Новости киевских маршруток

Городской наземный транспорт

Модераторы: dimentiy, Администраторы

Ответить
Sinoptik
Пом. Админа
Пом. Админа

Сообщение Sinoptik »

И, говорят, что Автосвит принадлежал ООО.
А Транспортник - его зятю. Так врожде.
ИзображениеС уважением,
Sinoptik

Helgi
Начальник депо
Начальник депо

Сообщение Helgi »

Автосвитовские ГАЗели были нерастаможенными, на временном ввозе. Потому и гнили на Кайсарова, что запретили их дальнейшую эксплуатацию с измением правил временного ввоза автомобилей.

DFAW
Мэр (городской голова)
Мэр (городской голова)
Контактная информация:

Сообщение DFAW »

Helgi, спасибо, не знал.
Я не волшебник, я только учусь. :prof:
Я из того мрачного прошлого, о котором вам, в светлом будущем, остаётся только мечтать.

Shak
Машинист
Машинист

Сообщение Shak »

Как вам исправность нашего маршрутного транспорта?

http://korrespondent.net/kyiv/1035553

В Киеве маршрутка на ходу потеряла колесо

В Киеве в среду, 13 января, на проспекте Елены Телиги микроавтобус Богдан, двигаясь от станции метро Дорогожичи в сторону Петровки, на ходу потерял колесо, пишет в своем сегодняшнем номере Комсомольская правда в Украине.
Как пишет издание, недалеко от знака границы Подольского района, маршрутка неожиданно "села" днищем на асфальт и, проехав почти десять метров по проспекту, остановилась. Колесо, отскочив, отлетело на встречную полосу, едва не зацепив ближайшую машину, и остановилось посреди дороги. Из-за ДТП в оба направления проспекта образовалась пробка.

Во время поломки в салоне находились около тридцати пассажиров, многие ехали стоя, пишет издание.

По словам инспекторов ГАИ, причина аварии - техническая неисправность машины. Окончательную причину аварии правоохранители обещают назвать после детального осмотра микроавтобуса, пишет издание.

Напомним, что во вторник, 12 января, возле станции метро Академгородок в маршрутном такси произошел пожар.

Dimon
Мэр (городской голова)
Мэр (городской голова)

Сообщение Dimon »

Интересно, маршрутка КПТшная была или нет?
Люблю пневматику!

Сухов
Начальник депо
Начальник депо
Контактная информация:

Сообщение Сухов »

В Киеве маршрутка на ходу потеряла колесо
Я такое ещё на автосвитах видал...
Пока я жив - я в пути.
Пока я в пути - я жив.

AMY
Памятник

Сообщение AMY »

Приватні маршрутки висувають вимоги

[ Ірина ЛАБУНСЬКА | “Хрещатик” 17-03-2010 ]
Комунальні перевізники стали на бік киян

Приватні перевізники вирішили знову потрусити кишені киян. За проїзд вони вимагають хоча б на півгривні більше. Інакше погрожують закрити маршрути. Антимонопольний комітет застеріг від необґрунтованого підвищення тарифу на проїзд. Наскільки справедливі вимоги маршрутників, нині аналізують у Головному управлінні транспорту. Тим часом «Київпастранс» готовий взяти на себе «покинуті маршрути» та возити киян за старою ціною.

Попри кризу, інфляцію та інші біди киянам не дадуть заощадити на проїзді у громадському транспорті, принаймні приватному. Приватні перевізники вимагають підвищити ціну проїзду хоча б на 50 копійок. Якщо цього не станеться, погрожують взагалі піти з ринку.
“Ми сподіваємося, що на початку квітня буде вирішено питання щодо підвищення ціни. Інакше багато перевізників просто збанкрутують”, — сказав голова Всеукраїнської асоціації автоперевізників Віталій Рева. “Докинути” просять 0,5—1 грн, тож вартість проїзду в столиці мала б встановитися у межах 2—3 грн.

За словами приватних перевізників, з нинішнім тарифом вони працюють практично на збиток, з максимальною рентабельністю 3—5 %. Торік 12 компаній взагалі нібито розорилися. Інші ж випускають на маршрути менше машин, бо рухомий склад немає за що лагодити. Як зазначав раніше голова асоціації перевізників роботодавців “Столиця” Валерій Ліпецький, складна ситуація спричинена тим, що пальне, мастила, запчастини невпинно дорожчають, тим часом як вартість проїзду не змінюється. “Якщо порахувати всі складові, то проїзд мав би сягнути 5—7 гривень залежно від маршруту, та, звісно, цього ніхто не допустить”, — зазначив Валерій Ліпецький.

Проте ці, здавалося б, залізні аргументи не стали переконливими для Антимонопольного комітету України (АМКУ). Його Київське міське відділення застерегло приватних перевізників від необґрунтованого підвищення цін на проїзд. Як пояснив “Хрещатику” голова столичного відділення АМКУ Віктор Король, це не означає, що проїзд у маршрутках не дорожчатиме взагалі, збільшення цін має бути економічно обґрунтованим.

“Лунали заяви про намір підвищити тарифи на 20—25 відсотків. Проте має бути економічне обґрунтування. Як мені відомо, на сьогодні відповідні розрахунки до Головного управління транспорту надали лише три приватні компанії”, — сказав Віктор Король. За його словами, є методика розрахунку вартості проїзду, затверджена Кабміном.

“Вона рекомендаційна, але передбачає, що перевізники можуть переглядати ціну на проїзд залежно від кон’юнктури ринку. Наприклад, зростання вартості пального не менше, ніж на 10 відсотків. Проте всі кроки мають бути узгоджені з ГУ транспорту, яке проводило конкурс і з яким укладено договори на перевезення”, — пояснив пан Король. Міське відділення АМКУ продовжує збирати інформацію від перевізників та вивчати її.

В ГУ транспорту заяви перевізників поки що аналізують. Тим часом у КП “Київпастранс” здивовані оповідками маршрутників про збитковість. Комунальникам перевезення у режимі маршрутного таксі торік принесло 90 млн грн прибутку. “Ми працюємо нормально, без збитків. Якщо приватники закриватимуть маршрути, ми візьмемо їхні маршрути собі, а ціни залишимо колишні. Ресурсів у нас вистачає”, — сказав заступник гендиректора “Київпастрансу” Сергій Литвинов.

Нагадаємо, востаннє вартість проїзду в маршрутках зросла восени 2008-го. Тоді “стрибок” ціни становив 50 копійок — до 2—2,5 грн за проїзд.
:rtfm: :censored:

TANK
пра-пра-правнук Лыбеди
пра-пра-правнук Лыбеди

Сообщение TANK »

да пусть маршрутки закроются, может транспортный вопрос хоть как-то с места сдвинется. хотя в здравый рассудок в киеве я не верю.

решили нас, "ежиков", испугать))
Удачи на дорогах!
(В т.ч.железных!!)

Анатолий
п/п-к Очевидность
п/п-к Очевидность

Сообщение Анатолий »

Долой частные маршрутки!!!!!!!!!

dimentiy
Злой литовец
Контактная информация:

Сообщение dimentiy »

Ага, и Привет, коммунальные! КПТ тогда окончательно забьёт на коммунальный транспорт...
– Как правильно и удобно искать по форуму: инструкция

AMY
Памятник

Сообщение AMY »

Литвинову верить — себя не уважать)
:rtfm: :censored:

Dream_On
Мэр (городской голова)
Мэр (городской голова)

Сообщение Dream_On »

dimentiy писал(а):Ага, и Привет, коммунальные! КПТ тогда окончательно забьёт на коммунальный транспорт...
Ещё зная КПТ то в таком случае пользуясь монополией о "качестве" работы КПТ можно забыть.

MetroMan
алкотурист
алкотурист
Контактная информация:

Сообщение MetroMan »

Угадайте, где бывают киевские маршрутки:
Изображение Изображение

tov_tob
Мэр (городской голова)
Мэр (городской голова)
Контактная информация:

Сообщение tov_tob »

Фонарные столбы легко выдают местность.
Здесь могла быть моя подпись...

MetroMan
алкотурист
алкотурист
Контактная информация:

Сообщение MetroMan »

А когда-то фонари подобной конструкции были на Московском мосту...

Ответить