У Автостради ще водогін на Дніпропетровщині, теж 5 млрд. Відкриття ПВМП на сади теж за плечима Автостради (досягненням особо не назвеш, але для них це ого)
Метро на Троєщину
Модераторы: dimentiy, Администраторы
Re: Метро на Троєщину
нет, но нужно было самому рыть кто там что втихаря делает. а тут - реклама в полный рост, да еще и за свой счет.
Еще раз - я не говорю что это плохие компании. я говорю только о том, что я о них - как о самостотельных игроках с репутацией и пр. и пр. и пр. - ничего не знаю. И да, из мутной воды 80% улетают в банкроты, высосав досуха выделенный бюджет, либо рано или поздно становятся самостоятельными, накопив как достаточный оборотный капитал, так и производственные мощности (как - потом всем будет все равно). потом многих грохнет рынок, но некоторые смогут реализоваться. Так что пусть развиваются, дай им бог.
Еще раз - я не говорю что это плохие компании. я говорю только о том, что я о них - как о самостотельных игроках с репутацией и пр. и пр. и пр. - ничего не знаю. И да, из мутной воды 80% улетают в банкроты, высосав досуха выделенный бюджет, либо рано или поздно становятся самостоятельными, накопив как достаточный оборотный капитал, так и производственные мощности (как - потом всем будет все равно). потом многих грохнет рынок, но некоторые смогут реализоваться. Так что пусть развиваются, дай им бог.
Удачи на дорогах!
(В т.ч.железных!!)
(В т.ч.железных!!)
- Rider
- Мэр (городской голова)
- Контактная информация:
Автомагістраль Південь відзначилась на великих київських магістральних дорогах, які потім підлягали ремонту. Чого тільки вартує історія на Заболотного у 2018 році...Aktivnyy писал(а): ↑23 авг 2024, 11:36Я можу бути впевненим у якості робіт що виконує Автомагістраль Південь, бо вони зараз будують відповідні траси у Молдові та Румунії, і в Румунії аеропорт. За кошти відповідних європейських банків. Наврядчи б компанію з сумнівною репутацією допустили б на ринок ЄС та виконувати за європейські гроші роботи
"Репутацію" не псують, бо надаючи великі замовлення, отримають ще більші "дякую". А огріхів у АМ-ПД вистачає, що на Теліги+Бандери, що на Івасюка.
Івасюка ще не завершений, в 2025 мають закінчити остаточноRider писал(а): ↑25 авг 2024, 19:43Автомагістраль Південь відзначилась на великих київських магістральних дорогах, які потім підлягали ремонту. Чого тільки вартує історія на Заболотного у 2018 році...Aktivnyy писал(а): ↑23 авг 2024, 11:36Я можу бути впевненим у якості робіт що виконує Автомагістраль Південь, бо вони зараз будують відповідні траси у Молдові та Румунії, і в Румунії аеропорт. За кошти відповідних європейських банків. Наврядчи б компанію з сумнівною репутацією допустили б на ринок ЄС та виконувати за європейські гроші роботи
"Репутацію" не псують, бо надаючи великі замовлення, отримають ще більші "дякую". А огріхів у АМ-ПД вистачає, що на Теліги+Бандери, що на Івасюка.
- Бодрый
- Нострадамус
Метро на Русанівські сади
Пишуть, що сьогодні було змонтовано контактну мережу
Метро на Виноградар в 2027. Метро на Русанівські дачі в 2035 ?
Батько наш Бандера, Україна Мати...
Ніхто електричкою не їздив?
По ідеї вона вже має їздити над тунелями, а стару колію малиб розібрати.
По ідеї вона вже має їздити над тунелями, а стару колію малиб розібрати.
- Бодрый
- Нострадамус
Станом на 4 вересня було без змін.
Ніхто не вкурсі по якій колії ходить міська електричка?
Залізниця по ідеї давно мала би звільнити фронт робіт під другу половину тунелю.
Залізниця по ідеї давно мала би звільнити фронт робіт під другу половину тунелю.
С утра была по той же, в сторону Почайной.
- Бодрый
- Нострадамус
П.Авдокушин : - Щойно говорив з АВТОСТРАДою. Оновлену колію відкрили, але другу ще не закрили. Поїзди ходять двома. Електрички ще старою. Обіцяють на суботу перекриття.
- Бодрый
- Нострадамус
Невеликі зміни на Воскресенських садах
Наскільки я зрозумів УЗ не завершила реконструкцію перону, тому і тягне з закриттям колії і звільненням фронту робіт, бо немає куда електричку приймати.
Тобто за той час коли приватна компанія побудувала велику і складну капітальну споруду УЗ неспромоглося збудувати перон вартість якого співвідносна з місячною зряплатою гендиректора і який давно бувби побудований бригадою шабашників.
Надіюсь цей простий буде оплачений не київським бюджетом.
Тобто за той час коли приватна компанія побудувала велику і складну капітальну споруду УЗ неспромоглося збудувати перон вартість якого співвідносна з місячною зряплатою гендиректора і який давно бувби побудований бригадою шабашників.
Надіюсь цей простий буде оплачений не київським бюджетом.