Дроти майже ніколи не горять, ну хіба що гризуни нашкодять. Горять в основному розхитані перевантажені розетки, рідше коробки.TANK писал(а):Кстати, по поводу проводов - если их не трогать - они там и будут лежать без проблем, т.к. они ВСЕГДА были на один полюс. Второй провод просто шел рядышком. Ну и еще раз перечетел ричину пожара у VOVA_H - ну да, варить в дереве, это профи)))
DFAW, я когда первый раз увидел ОУ, выдуваемый вверх - рыдал. Если что - и корочка соответствующая по пож. подготовке имеется)
Вони не варили - вирізали труби, ну і якось кілька великих іскор залетіло в середину, почати варити вони вже не встигли - довелось гасити, хоч тут вони спрацювали нормально. Коли вони вирізували труби то біля місця різу обкладали мокрими шматками, але скоріше за все іскри якось залетіли коли різали зверху і збоку. Після цього наш головний інженер тремтячими руками видав усний наказ про заборону будь яких зварювальних робіт після обіду - якби в приміщеннях нікого не було то згоріли б не дивлячись на пожежну сигналізацію.
Ну, а що смішного в тому що гасили вогонь який зверху;) а не джерело вогню яке знизу? Я наприклад подумав що і лікарі у нас такі самі, і мені стало страшно.