пару вопросов
Модераторы: dimentiy, Администраторы
- FerrariF1racing
- Мэр (городской голова)
http://upload.com.ua/get/900475883 ( 350 КБ ) відео
Їхав тиждень тому на КЧЛ, і в составі блимало світло весь шлях. ( вибачте, відео не вмію перевертати
). Що це могло бути?
Їхав тиждень тому на КЧЛ, і в составі блимало світло весь шлях. ( вибачте, відео не вмію перевертати

ККЛ СБЛ СПЛ ПВЛ ЛЛ
- FerrariF1racing
- Мэр (городской голова)
- FerrariF1racing
- Мэр (городской голова)
В п'ятницю на Героїв Дніпра по 1-ій колії, коли маневровий ТЧМ прийняв кабіну, я помітив як він "вимкнув кабіну", тобто вимкнулися фари і загорілися хвостові вогні.
1- навіщо він це зробив? Для "перезавантаження", чи просто, щось перевірив.
2- при зміні кабіни, фари не вимикають, вони автоматично змінюються на хвостові?
Думав ті треба вимкнути, а ті увімкнути
1- навіщо він це зробив? Для "перезавантаження", чи просто, щось перевірив.
2- при зміні кабіни, фари не вимикають, вони автоматично змінюються на хвостові?

ККЛ СБЛ СПЛ ПВЛ ЛЛ
- Klovsky
- Мэр (городской голова)
- Контактная информация:
Я что-то пропустил? По 2-му пути Лыбедской на платформе у места остановки первого вагона стоит полосатый жёлто-чёрный столбик высотой около 1,5 м с набалдашником. Зачем?
*Станція "Мечникова". Вихід до магазину "Киянка".
Закинутий навколометро- та залізничний сайт
Закинутий навколометро- та залізничний сайт
скорее всего "перезагрузил"--там бывает АРС глючит).1- навіщо він це зробив? Для "перезавантаження", чи просто, щось перевірив
как тебе уже сказал Sinoptik , переключаются с постановкой реверсивного вала в нулевое положение.2- при зміні кабіни, фари не вимикають, вони автоматично змінюються на хвостові? Думав ті треба вимкнути, а ті увімкнути
для расписаний..когда нету манёвров то они там лежат)Я что-то пропустил? По 2-му пути Лыбедской на платформе у места остановки первого вагона стоит полосатый жёлто-чёрный столбик высотой около 1,5 м с набалдашником. Зачем?