Обзоры прессы

всё новое - хорошо забытое старое

Модераторы: dimentiy, Администраторы

AMY
Памятник

Сообщение AMY »

Метробудівець писал(а):НЯЗ иностранцы не выкупали документацию
18.3. Учасники торгів до моменту розкриття тендерних пропозицій повинні надати Замовнику документи, що підтверджують:
— оплату вартості тендерної документації
За підроблення документів Учасник торгів несе кримінальну відповідальність згідно статті 358 Кримінального Кодексу України.
Пропозиція Учасника, який не сплатив за тендерну документацію не вважається тендерною пропозицією згідно статті 1 Закону України «Про закупівлю товарів, робіт і послуг за державні кошти», оскільки відповідно до зазначеної вище статті Закону, тендерна пропозиція - це пропозиція щодо певного предмета закупівлі, яка готується та подається Учасником Замовнику відповідно до вимог тендерної документації.
Якщо Учасник не сплатив за тендерну документацію - він її не отримував, запису до Реєстру видачі тендерної документації внесено не було. Тому, Учасник не мав змоги ознайомитися з положеннями (змістом) тендерної документації, а, отже, і не мав змоги підготувати тендерну пропозицію відповідно до її вимог.
Таким чином, пропозиція Учасника, який не сплатив за тендерну документацію та/або не вніс завдатку не розкривається і повертається такому Учаснику без розгляду та не вноситься до протоколу розкриття тендерних пропозицій.
[hr]
Метробудівець, пару вопросов по "Вокзальной":
1. Стоимость ТД?
2. Стоимость "затрат, связанных с заключением договора" между заказчиком и победителем (п. 30.1 "На Учасника-переможця торгів відповідно до ст. 527, 528, 629, 903, 904 ЦК України, ст. 12, 26, 29, 34 Закону України «Про закупівлю товарів, робіт і послуг за державні кошти» покладаються всі витрати, пов’язані з укладенням договору у сумі _____ гривень. До складу зазначених витрат не включаються витрати, пов’язані з нотаріальним посвідченням договору")? Насколько я знаю, это сумма от 2 до 4% стоимости закупки, т.е 6,8–13,6 млн. только за факт объявления о резултатах тендера
:rtfm: :censored:

Метробудівець
Мэр (городской голова)
Мэр (городской голова)

Сообщение Метробудівець »

AMY писал(а):Метробудівець, пару вопросов по "Вокзальной":
1. Стоимость ТД?
2. Стоимость "затрат, связанных с заключением договора" между заказчиком и победителем (п. 30.1 "На Учасника-переможця торгів відповідно до ст. 527, 528, 629, 903, 904 ЦК України, ст. 12, 26, 29, 34 Закону України «Про закупівлю товарів, робіт і послуг за державні кошти» покладаються всі витрати, пов’язані з укладенням договору у сумі _____ гривень. До складу зазначених витрат не включаються витрати, пов’язані з нотаріальним посвідченням договору")? Насколько я знаю, это сумма от 2 до 4% стоимости закупки, т.е 6,8–13,6 млн. только за факт объявления о резултатах тендера
1. = 13k
2. = 700k

Метробудівець
Мэр (городской голова)
Мэр (городской голова)

DFAW писал(а): Кстати, судя по отсутствию судебных разборок с Мостостройем на тему разделения проекта Воскресенского мостового перехода - я думаю что вопросов о том кто будет строить подольскую часть эстакады моста - тоже нет.
А зачем они?
НЯЗ, будет 5 лотов и открытый тендер!

DFAW
Мэр (городской голова)
Мэр (городской голова)
Контактная информация:

Сообщение DFAW »

Метробудівець - ну как бы если не было бы всё договорено то по закону там есть к чему прицепиться, а сам понимаешь - это заказ за который стоит воевать.
Я не волшебник, я только учусь. :prof:
Я из того мрачного прошлого, о котором вам, в светлом будущем, остаётся только мечтать.

AMY
Памятник

Сообщение AMY »

Метробудівець писал(а): 1. = 13k
2. = 700k
Шара, плиз... :roll:
Особенно второе, просто за то, что напечатают объявление... :evil:

Метробудівець
Мэр (городской голова)
Мэр (городской голова)

DFAW писал(а):Метробудівець - ну как бы если не было бы всё договорено то по закону там есть к чему прицепиться, а сам понимаешь - это заказ за который стоит воевать.
А что договорено?

Метробудівець
Мэр (городской голова)
Мэр (городской голова)

DFAW писал(а): я думаю что вопросов о том кто будет строить подольскую часть эстакады моста - тоже нет.
А кто будет строить?

DFAW
Мэр (городской голова)
Мэр (городской голова)
Контактная информация:

Сообщение DFAW »

Мострострой, кто и должен был, только на слегка большие деньги чем раньше были.
Я из того мрачного прошлого, о котором вам, в светлом будущем, остаётся только мечтать.

Метробудівець
Мэр (городской голова)
Мэр (городской голова)

DFAW писал(а):Мострострой
Не знаю таких! :?

DFAW
Мэр (городской голова)
Мэр (городской голова)
Контактная информация:

Сообщение DFAW »

Мостобуд - просто перевёл, вроде взрослый человек, а флейм разводишь что пионер впервые в интернет попавший

Метробудівець
Мэр (городской голова)
Мэр (городской голова)

А чего это Мостобуд?
Тендер и все такое.
Что мало кто умеет эстакады строить?

DFAW
Мэр (городской голова)
Мэр (городской голова)
Контактная информация:

Сообщение DFAW »

Метробудівець - я же выше написал, не веришь - увидишь результат :)

Метробудівець
Мэр (городской голова)
Мэр (городской голова)

DFAW писал(а):Метробудівець - я же выше написал, не веришь - увидишь результат :)
Наверно увижу :D

AMY
Памятник

Сообщение AMY »

Интересно, если сотню раз повторить слово халва, станет ли слаще во рту?

До 2011 року пропускна спроможність столичного метрополітену збільшиться ще на 30-35%

[ Офiцiйний веб-портал Київської мiської влади | 05-12-2007 ]
Програма розвитку київського метрополітену на 2008-2011 роки передбачає потужну фінансову підтримку міською владою будівництва нових ліній та реконструкції існуючих об’єктів метрополітену

Програма розвитку київського метрополітену на 2008-2011 роки передбачає потужну фінансову підтримку міською владою будівництва нових ліній та реконструкції існуючих об’єктів метрополітену, оновлення рухомого складу та підвищення рівня експлуатаційної надійності та культури обслуговування пасажирів. Про цю програму прес-службі КМДА розповів перший заступник голови КМДА Денис Басс.

«Наразі в столиці активно тривають роботи з продовження Куренівсько-Червоноармійської лінії, і вже наступного року тут відкриють три нових станції метро – «Деміївська», «Голосіївська» і «Васильківська». З міського бюджету на це будівництво спрямовано 1 млрд. 600 млн. грн. Крім того, цього року ми відкрили депо «Харківське», що в півтора рази збільшило пропускну спроможність метрополітену. За нашими прогнозами, до 2011 року пропускна спроможність столичної підземки збільшиться ще на 30-35 %. Згідно з програмою розвитку київського метрополітену на 2008-2011 роки, міська влада планує з’єднати два густонаселених райони столиці – Троєщину та Теремки – з центром міста, побудувавши у напрямку цих районів 17 нових станцій і понад 25 км шляхів. Будівництво метро на Троєщину міський голова контролює особисто. За планом, крайній термін здачі його в експлуатацію – 2011 рік, проте ми розуміємо, наскільки це будівництво важливе для киян, тому Леонід Черновецький доручив профільним службам докласти усіх зусиль, аби запуск нової лінії стався раніше», - підкреслив Денис Якович.

Перший заступник голови КМДА також зауважив, що нині відбувається комплексна підготовка до побудови таких важливих об’єктів, як другий вихід з метро «Вокзальна» і другий пересадочний вузол між станціями «Золоті ворота» та «Театральна». Такі заходи мають значно розвантажити названі станції метро в години-пік та позитивно вплинути на комфорт киян та гостей міста, які користуються столичним метрополітеном.

Він додав, що в рамках програми "В європейський Київ на європейському транспорті" буде придбано 635 нових вагонів та замінено 290 вагонів, термін експлуатації яких завершився. На реалізацію програми підвищення рівня експлуатаційної надійності та культури обслуговування пасажирів планується спрямувати 541 млн. гривень.

«Важливо, що розбудова київського метрополітену позитивно вплине не лише на розвиток соціально-економічної інфраструктури столиці, але й збільшить надходження коштів до місцевого бюджету. Адже будівництво метро передбачає залучення інвестиційних коштів», - підкреслив Денис Басс.

FerrariF1racing
Мэр (городской голова)
Мэр (городской голова)

Сообщение FerrariF1racing »

Возле "Житомирской" появиться торговый центр.

8/12/2007

Киевская городская государственная администрация утвердила решение о постоянно действующей комиссии по привлечению инвесторов к финансированию строительства или реконструкции станций метрополитена. Соответствующее распоряжение подписал мэр Киева Леонид Черновецкий, информирует Главред.

Победителем конкурса по привлечению инвесторов для строительства торгово-офисного комплекса с паркингом на месте котлованов над конструкцией станционного комплекса станции метрополитена "Житомирская" стало ООО "АЛЬЯНС-ЭКОПРОЕКТ".

Инвестор также обязан профинансировать капитальные ремонтные работы дошкольного учебного заведения №532 на ул. Ушакова, 10-я в Святошинском районе г. Киева.
ККЛ СБЛ СПЛ ПВЛ ЛЛ

Ответить