Продолжение ККЛ (Демиевская-Васильковская)

о тоннелях, о мостах, о коммуникациях, о метро-2, мосты и переходы, торговые центры

Модераторы: dimentiy, Администраторы

Муркенштейн
Пом. Админа
Пом. Админа

Сообщение Муркенштейн »

Chub писал(а):А у монтажну камеру щита ти не заглядав?
Не, я глянул с моста, что внешних изменений там опять не было, и пошёл себе дальше. К тому же,
DFAW писал(а):К камере я в ближайшее время попробую пролезть, но только чем меньше людей туда будут пробовать пролезть - тем лучше.
Исходя из этого, лезть к камере даже в мыслях не было... :roll:
Надеюсь, DFAW таки пролез...
Chub писал(а):Там сьогодні не було нікого, я цим скористався:)...
Фотки будут? ;)
Chance favors the prepared mind
Я живу в палатке

Chub
Механик
Механик

Продовження ККЛ

Сообщение Chub »

Фотки в студію!!![за якість не сваріть]

Я розкажу про все по-порядку.
Прийшов я туди близько 18.30, нікого не побачив на будмайданчику, спокійно спустився в камеру і все обнюхав там, все-таки намагаючись не шуміти.
Хтось тут давав лінк на статтю, де написано, що щит запустили 7го числа, що запускав його власною персоною ООО. Сьогодні близько 20.00 показали сюжет по “Києву” про запуск щита. В сюжеті було видно, що крутиться ніж щита, але сам щит не рухається і нічого не риє. Сьогодні, як кажуть, віз (тобто щит) і нині там :) , лежить собі впритул до стінки камери, як і 7го числа. Висловлюю припущення, що або в процесі запуску щось у них пішло не так (ООО щось не те натиснув:D), або вони вирішили відкласти власне прохідку до завтра.
Старий тунель за 10 метрів від камери замурований, в стіні двері, я їх не відкривав і що за ними незнаю. Не хотілося наткнутись на когось там, у ямі.
Як я зрозумів, спочатку щит повзтиме, відштовхуючись від двох труб, що йдуть через всю камеру від щита до тунелю, і впираються в балку біля задньої стінки, що перегороджує тунель. Все це видно на фото №1.
На №3 можна знайти тюбинги, в яка з одного боку впирається труба, з другого - нижні домкрати щита. На цьому ж знімку видно майданчик з пультом машиніста, чи як це назвати (в сюжеті казали, що головний пульт поки що знаходиться нагорі). На тому, що я бачив, кнопок небагато. Є якась велика і червона, закрита плівкою.
Білий агрегат посередині щита - труба-шнек для викидання грунту. Нагорі біля воріт лежить щось схоже на транспортер. Мабуть згодом його прикріплять до шнека, під яким є отвір, що закривається.
Намагався знайти мотор, що приводить в рух ножа. Не знайшов, мабуть десь далі в надрах щита. Зате якраз по центру було щось біле, схоже на балон, діаметром 1 метр і довжиною 2, з великим отвором у торці, порожнє всередині, з внутрішніми перегородками, відстань між якими 30-40 см. Доки не підібрався ближче, думав що це і є двигун.
Його теж можна розгледіти на фото №3. Така світла пляма, лівіше від колеса з дірками, між пультом і "стелею" щита.
Призначення цього "балону" залишилось для мене невідомим, як і призначення всього того, що лежить нагорі, в хвості щита.
Исходя из этого, лезть к камере даже в мыслях не было...
І даремно. Ти багато чого втратив. Якщо до наступної неділі вони не запустять щита, і там знову нікого не буде, можеш спробувати пролізти туди :wink:

Муркенштейн
Пом. Админа
Пом. Админа

Re: Продовження ККЛ

Сообщение Муркенштейн »

Chub писал(а):І даремно. Ти багато чого втратив. Якщо до наступної неділі вони не запустять щита, і там знову нікого не буде, можеш спробувати пролізти туди :wink:
Жаль, не смогу - не будет меня в Киеве на следующих выходных :(. Видимо, провтыкал я своё счастье. А через две недели, думаю, поздно уже будет... Но ничего, отыграюсь на поверхности ;).

Зы. DFAW: Ауу!
Я живу в палатке

Chub
Механик
Механик

Сообщение Chub »

Сходи завтра про всяк випадок.
Може запускатимуть знову... Якщо не побачиш, то принаймі почуєш, як воно гуде...

DFAW
Мэр (городской голова)
Мэр (городской голова)
Контактная информация:

Сообщение DFAW »

Да траншея и есть место для закладки стены, залитая стена немного выступает над уровнем грунта.

Я лучше промолчу на тему лазить на площадку как предлагает Чуб, а то будет мат и горчичник. Свое мнение я писал выше.

На Святьошино когда пускали щит, переднюю стенку камеры ломали отбойниками, так что думаю что до реального запуска еще далеко, постораюся выяснить.
Я не волшебник, я только учусь. :prof:
Я из того мрачного прошлого, о котором вам, в светлом будущем, остаётся только мечтать.

Юрій
Мэр (городской голова)
Мэр (городской голова)

Сообщение Юрій »

А у нас что, такая техника вобще не охраняется??? Ведь так какой-нибудь и псих может залезть и напакостить!

DFAW
Мэр (городской голова)
Мэр (городской голова)
Контактная информация:

Сообщение DFAW »

У нас в стране увы бывают очень разные прое проколы. Обычно там бегает пару досточно злых собак, которых девают куда-то во время всяких показушных работ или когда на площадке работают иностранцы. Возможно охранник забыв что собак нет, пошел за едой или спал в каптерки.

Я бы о таком не писал по двум причинам, первое - что бы там не шлялось много лишнего народа, так как потом даже на окредетированных плохо смотрят

Второе - форум читаеться не только форумчанами, тема открытая, сколько идетов и с какими целями после такого поста туда могут ринуться - не понятно.
Я из того мрачного прошлого, о котором вам, в светлом будущем, остаётся только мечтать.

sashman
Мэр (городской голова)
Мэр (городской голова)
Контактная информация:

Сообщение sashman »

DFAW писал(а):Я лучше промолчу на тему лазить на площадку как предлагает Чуб, а то будет мат и горчичник. Свое мнение я писал выше.
Ты лучше на http://www.acis.org.ua сходи - мата будет на порядок больше. И то, там -далеко- не все вылазки обсуждаются.

Если "шлятся" по обьекту то :arrow: так, чтобы не видели.
А если не видят, то как могут "косо смотреть" :?:

Хотя, согласен, не уверен - не влезай (убьет).
Океания всегда воевала с Ост-Азией

DFAW
Мэр (городской голова)
Мэр (городской голова)
Контактная информация:

Сообщение DFAW »

Одному повезет, другому нет, вероятность все равно увеличиваеться

Garrymar
Путеец
Путеец

Сообщение Garrymar »

Получается как всегда. Покричаои флажками помахали а воз(щит) и ныне там :(
Жизнь прекрасна!!!

Муркенштейн
Пом. Админа
Пом. Админа

Сообщение Муркенштейн »

А сегодня днём я слышал доносящееся из ямы гудение - это что могло быть? Но на поверхности снова всё без изменений.
Я живу в палатке

Garrymar
Путеец
Путеец

Сообщение Garrymar »

сегодня аналогичная ситуация
Жизнь прекрасна!!!

DFAW
Мэр (городской голова)
Мэр (городской голова)
Контактная информация:

Сообщение DFAW »

Когда скрежет услишите - дело пошло ;-))

Юрій
Мэр (городской голова)
Мэр (городской голова)

Сообщение Юрій »

Хочется надеятся что пошло наконец

Муркенштейн
Пом. Админа
Пом. Админа

Сообщение Муркенштейн »

Юрій писал(а):Хочется надеятся что пошло наконец
Слышал сегодня скрежет?