Скоростной трамвай
Модераторы: dimentiy, Администраторы
сьогодні зранку якийсь трамвай поламався - десь 20 хв не було трамваю на ст. Польова і тут проїхало 2 трамвая зчеплені - один новенький ніби 403 і ззаду старий (двовагонний). проїхали станцію але повзи як равлики. ззаді них вже була черга з трамваїв - наступний вже зупинився і забрався всю араву шо чекала на станції (турнікети виключили). десь за 20 хв доповзли до вокзалу. потім як вертався з вокзалу то цей новий трамвай відстоювався на 2 колії - по ідеї саме він поламався а той старенький трамвай його пхав на ту запасну типу колію.
і ще коли вертався то трамвай не вписався в розворотньому кільці - зачепив типу відгородження цементне - той новий трамвай зайняв 2 колію від Фуршету якшо рахувати, а трамвай який не вписався (я не запамятав номер вагона) - він типу порівняно новий - ззовні кабіна водія має прямокутну форму (не округлу як в стареньких і не таку як у нових)
і ще - є якась хоть інформація щодо Повітрофлотської?
і ще коли вертався то трамвай не вписався в розворотньому кільці - зачепив типу відгородження цементне - той новий трамвай зайняв 2 колію від Фуршету якшо рахувати, а трамвай який не вписався (я не запамятав номер вагона) - він типу порівняно новий - ззовні кабіна водія має прямокутну форму (не округлу як в стареньких і не таку як у нових)
і ще - є якась хоть інформація щодо Повітрофлотської?
Разница лишь в том что гаражи там на "птичих правах", а дома там в праве собственности.RVR писал(а):Dream_On, можно и так.
Только под парочкой домов я имел ввиду 2 (!) дома, а Вы под парочкой гаражей имеете ввиду 250(!) гаражей.
Почувствуйте разницу.
П.С. Если гаражи сносить, то тогда и трамвайное кольцо можно на их месте сделать.
По хорошему там не надо ни гаражей, ни халуп, а через Радунку нужен ещё один пешеходный мост.
Сколько гаражи там? Больше 15 лет? Тогда см. Ст. 119 Земельного кодексаРазница лишь в том что гаражи там на "птичих правах", а дома там в праве собственности.
Стаття 119. Набуття права на земельну ділянку за давністю користування (набувальна давність)1. Громадяни, які добросовісно, відкрито і безперервно користуються земельною ділянкою протягом 15 років, але не мають документів, які б свідчили про наявність у них прав на цю земельну ділянку, можуть звернутися до органу державної влади або органу місцевого самоврядування з клопотанням про передачу її у власність або надання у користування. Розмір цієї земельної ділянки встановлюється у межах норм, визначених цим Кодексом.
2. Передача земельної ділянки у власність або у користування громадян на підставі набувальної давності здійснюється в порядку, встановленому цим Кодексом.
http://www.zemelniy.org.ua/rozdil_4/g19/

- sternmacher
- Машинист
- DFAW
- Мэр (городской голова)
- Контактная информация:
Вот-вот, а то как-то любят у нас люди не дочитыватьsternmacher писал(а):AMY, так не получится. Ответ в самом тексте статьи
Не найдётся, тут слишком опасное местоsternmacher писал(а):ЗЫ: Однако, не стоит исключать вариант того, что в Органе держвлады вдруг найдется правильный человечек...
Я не волшебник, я только учусь. 
Я из того мрачного прошлого, о котором вам, в светлом будущем, остаётся только мечтать.

Я из того мрачного прошлого, о котором вам, в светлом будущем, остаётся только мечтать.