GSM/WiFi/LTE в метро

то, что не вписалось в "кривые"

Модераторы: dimentiy, Администраторы

Ответить
dimentiy
Злой литовец
Контактная информация:

Сообщение dimentiy »

машинист, в начале страницы об этой точке писали, в этой теме об этой точке писали. Все прекрасно знают, что эта точка служебная и не раздаёт интернет. Нигде. Ни на одной станции.
– Как правильно и удобно искать по форуму: инструкция

машинист
Начальник СЦБ
Начальник СЦБ
Контактная информация:

Сообщение машинист »

Все. я понял почему у меня обновилась погода. он в КЕШ загружает, а обновление стоит на 24 часа. а потом каждый час обновляет погоду. даже если нет Интернета.
Обережно, двері зачиняются! Наступна станція Теличка

SlALFik
Начальник депо
Начальник депо

Сообщение SlALFik »

Интересно, что за конкурс такой?

Руслан Крамаренко:
Вчера на брифинге я говорил о реализации ИНВЕСТКОНКУРСА ПО МОБИЛЬНОЙ СВЯЗИ В МЕТРО, он на финальной стадии и в июне будут подключаться первые станции. Инвестконкурс по Wi Fi в метро еще не проведен. Очень прошу журналистов быть внимательнее. Это два разных инвестиционных конкурса. Недопоняли, а через месяц вы с меня же спросите "где?"
Обожаю первоисточники документов.

Klovsky
Мэр (городской голова)
Мэр (городской голова)
Контактная информация:

Сообщение Klovsky »

На прошлой странице: http://forum.metropoliten.kiev.ua/viewt ... 812#203812

И ещё:
ВИКОНАВЧИЙ ОРГАН КИЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
(КИЇВСЬКА МІСЬКА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ)
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 16.11.2011 р. N 2133

Київ
Про проведення інвестиційного конкурсу із залучення інвестора до будівництва інфраструктури рухомого (мобільного) зв'язку в Київському метрополітені

Відповідно до Положення про порядок проведення інвестиційних конкурсів для будівництва, реконструкції, реставрації тощо об'єктів житлового та нежитлового призначення, незавершеного будівництва, інженерно-транспортної інфраструктури м. Києва, затвердженого рішенням Київської міської ради від 24.05.2007 N 528/1189, та рішення постійно діючої конкурсної комісії по залученню інвесторів до фінансування будівництва, реконструкції, реставрації тощо об'єктів житлового та нежитлового призначення, незавершеного будівництва, інженерно-транспортної інфраструктури м. Києва, утвореної розпорядженням виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 22.10.2007 N 1403 (протокол від 19.08.2011 N 6/2011), з метою підвищення ефективності залучення інвесторів для надання киянам та гостям столиці якісних телекомунікаційних послуг на території Київського метрополітену, в межах функцій органу місцевого самоврядування:

1. Затвердити перелік об'єктів, які потребують залучення інвестицій, що додається.

2. Визначити комунальне підприємство "Київський метрополітен" замовником будівництва інвестиційних об'єктів, зазначених у п. 1 цього розпорядження.

3. Комунальному підприємству "Київський метрополітен" розробити техніко-економічні показники, можливі передпроектні пропозиції об'єкту інвестування та погодити їх з Головним управлінням транспорту та зв'язку виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) в установленому порядку.

4. Головному управлінню транспорту та зв'язку виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) погодити техніко-економічні показники, можливі передпроектні пропозиції та надати їх Головному управлінню економіки та інвестицій виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) в установленому порядку для підготовки умов конкурсу.

5. Постійно діючій конкурсній комісії по залученню інвесторів до фінансування будівництва, реконструкції, реставрації тощо об'єктів житлового та нежитлового призначення, незавершеного будівництва, інженерно-транспортної інфраструктури м. Києва в установленому порядку провести інвестиційний конкурс із залучення інвестора.

6. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступників голови Київської міської державної адміністрації згідно з розподілом обов'язків.

Виконуючий
обов'язки голови
О. Мазурчак

ЗАТВЕРДЖЕНО
Розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації)
16.11.2011 N 2133
ПЕРЕЛІК
об'єктів, які потребують залучення інвестицій

Будівництво інфраструктури рухомого (мобільного) зв'язку в Київському метрополітені

Заступник голови -
керівник апарату
http://document.ua/pro-provedennja-inve ... 77554.html
ВИКОНАВЧИЙ ОРГАН КИЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
(КИЇВСЬКА МІСЬКА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ)
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 29.05.2012 р. N 880

Київ
Про затвердження переможця конкурсу по залученню інвестора до будівництва інфраструктури рухомого (мобільного) зв'язку в Київському метрополітені

Відповідно до рішення Київської міської ради від 24.05.2007 N 528/1189 "Про затвердження Положення про порядок проведення інвестиційних конкурсів для будівництва, реконструкції, реставрації тощо об'єктів житлового та нежитлового призначення, незавершеного будівництва, інженерно-транспортної інфраструктури міста Києва" та розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 16.11.2011 N 2133 "Про проведення інвестиційного конкурсу із залучення інвестора до будівництва інфраструктури рухомого (мобільного) зв'язку в Київському метрополітені" (Розпорядження N 2133), в межах функцій органу місцевого самоврядування:

1. Затвердити Товариство з обмеженою відповідальністю "ЕСУ" переможцем конкурсу по залученню інвестора до будівництва інфраструктури рухомого (мобільного) зв'язку в Київському метрополітені (протокол постійно діючої конкурсної комісії по залученню інвесторів до фінансування будівництва, реконструкції, реставрації тощо об'єктів житлового та нежитлового призначення, незавершеного будівництва, інженерно-транспортної інфраструктури міста Києва від 25.04.2012 N 19/2012).

2. Визначити, що замовником будівництва інфраструктури рухомого (мобільного) зв'язку в Київському метрополітені є комунальне підприємство "Київський метрополітен".

3. Головному управлінню економіки та інвестицій виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) укласти відповідний інвестиційний договір з переможцем конкурсу та замовником.

4. Заступникові голови Київської міської державної адміністрації Крамаренку Р. М. прийняти рішення щодо висвітлення в засобах масової інформації змісту цього розпорядження.

5. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступники Київської міської державної адміністрації Крамаренка Р. М.

Голова
О. Попов

http://document.ua/pro-zatverdzhennja-p ... 00412.html
*Станція "Мечникова". Вихід до магазину "Киянка".
Закинутий навколометро- та залізничний сайт

mann
Начальник СЦБ
Начальник СЦБ

Сообщение mann »

Wi-Fi та мобільний зв’язок у столичному метро з'явиться у червні

В червні поточного року на центральних станціях Київського метрополітену має з'явитися Wi-Fi і мобільний зв'язок. Про це сьогодні на брифінгу розповів заступник голови КМДА Руслан Крамаренко, повідомляє кореспондент "Хрещатика".

"Які саме це будуть станції, я вам поки сказати не можу. В метрополітену є графік ведення робіт. Я думаю, що, по-перше, це будуть центральні станції, а потім будемо переходити від центру до околиць", - розповів Руслан Крамаренко.

Водночас він наголосив , що і мобільний зв'язок і Wi-Fi з'явиться також під час руху і в переходах між станціями.

http://www.kreschatic.kiev.ua/ua/4273/n ... 04055.html

tov_tob
Мэр (городской голова)
Мэр (городской голова)
Контактная информация:

Сообщение tov_tob »

mann писал(а):Які саме це будуть станції, я вам поки сказати не можу. В метрополітену є графік ведення робіт.
Потому что никакого графика нет.
Здесь могла быть моя подпись...

AMY
Памятник

Сообщение AMY »

В червні поточного року на центральних станціях Київського метрополітену має з'явитися <...> мобільний зв'язок.
Эээ, т.е. сейчас мобильного покрытия на станциях типа нет? :D
:rtfm: :censored:

TANK
пра-пра-правнук Лыбеди
пра-пра-правнук Лыбеди

Сообщение TANK »

а крамаренко этому откуда знать, он там может и не был никогда...
Удачи на дорогах!
(В т.ч.железных!!)

mindok
Начальник СЦБ
Начальник СЦБ

Сообщение mindok »

я маю сильну підозру, що малося на увазі GPRS/EDGE/3g/LTE

DFAW
Мэр (городской голова)
Мэр (городской голова)
Контактная информация:

Сообщение DFAW »

tov_tob писал(а):
mann писал(а):Які саме це будуть станції, я вам поки сказати не можу. В метрополітену є графік ведення робіт.
Потому что никакого графика нет.
Ну вообще есть хотелки по тестовому пуску, но его пока не строят :)
Я не волшебник, я только учусь. :prof:
Я из того мрачного прошлого, о котором вам, в светлом будущем, остаётся только мечтать.

tov_tob
Мэр (городской голова)
Мэр (городской голова)
Контактная информация:

Сообщение tov_tob »

Скажем так: то, что рассказывал Крамаренко про графики запуска в июне, в метрополитене услышали первый раз в жизни.

DFAW
Мэр (городской голова)
Мэр (городской голова)
Контактная информация:

Сообщение DFAW »

Может они ещё не знали что у них тоннели и подсобные помещения обследовали под проект на установку оборудования ? :)

Старая дата вообще день Киева была :)
Я из того мрачного прошлого, о котором вам, в светлом будущем, остаётся только мечтать.

tov_tob
Мэр (городской голова)
Мэр (городской голова)
Контактная информация:

Сообщение tov_tob »

Ну дык! Старая же.
Говорю же: о запуске в июне метрополитен ничего не знает. То, что помещения обследовали - это прекрасно, но ты сам понимаешь, что от обследования до запуска еще работать и работать.

Klovsky
Мэр (городской голова)
Мэр (городской голова)
Контактная информация:

Сообщение Klovsky »

Похоже на шантаж операторами с целью вынудить "Проксимус" расширить спектр предоставляемых услуг либо снизить расценки.
Ведь после запуска альтернативы его капитал будет равняться только стоимости изношенного оборудования.
*Станція "Мечникова". Вихід до магазину "Киянка".
Закинутий навколометро- та залізничний сайт

DFAW
Мэр (городской голова)
Мэр (городской голова)
Контактная информация:

Сообщение DFAW »

Проксимус уже давно всё , там много нюансов. Но сейчас город хочет по сути иметь свою сеть, а не чью-то. Да и железо должно быть многим лучше.

Ответить