Метро на Троещину (часть 1)
Модераторы: dimentiy, Администраторы
- Муркенштейн
- Пом. Админа
- DFAW
- Мэр (городской голова)
- Контактная информация:
Привожу как есть, сил комментировать нет.
Пресс служба КМДА писал(а):Прес-реліз
Дострокове відкриття одностороннього руху по Мосту через
Гавань по Набережно-Рибальській дорозі від вул. Набережно-Хрещатицької в бік житлового масиву Оболонь.
Роботи з будівництва Подільського мостового переходу розпочаті в 2003 році Перша черга будівництва включає в себе забезпечення транспортного зв'язку від бульвару Перова до вул. Набережно-Хрещатицької, до складу даного комплексу входять такі споруди (міст через о. Райдуга, шляхопровід на перетині з залізницею в районі з\д станції Городня, Естакада через Русанівські Сади, Естакада в ур. Горбачиха, Міст через р. Десенка, Естакада на Трухановому острові, Міст через р. Дніпро, Лівоповоротний з'їзд з Подільського мостового переходу на Рибальський півострів, Набережно-Рибальська дорога та Міст через Гавань). Термін вводу в експлуатацію даного комплексу споруд Подільського мостового переходу згідно графіка - в 2010 році.
Враховуючи складну дорожню ситуацію по вул. Набережно-Луговій та вул. Електриків, що сполучають Подільський район м. Києва з житловим масивом Оболонь було прийнято рішення достроково забезпечити односторонній рух автомобільного транспорту через Міст через Гавань р. Дніпро та Набережно-Рибальській дорозі в 2007 році, що скорочує відстань проїзду з Подолу в бік Оболоні на 4 кілометри, та значно поліпшує екологічну ситуацію в прилеглих до вул. Набережно-Лугової та вул. Набережно-Хрещатицької житлових кварталах Подільського району.
Для інформації:
На даний час забезпечити повноцінний, двосторонній рух автотранспорту через Міст через Гавань та Набережно-Рибальській дорозі неможливо, так як технологія будівництва балки жорсткості основного мосту через р. Дніпро потребує тимчасових опор риштувань та опор підкранової естакади і тим самим звужує проїзд під мостом.
Ще одна причина в тому, що відкриття двостороннього руху автотранспорту через Міст через Гавань та Набережно-Рибальській дорозі спричинить затори при виїзді на вул. Набережно-Хрещатицьку оскільки не збудована естакада по вул. Набережно-Хрещатицькій, що також буде збудована достроково, але тільки в 2009 році.
Додатково інформуємо, що на даний час проведено випробування мосту та тестування роботи його конструкцій (виконавець Інститут ДерждорНДІ), працює робоча комісія. Для забезпечення одностороннього руху автомобільного транспорту через Міст через Гавань р. Дніпро та нижній шар Набережно-Рибальської дороги від вул. Набережно-Хрещатицької в бік житлового масиву Оболонь всі роботи завершено в призначені терміни.
Я не волшебник, я только учусь. 
Я из того мрачного прошлого, о котором вам, в светлом будущем, остаётся только мечтать.

Я из того мрачного прошлого, о котором вам, в светлом будущем, остаётся только мечтать.
вот ето они правильно сделали!!! нечего стопорить светофором такой участок... ато распоясались водители блин!!! лень проехать лишних 500мДёдя писал(а):Ура! Ура! Ура!
Только что прое-хался по открывшемуся мосту. Впечатления - довольно неплохо
Правда непонятно что тама будет с пробками, ибо сегодня буквально пролетел "пулей" , но со стороны Электриков была "пробочка" минут на 15. Когда все прохавают удобство этого пути - эта пробка переместится на новый мост. Ну и еще проблема : с нового моста нельзя попасть на Электриков. Только нужно ехать и возле Московского моста разворачиваться

- Дёдя
- Мэр (городской голова)
Переведу ка я:Для забезпечення одностороннього руху автомобільного транспорту через Міст через Гавань р. Дніпро та нижній шар Набережно-Рибальської дороги від вул. Набережно-Хрещатицької в бік житлового масиву Оболонь всі роботи завершено в призначені терміни.
Для обеспечения одностороннего движения автомобильного транспорта через Мост через Гавань (почему мост и гавань с больших букв - непонятно? И вообще: кто их учил таким словосочетаниям? Неужеле в пресс службе нет грамотных людей?) р. Днепр и нижний слой (а есть еще и верхний?

Чтото я ничего не понял в причинно-следственной связи написанного?
И не понял взаимосвязи между:
и в тоже времяДострокове відкриття одностороннього руху по Мосту
всі роботи завершено в призначені терміни.

ЗЫ: Sinoptik, обрати внимание: мне опять буквы не те

Последний раз редактировалось Дёдя 18 дек 2007, 09:24, всего редактировалось 1 раз.
kitponiS, женились бы, БАРИН!
- Дёдя
- Мэр (городской голова)
Хотелось бы добавить к предыдущему: помнится весной/летом назывались даты открытия этого моста близкие к 16 октября. Эта задержка на 2 месяца и есть "достроковэ видкрыття в призначени термины"?
Последний раз редактировалось Дёдя 18 дек 2007, 09:12, всего редактировалось 1 раз.
kitponiS, женились бы, БАРИН!
-
- Мэр (городской голова)
- DFAW
- Мэр (городской голова)
- Контактная информация:
"Досрочное" открытие Гаванского моста у меня в ЖЖ

Вчера не смог устоять, чтобы не проехаться по новому мосту. После привычной пробки на почтовой, перестроился в правый ряд и поехал на мост. Что сильно удивило, почти весь поток перся на подол, а на новый мост поворачивали единицы... Наверное не все смотрят и читают новости. Проехал по практически пустому, хорошо освещенному мосту без проблем. Дальше уперся в сужение под стройкой Подольского моста (очень узкий и крутой объезд). Потом опять широкая и пустая дорога до пересечения с ул. Электриков.
Интересно, как скоро водители начнут ездить новым маршрутом!?
Интересно, как скоро водители начнут ездить новым маршрутом!?
Ніщо не звідки не береться і в нікуди не зникає!
- DFAW
- Мэр (городской голова)
- Контактная информация:
!Gugik! - там по разметки - два ряда всюду, так что если не нарушать правила - то пробок не будет, а так - всё как обычно.
Мне теперь конечно удобней будет, можно будет при поставки очередной балки в машине греться
Мне теперь конечно удобней будет, можно будет при поставки очередной балки в машине греться