Вот как это выглядит.
Работы на участках Оболонь - Минская - Героев Днепра
Модераторы: dimentiy, Администраторы
- FerrariF1racing
- Мэр (городской голова)
- FerrariF1racing
- Мэр (городской голова)
- dimentiy
- Злой литовец
- Контактная информация:
Да бред этот центр. Плотность застройки теперь как на ул. Пушкинской... Действительно, не разгуляешься, так сказать... 

– Как правильно и удобно искать по форуму: инструкция
- DFAW
- Мэр (городской голова)
- Контактная информация:
Вот честно говоря в данном конкретном событие не вижу ни какой крамолы, такое бывает в любых сооружениях. Учитывая общую влажность в атмосфере могло что-то давно державшееся на честном слове отвалится. Вот на ВДНХ - на выставке в тройке из-за тающего снега как-то отпал пласт штукатурки в 5 квадратов и завалил пресс-центр, хорошо ночью, потери были только материальные.
Я не волшебник, я только учусь. 
Я из того мрачного прошлого, о котором вам, в светлом будущем, остаётся только мечтать.

Я из того мрачного прошлого, о котором вам, в светлом будущем, остаётся только мечтать.
''ЛИГА:Закон'' писал(а):ВИКОНАВЧИЙ ОРГАН КИЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
(КИЇВСЬКА МІСЬКА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ)
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
від 01.04.2009 р. N 328/1
Київ
Про капітальний ремонт Оболонського проспекту на ділянці від вул. Героїв Дніпра до вул. Малиновського
Відповідно до законів України "Про автомобільні дороги", "Про місцеве самоврядування в Україні", "Про дорожній рух", з метою приведення дорожнього покриття на Оболонському проспекті у відповідність до державних стандартів України "Безпека дорожнього руху. Автомобільні дороги, вулиці та залізничні переїзди. Вимоги до експлуатаційного стану" ДСТУ 3587-97 та впорядкування і поліпшення руху транспорту, в межах функцій органу місцевого самоврядування:
1. Здійснити у 2009 - 2010 роках капітальний ремонт Оболонського проспекту на ділянці від вул. Героїв Дніпра до вул. Малиновського.
2. Замовником з капітального ремонту Оболонського проспекту на ділянці від вул. Героїв Дніпра до вул. Малиновського визначити комунальну корпорацію "Київавтодор".
3. Комунальній корпорації "Київавтодор":
3.1. Прийняти від інвестора ТОВ "Віта Верітас" проектну документацію (стадія робоча документація) на капітальний ремонт Оболонського проспекту на ділянці від вул. Героїв Дніпра до вул. Малиновського, розроблену у складі затвердженого в установленому порядку проекту "Об'єкти соціально-культурного призначення на проспекті Оболонському в Оболонському районі м. Києва", та привести кошторисну вартість згаданих робіт у відповідність до нормативних документів, чинних на момент отримання проектної документації.
3.2. Одержати в Головному управлінні контролю за благоустроєм міста Києва виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) ордер на порушення благоустрою.
3.3. Одержати в інспекції державного архітектурно-будівельного контролю дозвіл на виконання будівельних робіт.
3.4. Виконати роботи згідно з правилами виконання робіт по підземних спорудах та надземному інженерному обладнанню, визначеними чинним законодавством.
4. Фінансування проектних робіт та робіт з капітального ремонту Оболонського проспекту на ділянці від вул. Героїв Дніпра до вул. Малиновського буде здійснюватися за кошти інвестора - ТОВ "Віта Верітас".
5. Першому заступнику голови Київської міської державної адміністрації Бассу Д. Я. прийняти рішення щодо висвітлення в засобах масової інформації змісту цього розпорядження.
6. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступників голови Київської міської державної адміністрації згідно з розподілом обов'язків.
Виконуючий обов'язки голови
А. Голубченко