Дарницкий вокзал и новая станция

Модераторы: dimentiy, Администраторы

Flake
Машинист
Машинист

Сообщение Flake »

Все забуваю написати, тут вже десь із місяць звільняють територію, а приблизно тут теж щось планується, зняли метровий шар ґрунт вздовж залізниці. Чи не збираються там зробити оборотний пункт електропоїздів?

DFAW
Мэр (городской голова)
Мэр (городской голова)
Контактная информация:

Сообщение DFAW »

Киевское депо для Hyundai-ев
Я не волшебник, я только учусь. :prof:
Я из того мрачного прошлого, о котором вам, в светлом будущем, остаётся только мечтать.

ЛиС
Мэр (городской голова)
Мэр (городской голова)

Сообщение ЛиС »

Да, именно его и строят. Вместо путейских ангаров возле ДПС будет оборотное депо скоростных поездов

Alexeyka
Начальник СЦБ
Начальник СЦБ

Сообщение Alexeyka »

Укрзалізниця розбудовує інфраструктуру для прийому нової техніки

Для дислокації, сервісного обслуговування та ремонту нового рухомого складу Укрзалізниця готує два нових депо – у Києві та Харкові. Генеральний директор Укрзалізниці Володимир Козак та начальник Південно-Західної залізниці Олексій Кривопішин вже оглянули місце будівництва нового депо для пасажирських поїздів, що здійснюватимуть прискорений рух в Україні. Передбачено, що депо буде побудоване в районі Київського залізничного вузла станції Дарниця у м. Києві.

Південно-Західна залізниця розпочала розробку проектно-кошторисної документації на будівництво даного об’єкту спільно з проектно-вишукувальним інститутом транспортного будівництва «Київдіпротранс».

Друге обслуговуюче депо для нової техніки планується створити у Харкові.

Довідка

У рамках програми «Закупівля пасажирського рухомого складу для забезпечення міжрегіональних пасажирських перевезень» на залізниці України буде поставлено 10 міжрегіональних двосистемних електропоїздів «Hyundai Rotem», 2 міжрегіональних двоповерхових електропоїзди АТ «Шкода вагонка» та 1 міжрегіональний поїзд локомотивної тяги «Крюківського вагонобудівного заводу».

ЛиС
Мэр (городской голова)
Мэр (городской голова)

Сообщение ЛиС »

Вот как раз сегодня и оглядали. Ездили мотрисой туда-сюда. То едем, то не едем....

Demianenko
Машинист
Машинист

Сообщение Demianenko »

Жаль что строительство самого вокзала уже какой год с мета не двигается. И теперь будет у нас к 2012 современные поезда проезжать через «непонятный» долгострой.

Demianenko
Машинист
Машинист

Сообщение Demianenko »

http://forum.metropoliten.kiev.ua/viewt ... start=1935
— Я живу біля Дарницького вокзалу, його почали будувати, а тепер припинили. Яка доля чекає на це будівництво? (Дзвінок телеглядача)

— Як мені відомо, оголошено конкурс для інвестора, щоб добудувати частину міської електрички біля Дарницького вокзалу. Першу платформу там уже роблять, і вона запрацює в перших числах жовтня.
На вопрос по вокзалу так четкого ответа и не дал.

Анатолий
п/п-к Очевидность
п/п-к Очевидность

Сообщение Анатолий »

Пока туда не подведут вменяемый ОТ (желательно метро), ни один инвестор не будет вкладывать деньги в достройку.
Ну, разве что центральный вокзал взорвут какие-нибудь террористы...

AMY
Памятник

Сообщение AMY »

Пока туда не подведут вменяемый ОТ (желательно метро)
А "наземное метро" подойдёт?
:rtfm: :censored:

Demianenko
Машинист
Машинист

Сообщение Demianenko »

Ж/Д Вокзал «Дарница» хотели строить для комфорта жителей левобережной части Киева. Спросите у любого жителя Харьковского, Позняков, Осокорков, Дарницы, Лесного и т.д плоть до Троещены, было бы вам удобен этот вокзал для пользования. Думаю все скажут: «ДА». Есть трамваи, автобусы, маршрутки, такси, личные автомобили да и ГЭ в конце концов.

P.S. На левой части Киева живет людей довольно много по цифрам думаю ~ 1 000 000 (поправте), это как тот же Донецк, а там метро нет! Вокзал работает нормально ;)

Анатолий
п/п-к Очевидность
п/п-к Очевидность

Сообщение Анатолий »

AMY писал(а):
Пока туда не подведут вменяемый ОТ (желательно метро)
А "наземное метро" подойдёт?
Нет.
Только подземное!

jia
Крыса рельсовая
Крыса рельсовая

Сообщение jia »

Анатолий писал(а):
Пока туда не подведут вменяемый ОТ (желательно метро), ни один инвестор не будет вкладывать деньги в достройку.
Ну, разве что центральный вокзал взорвут какие-нибудь террористы...
Кроме того, думаю он бессмысленный еще и потому, что неспособен разгрузить центральный в часпик... как-то летние и праздничные доппоезда на юг ибо пока что нету сьезда на Украинку

DFAW
Мэр (городской голова)
Мэр (городской голова)
Контактная информация:

Сообщение DFAW »

jia - ты немного невнимательно читаешь, съезд уже есть.
Я не волшебник, я только учусь. :prof:
Я из того мрачного прошлого, о котором вам, в светлом будущем, остаётся только мечтать.

vadik
Беларусский школьник
Беларусский школьник

Сообщение vadik »

Ось тут питали про мешканців Харківського і їх ставлення до Дарницького вокзалу, так я вам як такий кажу, що доки там не побудують справжнє, нормальне метро (тільки без загогулін б-л), я завжди доїду до центрального вокзалу і сяду там в метро і буду пертися назад по зеленій гілці. В районі Дарницького вокзалу буваю, хоча намагаюся уникати.

Бо добиратися існуючим транспортом дуже некомфортно, а виграш часу мінімальний.

Різне легке метро чи ШТ, знаючи наші реалії проектування і виконання, не будуть мати достатньо зручного пересадочного вузла з метро, тому я за ’справжнє’.

jia
Крыса рельсовая
Крыса рельсовая

Сообщение jia »

DFAW писал(а):jia - ты немного невнимательно читаешь, съезд уже есть.
Разве на выдубычах перемычку уже пустили в траффик?

Ответить