Метропланы
Модераторы: dimentiy, Администраторы
- tov_tob
- Мэр (городской голова)
- Контактная информация:
На сегодняшней прессухе на "веселых картинках" были обозначены следующие официальные поллюции планы:
2013 - Теремки
2014 - Новобеличи
2015 - Подольская-Радужная, Львовская брама
2016 - 3 станции на Виноградаре, Глубочицкая, второй переход между ЗВ и Театральной
2017 - Глубочицкая-Вокзальная, 6 станций на Троещине
"Деточка, ты же лопнешь!" (с)
Вторые Теремки никак не обозначены.
2013 - Теремки
2014 - Новобеличи
2015 - Подольская-Радужная, Львовская брама
2016 - 3 станции на Виноградаре, Глубочицкая, второй переход между ЗВ и Театральной
2017 - Глубочицкая-Вокзальная, 6 станций на Троещине
"Деточка, ты же лопнешь!" (с)

Вторые Теремки никак не обозначены.
Здесь могла быть моя подпись...
та все, думаю, просто:tov_tob писал(а): "Деточка, ты же лопнешь!" (с)![]()
1) у нас є неймовірні плани (див. вище)
2) для цього ми змушені

3) для оплати кредити ми змушені

ну а що буде далі - вже не суттєво

головне - придумали гарне виправдання для кредиту, а далі тільки залишається "освоювати гроші"
та ладно - відповідальність ! вона в нас є ! правда дещо вибіркова ))
однак, як мені здається, відкриття ~~ 1 станцій метро на рік - це не так вже й погано в сьогоднішніх умовах, можна спокійно обіцяти 1 станцію на рік і не переживати за свій рейтинг - невиконання обіцянок псує рейтинг значно більше
тож якщо вважати, що Подільська-Райдужна - це, скажімо, 3 нових станції, то й будуватимуть їх три роки, думаю з цим ніхто сперечатися не буде, треба просто регулярно показувати сюжет "ми будуємо, будуємо..." і обов'язково з табличкою "лоб забою"
однак, як мені здається, відкриття ~~ 1 станцій метро на рік - це не так вже й погано в сьогоднішніх умовах, можна спокійно обіцяти 1 станцію на рік і не переживати за свій рейтинг - невиконання обіцянок псує рейтинг значно більше
тож якщо вважати, що Подільська-Райдужна - це, скажімо, 3 нових станції, то й будуватимуть їх три роки, думаю з цим ніхто сперечатися не буде, треба просто регулярно показувати сюжет "ми будуємо, будуємо..." і обов'язково з табличкою "лоб забою"

Последний раз редактировалось Yaroslav 14 фев 2013, 17:42, всего редактировалось 1 раз.
Да никакой проблемы, собственно, нет.Maksym писал(а):А в чем, собственно, проблема строить СТАНЦИИ одновременно? ИМХО ни в чем - нагнали гастарбайтеров, поставили опалубку и лейте себе бетон. Вот с перегонными туннелями могут быть нюансы.
Просто врядли кому-то нужна Новобеличи так скоро.
А вот пробел в стройном ряду 2013-2017 перед выборами выглядит не совсем красиво.
Пиарщики, правда, передвинули ЛЧ ЛБ.