Реконструкция Почтовой площади

Модераторы: dimentiy, Администраторы

Rider
Мэр (городской голова)
Мэр (городской голова)
Контактная информация:

Сообщение Rider »

Схема:
Изображение
(увеличение по клику)

TANK
пра-пра-правнук Лыбеди
пра-пра-правнук Лыбеди

Сообщение TANK »

О да, с деревьями - ОТЛИЧНО!)) Ждем демонтаж фемов и освещения))
Удачи на дорогах!
(В т.ч.железных!!)

taras1986
Крыса рельсовая
Крыса рельсовая
Контактная информация:

Сообщение taras1986 »

І Сагайдачного не пішохідна ((((
Життя прекране!

TANK
пра-пра-правнук Лыбеди
пра-пра-правнук Лыбеди

Сообщение TANK »

С сагайдачного победил здравый ум, слава богу.
Удачи на дорогах!
(В т.ч.железных!!)

taras1986
Крыса рельсовая
Крыса рельсовая
Контактная информация:

Сообщение taras1986 »

TANK писал(а):С сагайдачного победил здравый ум, слава богу.
Навіть і не знаю що перемогло. Особисто я думаю, що якраз здоровий глузд програв (((
Все те, що їздить по Сагайдачного може спокійно сприймати набережна.

TANK
пра-пра-правнук Лыбеди
пра-пра-правнук Лыбеди

Сообщение TANK »

taras1986, какая набережная? там стройка!!) там тонели льют и "по дебильному" светофор не выключают....
Удачи на дорогах!
(В т.ч.железных!!)

taras1986
Крыса рельсовая
Крыса рельсовая
Контактная информация:

Сообщение taras1986 »

TANK писал(а):taras1986, какая набережная? там стройка!!) там тонели льют и "по дебильному" светофор не выключают....
Так я мав на увазі тільки після закінчення реконструкції на Поштовій! Не завтра же закривати Сагайдачного.
Вчора ввечері їхав по Сагагайдачного з Контрактової площі на Європейську. Так привідсутності руху по Боричевому спуску та пустому Володимирському, ділянка між Контрактовою і Поштовою забрала хвилин 15-20. Навіщо такий рух, якщо буде вільна Набережна? Хай краще люди гуляють. Правда там тоді проблеми з парковкою виникнуть...

Rider
Мэр (городской голова)
Мэр (городской голова)
Контактная информация:

Сообщение Rider »

Під Поштовою площею в Києві вже почали будувати торговий центр, а через деякий час поруч з'явиться і багаторівневий паркінг.
У планах – прогулянкова зона вздовж Дніпра з ресторанами і лавочками, повідомляють «Вести».

Изображение

Про те, що будівництво ТРЦ на Поштовій вже почалося, виданню розповів архітектор Андрій Миргородський, який відповідає за реконструкцію всієї пішохідної частини площі. «Будівництво ТРЦ вже йде, зараз бурять палі. Думаємо, що торговий центр закінчимо до кінця року, до моменту здачі всієї площі», – розповів Миргородський.
За його словами, тут не буде дорогих бутиків. «Центр розрахований на середнього покупця. Вхід у нього буде скляним, при вході розмістяться екскурсійне бюро і велике турагентство. Сам центр чимось нагадуватиме «Глобус» на Майдані. Тут буде два рівня, де розмістяться банк, аптека, великий квітковий магазин, розважальні зони, а також фудкорт», – каже архітектор.

Фінансувати будівництво буде інвестор – англійська компанія (правда, в бізнес-колах говорять, що ця компанія належить українським бізнесменам – ред.).

На площі також обладнають паркінг, правда, трохи в стороні. «Зараз розглядається варіант будівництва чотирирівневого паркінгу ліворуч від будівлі «Київпастрансу». Там зможе поміститися близько 500 машин, і будуватися він буде теж за рахунок інвестора», – зазначив Миргородський. Раніше паркінг планувався на місці ТРЦ, тому стоянку перенесли.

Саму ж площу після реконструкції прикрасить світломузичний фонтан, тут же з'явиться прокат велосипедів. До набережної можна буде спуститися широкими сходами. «У влади є бажання зробити розважальну набережну, таку, як на Оболоні – з кав'ярнями, ресторанами», – каже архітектор.

Изображение Изображение

Перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Анатолій Голубченко підтвердив цю інформацію. «Набережну дійсно облагородимо. З'являться лавки, хороша прогулянкова зона і красиві причали для катерів», – пообіцяв він.

http://kiev.unian.net/ukr/detail/9531

Георгий
Крыса рельсовая
Крыса рельсовая

Сообщение Георгий »

Вибачаюсь, за можливо тупе питання,ну я досі не можу зрозуміти,якщо їхати з Мосту Метро,і щоб попасти на Володимирський Спук, треба їхати аж на Вали а потім уже по Сагайдачного попасти на Володимирський?

Rider
Мэр (городской голова)
Мэр (городской голова)
Контактная информация:

Сообщение Rider »

Георгий писал(а):Вибачаюсь, за можливо тупе питання,ну я досі не можу зрозуміти,якщо їхати з Мосту Метро,і щоб попасти на Володимирський Спук, треба їхати аж на Вали а потім уже по Сагайдачного попасти на Володимирський?
На Спасскую можно свернуть.

А вообще проще будет через Днепровский спуск и Парковую.

Бодрый
Нострадамус

Сообщение Бодрый »

Объясните пожалуйста где и как они собираются "впихнуть" паркинг ?
Метро на Виноградар в 2027. Метро на Русанівські дачі в 2035
Батько наш Бандера, Україна Мати...

incognito
Мэр (городской голова)
Мэр (городской голова)

Сообщение incognito »

Бодрый писал(а):Объясните пожалуйста где и как они собираются "впихнуть" паркинг ?
За КПТ.
На данном форуме о трамвае можно писать или хорошо, или ничего...

Бодрый
Нострадамус

Сообщение Бодрый »

Заезд тогда получается будет со стороны Владимирского спуска ? А выезд ?
Метро на Виноградар в 2027. Метро на Русанівські дачі в 2035
Батько наш Бандера, Україна Мати...

Георгий
Крыса рельсовая
Крыса рельсовая

Сообщение Георгий »

Мені здається, дуже доречна і зручна була б така естакада, як біля Мосту Метро, я навіть десь чув що хотіли зробити, але її "впихнути" уже нікуди мабуть) Дякую за інформацію!

incognito
Мэр (городской голова)
Мэр (городской голова)

Сообщение incognito »

Разворот запросто можно сделать под эстакадой около гаванского моста. Я не понимаю, почему его сразу там не сделали.
На данном форуме о трамвае можно писать или хорошо, или ничего...

Ответить