Продолжение ККЛ (Васильковская—Теремки)
Модераторы: dimentiy, Администраторы
2012-01-21
"Неначе щось зробила кукла вуду - проблеми знов у Київметробуду" (епіграф).
Результати сьогоднішнього обходу в мене особисто зовсім не оптимістичні.
Ярослава:
Таблички Ярослави виявити ніде не вдалось.
Ярослава стоїть - на монтажці Ярослави тиша.
Вздовж задньої стіни автостанції протягом 15 метрів зроблені лунки, подібні до тих, що свого часу робились на тротуарі на вул.Васильківській перед проходкою Ярослави.
І саме найголовніше - за автостанцією стоїть вже готова до роботи Касагранда: або будуть робити тимчасову камеру для ремонту Ярослави, або далі проходка піде відкритим способом, або призначення її в чомусь іншому, про що скоро будемо знати.
Хороші фото зробити не вдалось (був там в 17.30, а світла там немає), погані не викладаю, думаю, що може завтра вдасться зробити щось інформативне.
Вікторія - на табличці дані за 20.01. (301 кільце). Чи працювала Вікторія - не знаю, до камери обслуговування не дійшов.
Біля палатки стояв міксер з розчином. З того, що вдалось роздивитись, Вікторія іде зараз не під тротуаром, а за парканом по території ВЦ.
Ось і всі новини на сьогодні.
"Неначе щось зробила кукла вуду - проблеми знов у Київметробуду" (епіграф).
Результати сьогоднішнього обходу в мене особисто зовсім не оптимістичні.
Ярослава:
Таблички Ярослави виявити ніде не вдалось.
Ярослава стоїть - на монтажці Ярослави тиша.
Вздовж задньої стіни автостанції протягом 15 метрів зроблені лунки, подібні до тих, що свого часу робились на тротуарі на вул.Васильківській перед проходкою Ярослави.
І саме найголовніше - за автостанцією стоїть вже готова до роботи Касагранда: або будуть робити тимчасову камеру для ремонту Ярослави, або далі проходка піде відкритим способом, або призначення її в чомусь іншому, про що скоро будемо знати.
Хороші фото зробити не вдалось (був там в 17.30, а світла там немає), погані не викладаю, думаю, що може завтра вдасться зробити щось інформативне.
Вікторія - на табличці дані за 20.01. (301 кільце). Чи працювала Вікторія - не знаю, до камери обслуговування не дійшов.
Біля палатки стояв міксер з розчином. З того, що вдалось роздивитись, Вікторія іде зараз не під тротуаром, а за парканом по території ВЦ.
Ось і всі новини на сьогодні.
А лунки з пробуреними свердловинами? може натрапили на щось "із розряду скельних". Не думаю, що ймовірні палі фундаменту автостанції не врахували, але якесь будсміття могло потрапити. До речі, хтось глибину проходки знає?
Але ж акуратно-то як стала!
Але ж акуратно-то як стала!
Якщо там була річка, то ґрунт насипний, відповідно засипати могли будь чим.KuzyaCat писал(а):Похоже таки напоролись на речку-вонючку Нивку.
Нет там Нивки, она существенно дальше, за Ипподромом. Про открытый способ говорить рано. Даже если бы была в этом необходимость, на подготовку проекта ушло бы много времени, и сначала бы снесли автостанцию. Скальных пород в Киеве вообще нет. Фундаменты и сваи - в этом месте никогда не было никаких капитальных строений. Возможно дело в автостанции - какие-то опасные проседания. Может хотят ее сохранить в целости - цементировать, или еще как-то укреплять фундаменты?
- DFAW
- Мэр (городской голова)
- Контактная информация:
Фух, ну и нафлемили. Ось тоннеля Ярославы проходит ближе к внешней стене станции. Думаю то что за станцией - типичной укрепление грунта. Причин для такого может быть море. Но в общем случаи это штатная ситуация.
Я не волшебник, я только учусь. 
Я из того мрачного прошлого, о котором вам, в светлом будущем, остаётся только мечтать.

Я из того мрачного прошлого, о котором вам, в светлом будущем, остаётся только мечтать.
- tov_tob
- Мэр (городской голова)
- Контактная информация:
Кстати, странно. Был на ВЦ в пятницу вечером - отгружали грунт.FSI писал(а):Вікторія - на табличці дані за 20.01. (301 кільце).
И решили остановить щит прямо под автостанцией. Железная логика.vadik писал(а):Може, ст. Іподром ще не готова до прийому щита і вони просто чекають (підточують ножі абощо)?
Для приемки щита на станцию уже все готово, кстати.
Здесь могла быть моя подпись...
2012-01-22
Ярослава - Табличики нема 484 кільця.
Вікторія - 309 кілець (+8 до останніх даних ).
Загальний вигляд таблички Вікторії . До кінця паркану - 17 секцій
Ярослава - Табличики нема 484 кільця.
Вікторія - 309 кілець (+8 до останніх даних ).
Загальний вигляд таблички Вікторії . До кінця паркану - 17 секцій
Последний раз редактировалось FSI 23 янв 2012, 11:25, всего редактировалось 1 раз.
- tov_tob
- Мэр (городской голова)
- Контактная информация:
Вместо таблички данные о проходке сейчас пишут мелом на тыльной стене автостанции. На сегодня все те же 484 кольца.FSI писал(а):2012-01-22 Ярослава. Табличики нема.
Под автостанцией таки урепляют грунт и ничего другого.
Котлован Ипподрома раскрыт примерно на 2/3 длины платформы станции + северо-восточный вестибюль. Ставят на ноги второй кран.
Здесь могла быть моя подпись...
- sternmacher
- Машинист
То була метафора))maxim76 писал(а): Скальных пород в Киеве вообще нет.
Якщо ґрунт не насипний, тоді іншого варіанту як закріплення чи знесення станції не бачу.
Комунікацій, як я розумію, там теж відсутні.
Яка все-таки глибина тунелю в тому місці? Ніхто в маркшейдерів дізнатись не може? вони там мають лазити в будні близько 8:00.
2012-01-23
Ярослава - дані на стіні за 20.01.2012 ( 484 кільця ).
Вікторія - 313 кілець (+4 до вчорашнього ).
Загальний вигляд таблички Вікторії . До кінця паркану - 16 секцій
Ярослава - дані на стіні за 20.01.2012 ( 484 кільця ).
Вікторія - 313 кілець (+4 до вчорашнього ).
Загальний вигляд таблички Вікторії . До кінця паркану - 16 секцій