Новости для автомобилистов.
Модераторы: dimentiy, CARCASS, Администраторы
- DFAW
- Мэр (городской голова)
- Контактная информация:
Ну меня этот же факт спасает и на дорогах, я успеваю сориентироваться по теням.
Вообще втыкая в аварии с регистраторов, я понимаю что я езжу очень внимательно и острожно и то что у меня вызывает приступ мата на пару минут у народа заканчивается фаталити за частую.
Вообще втыкая в аварии с регистраторов, я понимаю что я езжу очень внимательно и острожно и то что у меня вызывает приступ мата на пару минут у народа заканчивается фаталити за частую.
Я не волшебник, я только учусь. 
Я из того мрачного прошлого, о котором вам, в светлом будущем, остаётся только мечтать.

Я из того мрачного прошлого, о котором вам, в светлом будущем, остаётся только мечтать.
- Бодрый
- Нострадамус
На час ліквідації наслідків негоди у Києві заборонять паркування та поновлять роботу евакуаторів
З метою створення належних умов для прибирання вулиць та доріг у Києві, забезпечення належного дорожнього руху голова КМДА Олександр Попов підписав розпорядження «Про організацію робіт з утримання вулично-дорожньої мережі у зимовий період». Документ передбачає чергування двох евакуаторів (позмінно) для примусового переміщення працівниками УДАІ ГУ МВС України в м. Києві транспортних засобів. Евакуйовуватимуть автомобілі, які здійснюють стоянку з порушенням Правил дорожнього руху і суттєво перешкоджають руху та прибиранню і утриманню вулиць міста, під’їзду спеціальної аварійно-рятувальної техніки, вивезенню побутового сміття з прибудинкової території тощо.
Відповідно до документу тимчасову роботу евакуаторів у столиці забезпечить комунальне підприємство «Київтранспарксервіс», а КК «Київавтодор» за погодженням з УДАІ та «Київтранспарксервісом» визначить місця дислокації зазначеної техніки та графік її роботи.
Зазначимо, що на цей період у КП «Київтранспарксервіс» працюватиме цілодобовий штаб, де власники евакуйованих автомобілів, які було припарковано з порушеннями правил, зможуть дізнатися, де знаходиться їхній транспорт.
Крім того, для організації ефективного прибирання доріг комісія з питань техногенної безпеки та надзвичайних ситуацій, очолювана Олександром Поповим, вирішила обмежити рух великогабаритного транспорту містом.
У зв’язку із введеною надзвичайною ситуацією регіонального порядку вирішено повністю заборонити в центральній частині Києва паркування легкового або іншого автотранспорту на період дії надзвичайної ситуації. Звертаємо увагу, що усі місця, де буде заборонено паркування, обладнають відповідними знаками.
Так, тимчасова заборона паркування діє на таких вулицях:
Пушкінській.
Терещенківській.
Б. Хмельницького від вул. Коцюбинського до вул. Володимирської.
Басейній від вул. Шовковичної до вул. Круглоуніверситетської.
Прорізній від вул. Володимирської до вул. Пушкінської.
Софіївській.
М. Житомирській.
Лаврській (до ресторану «Царське село»).
бул. Т.Шевченка.
Володимирській від вул. В. Житомирської до вул. Л. Толстого. Крім паркувального майданчика навпроти будинку № 60.
Саксаганського.
Підкреслимо, що евакуатори та заборона паркування діятимуть переважно у центральній частині Києва.
Також наразі підшуковуються паркувальні майданчики для відстою транспорту, який рухається в місто, і ці майданчики можуть працювати як перехоплюючі паркінги для того, аби власник автомобіля міг його залишити та пересісти на громадський транспорт. Важливо, що такі паркінги на період ліквідації наслідків негоди для автовласників будуть безкоштовними. (ЯКІ І ДЕ ?)
http://kievcity.gov.ua/novyny/1912/
З метою створення належних умов для прибирання вулиць та доріг у Києві, забезпечення належного дорожнього руху голова КМДА Олександр Попов підписав розпорядження «Про організацію робіт з утримання вулично-дорожньої мережі у зимовий період». Документ передбачає чергування двох евакуаторів (позмінно) для примусового переміщення працівниками УДАІ ГУ МВС України в м. Києві транспортних засобів. Евакуйовуватимуть автомобілі, які здійснюють стоянку з порушенням Правил дорожнього руху і суттєво перешкоджають руху та прибиранню і утриманню вулиць міста, під’їзду спеціальної аварійно-рятувальної техніки, вивезенню побутового сміття з прибудинкової території тощо.
Відповідно до документу тимчасову роботу евакуаторів у столиці забезпечить комунальне підприємство «Київтранспарксервіс», а КК «Київавтодор» за погодженням з УДАІ та «Київтранспарксервісом» визначить місця дислокації зазначеної техніки та графік її роботи.
Зазначимо, що на цей період у КП «Київтранспарксервіс» працюватиме цілодобовий штаб, де власники евакуйованих автомобілів, які було припарковано з порушеннями правил, зможуть дізнатися, де знаходиться їхній транспорт.
Крім того, для організації ефективного прибирання доріг комісія з питань техногенної безпеки та надзвичайних ситуацій, очолювана Олександром Поповим, вирішила обмежити рух великогабаритного транспорту містом.
У зв’язку із введеною надзвичайною ситуацією регіонального порядку вирішено повністю заборонити в центральній частині Києва паркування легкового або іншого автотранспорту на період дії надзвичайної ситуації. Звертаємо увагу, що усі місця, де буде заборонено паркування, обладнають відповідними знаками.
Так, тимчасова заборона паркування діє на таких вулицях:
Пушкінській.
Терещенківській.
Б. Хмельницького від вул. Коцюбинського до вул. Володимирської.
Басейній від вул. Шовковичної до вул. Круглоуніверситетської.
Прорізній від вул. Володимирської до вул. Пушкінської.
Софіївській.
М. Житомирській.
Лаврській (до ресторану «Царське село»).
бул. Т.Шевченка.
Володимирській від вул. В. Житомирської до вул. Л. Толстого. Крім паркувального майданчика навпроти будинку № 60.
Саксаганського.
Підкреслимо, що евакуатори та заборона паркування діятимуть переважно у центральній частині Києва.
Також наразі підшуковуються паркувальні майданчики для відстою транспорту, який рухається в місто, і ці майданчики можуть працювати як перехоплюючі паркінги для того, аби власник автомобіля міг його залишити та пересісти на громадський транспорт. Важливо, що такі паркінги на період ліквідації наслідків негоди для автовласників будуть безкоштовними. (ЯКІ І ДЕ ?)
http://kievcity.gov.ua/novyny/1912/
Метро на Виноградар в 2027. Метро на Русанівські дачі в 2035 ?
Батько наш Бандера, Україна Мати...
Батько наш Бандера, Україна Мати...
Сегодня утром был полностью забит паркрвочний "майданчик" у метро "Ипподром". Т.е. все места были заняты. Судя по машинкам - куча киевских.Бодрый писал(а): Важливо, що такі паркінги на період ліквідації наслідків негоди для автовласників будуть безкоштовними. (ЯКІ І ДЕ ?)
Обожаю первоисточники документов.
О! Вопрос от автомобилиста (тема такая), который сегодня на метро (форум такой).ЛиС писал(а): А еще вагонники, локомотивщики, движенцы и другие смежники. 2-я очередь как-никак.
Кто отвечает за убирание веток с габаритов на ЖД?
Просто у нас тут немного веточки нагнулись на проходе на работу. А там пути. Вот и думаю кто бы это мог убрать. Ежели что - это Октябрьская, тупик.
Обожаю первоисточники документов.
- dimentiy
- Злой литовец
- Контактная информация:
Я вам больше за УЗ скажу — сегодня утром на Тверской человек шестдесят было с лопатами. Кто в костюмах, кто в джинсах, но убирали снег 

– Как правильно и удобно искать по форуму: инструкция
КГГА объявила инвестконкурс на обустройство автостоянки на Палладина 23.
http://maps.yandex.ua/-/CVBwvZmG
Мне кто-нибудь сможет показать, где тут можно разместить парковку площадью 13000 м².Складові Об’єкту інвестування:
- будівництво контрольно-пропускних пунктів;
- будівництво (укладання) асфальтного покриття;
- встановлення елементів благоустрою: ліхтарні стовпи, паркан, нанесення
паркувальної розмітки тощо;
- встановлення механізованих шлагбаумів;
-встановлення тимчасових споруд для розміщення об’єктів транспортної
інфраструктури.
2.3. Реалізація проекту не передбачає спорудження капітальних споруд.
2.4. Орієнтовна площа земельної ділянки – 12 960 кв. м. ( 1,3 га.)
Орієнтовна вартість будівництва об’єкту (без ПДВ) – 3 931 996,40 грн.
http://maps.yandex.ua/-/CVBwvZmG
Последний раз редактировалось AMY 13 дек 2012, 08:41, всего редактировалось 1 раз.