
- Мэр (городской голова)

- Контактная информация:
У нас на форумі в таких випадках пропонують: "Лопату дати?"
*Станція "Мечникова". Вихід до магазину "Киянка".
-
ivanmelwise
- Механик

- Контактная информация:
Паяльник. Але краще мітлу або всім відоме спеціальне манаття.
Власне, питання не риторичне. Є якась нездоланна причина? Вартість проектування/переобладнання?
Я розумію, що економічно обґрунтована вартість, — це умовність. Як економічно обґрунтована мінімальна зарплата. Яку ми не обговорюємо чомусь. А для недорозвинутих країн це десь 500 л бензину.
Власне, питання не риторичне. Є якась нездоланна причина? Вартість проектування/переобладнання?
Я розумію, що економічно обґрунтована вартість, — це умовність. Як економічно обґрунтована мінімальна зарплата. Яку ми не обговорюємо чомусь. А для недорозвинутих країн це десь 500 л бензину.
- Rider
- Мэр (городской голова)

- Контактная информация:
10 років тому не тільки РС на СБЛ модернізували, взагалі по місту хоч якісь рухи або ініціативи були.dimentiy писал(а): ↑Вчера, 00:20Rider, нікого не захищаю та не прикриваю, але цікаво, які саме модернізації тут пропонуються? Я бачу лише два шляхи вирішення: або зменшення швидкості руху, або заміна/скорочення кількості РС.
Ну і в цілому, з приводу модернізацій, це як раз на СБЛ було виконано не так давно. За японські гроші на КВБЗ було виконано заміну ТЕД та іншої електроніки, що вже суттєво знизило витрати. Це був не окремий поїзд або два — там 135 вагонів модернізовано, з оцінками зниження витрат е/е до 40%. Але то був кіотський протокол. Впевнений, що за власний кошт зараз це задорого та не дуже можливо.
Щодо вартості модернізації: 1 вагон = $1 млн. (станом на 2015-2016 роки). На фоні тих сум, які зараз місто витрачає на геть безглузді мостики та парки, це копійки, а якщо враховувати підняття тарифів на е/е, то це питання пріоритетів, але воно риторичне.
Мене дивує відсутність рухів в напрямку модернизації при щорічних ремонтах ескалаторів. Почута мною цифра споживання настільки нереальна, що я хочу ще перепровірити її, бо це щось за межами мого розуміння.
А як ти думаєш, звідки взялась там рекуперація, га?ivanmelwise писал(а): ↑Вчера, 11:27Ой, да фиг с ней, с этой рекуперацией… Почему систему управления двигателем не поменять на транзисторную? Одно только это даст экономию электроэнергии.