По-перше, полегше з виразами. Фраза про ідіота є образою.
По-друге, може ще словник давньо-руської мови запропонуєш?
По теме ККЛ. Возможно вопрос поднимался, не могу припомнить. Последнее время начал регулярно ездить по Глушкова утром и вот
Они вообще собираются (всмысле не в теории, а на практике) устранять провал на Глушкова в районе иппондрома?
Ти, бачу, точно української мови не знаєш, якщо сприймаєш мої слова за образу
Daedalus, все діло в правилах милозвучності української мови, в яких, зокрема, зазначається, що певні частини мови мають по декілька форм в залежності від останнього звуку слова, що стоїть перед ним. Так, якщо попереднє слово закінчилося на голосну, то наступне повинно початися з приголосної, і навпаки. Приклад: Ми ще не готові. Щит іще не встигли зібрати.
*disclaimer: вищенаписане правило писане по пам'яті з далекого 9-10 класу, до слів не придиратися - суть, здається, зрозуміла*
Klovsky писал(а):пользоваться станцией на первых порах будут 2 категории местных: 1. метрофанаты, 2. мазохисты.
Не отношусь ни к тем ни к тем, но пользоваться зимой буду. Хотя .... уговорили.
Klovsky писал(а):
Правда, есть ещё и новые дома на Касияна, но там у людей железные кони.
А как же "пересесть" на метро, ибо так быстрее? Я думаю пасс. поток таки будет у станции.
Daedalus писал(а):
По теме ККЛ. Возможно вопрос поднимался, не могу припомнить. Последнее время начал регулярно ездить по Глушкова утром и вот
Они вообще собираются (всмысле не в теории, а на практике) устранять провал на Глушкова в районе иппондрома?
Да. Как только достроят - так сразу. ЖАлко ложить нечерновой асфальт и потом по нему ехать гусеничным трактором (сегодня был там замечен).
SlALFik писал(а):Да. Как только достроят - так сразу. ЖАлко ложить нечерновой асфальт и потом по нему ехать гусеничным трактором (сегодня был там замечен).
На котловані Теремків вже поставили перші розпірки. СВГ в торці з боку Іподрома закінчили або закінчують, Касагранду, що там працювала, перегнали на тупики.