GSM/WiFi/LTE в метро
Модераторы: dimentiy, Администраторы
- dimentiy
- Злой литовец
- Контактная информация:
машинист, в начале страницы об этой точке писали, в этой теме об этой точке писали. Все прекрасно знают, что эта точка служебная и не раздаёт интернет. Нигде. Ни на одной станции.
– Как правильно и удобно искать по форуму: инструкция
Интересно, что за конкурс такой?
Руслан Крамаренко:
Вчера на брифинге я говорил о реализации ИНВЕСТКОНКУРСА ПО МОБИЛЬНОЙ СВЯЗИ В МЕТРО, он на финальной стадии и в июне будут подключаться первые станции. Инвестконкурс по Wi Fi в метро еще не проведен. Очень прошу журналистов быть внимательнее. Это два разных инвестиционных конкурса. Недопоняли, а через месяц вы с меня же спросите "где?"
Руслан Крамаренко:
Вчера на брифинге я говорил о реализации ИНВЕСТКОНКУРСА ПО МОБИЛЬНОЙ СВЯЗИ В МЕТРО, он на финальной стадии и в июне будут подключаться первые станции. Инвестконкурс по Wi Fi в метро еще не проведен. Очень прошу журналистов быть внимательнее. Это два разных инвестиционных конкурса. Недопоняли, а через месяц вы с меня же спросите "где?"
Обожаю первоисточники документов.
- Klovsky
- Мэр (городской голова)
- Контактная информация:
На прошлой странице: http://forum.metropoliten.kiev.ua/viewt ... 812#203812
И ещё:
И ещё:
ВИКОНАВЧИЙ ОРГАН КИЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
(КИЇВСЬКА МІСЬКА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ)
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
від 16.11.2011 р. N 2133
Київ
Про проведення інвестиційного конкурсу із залучення інвестора до будівництва інфраструктури рухомого (мобільного) зв'язку в Київському метрополітені
Відповідно до Положення про порядок проведення інвестиційних конкурсів для будівництва, реконструкції, реставрації тощо об'єктів житлового та нежитлового призначення, незавершеного будівництва, інженерно-транспортної інфраструктури м. Києва, затвердженого рішенням Київської міської ради від 24.05.2007 N 528/1189, та рішення постійно діючої конкурсної комісії по залученню інвесторів до фінансування будівництва, реконструкції, реставрації тощо об'єктів житлового та нежитлового призначення, незавершеного будівництва, інженерно-транспортної інфраструктури м. Києва, утвореної розпорядженням виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 22.10.2007 N 1403 (протокол від 19.08.2011 N 6/2011), з метою підвищення ефективності залучення інвесторів для надання киянам та гостям столиці якісних телекомунікаційних послуг на території Київського метрополітену, в межах функцій органу місцевого самоврядування:
1. Затвердити перелік об'єктів, які потребують залучення інвестицій, що додається.
2. Визначити комунальне підприємство "Київський метрополітен" замовником будівництва інвестиційних об'єктів, зазначених у п. 1 цього розпорядження.
3. Комунальному підприємству "Київський метрополітен" розробити техніко-економічні показники, можливі передпроектні пропозиції об'єкту інвестування та погодити їх з Головним управлінням транспорту та зв'язку виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) в установленому порядку.
4. Головному управлінню транспорту та зв'язку виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) погодити техніко-економічні показники, можливі передпроектні пропозиції та надати їх Головному управлінню економіки та інвестицій виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) в установленому порядку для підготовки умов конкурсу.
5. Постійно діючій конкурсній комісії по залученню інвесторів до фінансування будівництва, реконструкції, реставрації тощо об'єктів житлового та нежитлового призначення, незавершеного будівництва, інженерно-транспортної інфраструктури м. Києва в установленому порядку провести інвестиційний конкурс із залучення інвестора.
6. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступників голови Київської міської державної адміністрації згідно з розподілом обов'язків.
Виконуючий
обов'язки голови
О. Мазурчак
ЗАТВЕРДЖЕНО
Розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації)
16.11.2011 N 2133
ПЕРЕЛІК
об'єктів, які потребують залучення інвестицій
Будівництво інфраструктури рухомого (мобільного) зв'язку в Київському метрополітені
Заступник голови -
керівник апарату
http://document.ua/pro-provedennja-inve ... 77554.html
ВИКОНАВЧИЙ ОРГАН КИЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
(КИЇВСЬКА МІСЬКА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ)
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
від 29.05.2012 р. N 880
Київ
Про затвердження переможця конкурсу по залученню інвестора до будівництва інфраструктури рухомого (мобільного) зв'язку в Київському метрополітені
Відповідно до рішення Київської міської ради від 24.05.2007 N 528/1189 "Про затвердження Положення про порядок проведення інвестиційних конкурсів для будівництва, реконструкції, реставрації тощо об'єктів житлового та нежитлового призначення, незавершеного будівництва, інженерно-транспортної інфраструктури міста Києва" та розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 16.11.2011 N 2133 "Про проведення інвестиційного конкурсу із залучення інвестора до будівництва інфраструктури рухомого (мобільного) зв'язку в Київському метрополітені" (Розпорядження N 2133), в межах функцій органу місцевого самоврядування:
1. Затвердити Товариство з обмеженою відповідальністю "ЕСУ" переможцем конкурсу по залученню інвестора до будівництва інфраструктури рухомого (мобільного) зв'язку в Київському метрополітені (протокол постійно діючої конкурсної комісії по залученню інвесторів до фінансування будівництва, реконструкції, реставрації тощо об'єктів житлового та нежитлового призначення, незавершеного будівництва, інженерно-транспортної інфраструктури міста Києва від 25.04.2012 N 19/2012).
2. Визначити, що замовником будівництва інфраструктури рухомого (мобільного) зв'язку в Київському метрополітені є комунальне підприємство "Київський метрополітен".
3. Головному управлінню економіки та інвестицій виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) укласти відповідний інвестиційний договір з переможцем конкурсу та замовником.
4. Заступникові голови Київської міської державної адміністрації Крамаренку Р. М. прийняти рішення щодо висвітлення в засобах масової інформації змісту цього розпорядження.
5. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступники Київської міської державної адміністрації Крамаренка Р. М.
Голова
О. Попов
http://document.ua/pro-zatverdzhennja-p ... 00412.html
*Станція "Мечникова". Вихід до магазину "Киянка".
Закинутий навколометро- та залізничний сайт
Wi-Fi та мобільний зв’язок у столичному метро з'явиться у червні
В червні поточного року на центральних станціях Київського метрополітену має з'явитися Wi-Fi і мобільний зв'язок. Про це сьогодні на брифінгу розповів заступник голови КМДА Руслан Крамаренко, повідомляє кореспондент "Хрещатика".
"Які саме це будуть станції, я вам поки сказати не можу. В метрополітену є графік ведення робіт. Я думаю, що, по-перше, це будуть центральні станції, а потім будемо переходити від центру до околиць", - розповів Руслан Крамаренко.
Водночас він наголосив , що і мобільний зв'язок і Wi-Fi з'явиться також під час руху і в переходах між станціями.
http://www.kreschatic.kiev.ua/ua/4273/n ... 04055.html
В червні поточного року на центральних станціях Київського метрополітену має з'явитися Wi-Fi і мобільний зв'язок. Про це сьогодні на брифінгу розповів заступник голови КМДА Руслан Крамаренко, повідомляє кореспондент "Хрещатика".
"Які саме це будуть станції, я вам поки сказати не можу. В метрополітену є графік ведення робіт. Я думаю, що, по-перше, це будуть центральні станції, а потім будемо переходити від центру до околиць", - розповів Руслан Крамаренко.
Водночас він наголосив , що і мобільний зв'язок і Wi-Fi з'явиться також під час руху і в переходах між станціями.
http://www.kreschatic.kiev.ua/ua/4273/n ... 04055.html
- DFAW
- Мэр (городской голова)
- Контактная информация:
Ну вообще есть хотелки по тестовому пуску, но его пока не строятtov_tob писал(а):Потому что никакого графика нет.mann писал(а):Які саме це будуть станції, я вам поки сказати не можу. В метрополітену є графік ведення робіт.

Я не волшебник, я только учусь. 
Я из того мрачного прошлого, о котором вам, в светлом будущем, остаётся только мечтать.

Я из того мрачного прошлого, о котором вам, в светлом будущем, остаётся только мечтать.
- Klovsky
- Мэр (городской голова)
- Контактная информация:
Похоже на шантаж операторами с целью вынудить "Проксимус" расширить спектр предоставляемых услуг либо снизить расценки.
Ведь после запуска альтернативы его капитал будет равняться только стоимости изношенного оборудования.
Ведь после запуска альтернативы его капитал будет равняться только стоимости изношенного оборудования.
*Станція "Мечникова". Вихід до магазину "Киянка".