много ли народу пойдет в бесплатный туалет при наличии платного? (под бесплатным подразумевается не туалет в ресторане/кафе/заправке, а обгаженное заведение в котором никто не убирает месяцами)vadik писал(а):Не розумію сенсу робити платною, вона ж буде пуста а всі пертися через центр??
Міська кільцева автомобільна дорога
Модераторы: dimentiy, Администраторы
На данном форуме о трамвае можно писать или хорошо, или ничего...
прекрасно, пусть жлобы едут по бесплатному, а я по платному поедуvadik писал(а):В тій самій Португалії пусті платні автобани а поряд забиті по зав’язку односмугові безплатні дороги. Це всі тільки на словах такі круті, а втиху попруть через центр бо 10 грн, і ти теж.incognito писал(а):много ли народу пойдет в бесплатный туалет при наличии платного?
На данном форуме о трамвае можно писать или хорошо, или ничего...
Нынче словосочетание "португальская компания" еще ничего не значит, она вполне может быть уже 10 лет как выкуплена британскими финансистами, например.metro80 писал(а):Не возбуждайтесь, господа: все, что мутит Каськив - будет незавершено8-)
К тому же "португальскаякомпания", что она может построить в одном из самых безбашенных по взяткам дорогих городов Восточной Европы? Всех кредитных ресурсов Португалии не хватит
...до 29 ноября 2010 - не было ни единого разрыва!
А навіщо тоді новий міст? Якщо змусити абсолютно всих транзитників платити скажімо 1000 грн за перетин Дніпра в межах Києва їх просто стане настільки менше, що і нового мосту не треба.YuraK писал(а):Если новую часть южной кольцевой, сделают платной, то в принудительном порядке отправят туда весь грузовой транзит, просто повесив знаки "транзит запрещен" на других дорогах через Киев и поставив сборщиков подати из ГАИ.
Я знаю в Києві де продають найдорожчі краватки, дорожче не знайдеш.incognito писал(а):прекрасно, пусть жлобы едут по бесплатному, а я по платному поеду
Мені однаково, я метром через Дніпро, це в тебе істерики.Misha писал(а):Какие 1000 грн? Что за истерики? 10 грн будет дорога, скорее всего.
А от 10 грн за міст це 20 грн на день це десь 5000 грн на рік. Якраз одна краватка.
Якому нормальному киянину потрібний міст за 5000 грн на рік з його кишені?
Хтось підрахував, який ефект це намагання збити з транзитників гроші буде мати на економіку України? Хтось виграє 10 грн а якийсь бізнесмен плюне і не стане гнати ту хуру зовсім. Це все в підручниках, це 300 років тому брали мито за перетин кордонів мікродержав у Європі.
Чудово, нормальні кияни простимулюються висісти з кредитних калотазиків, і продемонструвати болт імпортерам бензинуvadik писал(а):10 грн за міст це 20 грн на день це десь 5000 грн на рік.
Якому нормальному киянину потрібний міст за 5000 грн на рік з його кишені?

vadik писал(а):Хтось підрахував, який ефект це намагання збити з транзитників гроші буде мати на економіку України?
Будем сподіватися, що громадському транспорту й перевізникам будуть гуртові знижки за картками