Учитывая что Планета уже прогорела на куче проектов, она сейчас очень не в фаворе и получить те деньги которые они хотят за монтаж в таком варианте не возможно. Кроме того все остальные участник процесса сыты прошлыми монтажами по самое не хочу. Особенно падением крана и приписыванием прессой этой заслуги Мостобуду. По тому вероятность что стороны смогут договориться о монтаже краном крайне мала. Опоры переделаны под домкраты и на сколько я знаю остальные крепления должны приехать с домкратами. Как только дадут деньги - будет монтаж.
Я не волшебник, я только учусь.
Я из того мрачного прошлого, о котором вам, в светлом будущем, остаётся только мечтать.
Евгений, є два способи пошуку по цьому форуму. Перший, менш зручний - "версія для друку", далі шукаєш по тексту. Другий - шукаєш в гуглі по цьому сайту. Вбудований пошук працює погано, тому що програмісти були ледачими і криворукими.
Можу сказати що металу в досталь щоб розібратись з рибальським,і зі з"їздом на вали, і він був готовий ще у березні, просто немає коштів на монтаж,робота в травні зупинлась там,хоть до цього все розвивалось активно
А і що до техніки на мосту, може хтось не замічав але техніку перевіряють кожні пів року, я навіть сам наблюдав що той кран що стоїть на мосту, робочі "прогрівають" він навіть і здається що стоїть на одному місті, але переміщається,тому що є люди які дивляться за цим всім), так немає чого безпокоїтись що до неполадків техніки,вся вона в робочому стані,а те що там "обмальоване" або "розбите вікно" це не причини до паніки
Хочу напомнить, что обсуждение охраны объекта является злостным оффтопиком, как и обсуждения грамотности. Пока просто почистил тему, следующие отличившиеся будут награждены.
Я не волшебник, я только учусь.
Я из того мрачного прошлого, о котором вам, в светлом будущем, остаётся только мечтать.
которой нет, вчера там был как раз, и не смотря на понедельник насчитал 4 велосипедиста, 3 фотографа и человек 7 не считая нас троих свободно гуляющих по мосту)))