Teteraedr писал(а):Коли відкрили другий вихід на "Лісовій", то було так само. Але за кілька місяців потік на обох входах/виходах майже зрівнявся.
Ну туда перенесли большинство маршруток. вот и увеличился пассажиропоток на новом выходе.
Не факт. Я як вже майже аборіген Лісового масиву можу стверджувати, що ніякого перерозподілу руху наземного транспорту після відкриття другого виходу не було. Єдине, що зробили нормальні зупинки для броварських маршруток, але напрямок пасажиропотоку не змінювався.
Не факт. Я як вже майже аборіген Лісового масиву можу стверджувати, що ніякого перерозподілу руху наземного транспорту після відкриття другого виходу не було
Та шо вы говорите
Сейчас 70% маршруток броварского направления останавливаются(по крайней мере на посадку) со стороны метро, а выход на эту сторону есть только из переднего перехода (с нового выхода)
Дёдя писал(а):Сейчас 70% маршруток броварского направления останавливаются(по крайней мере на посадку) со стороны метро, а выход на эту сторону есть только из переднего перехода (с нового выхода)
Да , я вспомнил уже ... Но ведь раньше то не было (до открытия нового выхода) И ВСЕ маршрутки останавливались (и на посадку, и на высадку) со стороны КТЭИ