Продолжение ККЛ (Васильковская—Теремки)
Модераторы: dimentiy, Администраторы
- FerrariF1racing
- Мэр (городской голова)
-
- Путеец
- minkovk
- Начальник депо
Ну кто же в праздник начинает хорошее дело?AMY писал(а):...красавцы... Виктория таки прошла метр-два и остановилась... Из-за обвалов
Сегодняшний дождик показал, что ливневку на Васильковской лох какой-то поектировал.
Вместо того, чтобы вода уходила в ливневку она наоборот с ливневки фонтанировала напротив Ужгорордского п-ка.
А площадь Голосеевкую как начали месяц назад так и стоит все.
Сегодня ливнем гравий нафиг понесло на 40-летия и Голосеевскую ул.
Лучшее-враг хорошего
Херенкнект зараз підходить до газової труби, тому велике прохання не палити поруч.
І ще одне, я бачу, що з'явилась велика кількість охочих залізти за огородження з різних причин: чи-то банальна цікавість і екстим, чи-то щоб сфоткати табличку. Після того, що сталось в п'ятницю, коли я, досвічений "провалознавець", ввалився і ледь виліз... вчасно виліз, бо за 5 хв з провалу прорвало 250-ку водопроводу і залило пів-Васильківської, я ЗАБОРОНЯЮ будь-кому з небудівельників лізти туди!
І ще одне, я бачу, що з'явилась велика кількість охочих залізти за огородження з різних причин: чи-то банальна цікавість і екстим, чи-то щоб сфоткати табличку. Після того, що сталось в п'ятницю, коли я, досвічений "провалознавець", ввалився і ледь виліз... вчасно виліз, бо за 5 хв з провалу прорвало 250-ку водопроводу і залило пів-Васильківської, я ЗАБОРОНЯЮ будь-кому з небудівельників лізти туди!
Последний раз редактировалось trydence 15 июн 2011, 22:50, всего редактировалось 1 раз.
чото вспомнилосьtrydence писал(а): я ЗАБОРОНЯЮ будь-кому з небудівельників лізти туди!
Что прикольно, в Москве самый длинный перегон Крылатское - Строгино длиннее всего Днепропетровского метро 

Для порівняння, в Римі майже такий самий ЕПБ Herrenknecht у м'якому ґрунті ішов з середньою швидкістю 11,1 кілець на день, у свій найкращий тиждень він пройшов 175 метрів.
До речі, в Римі аж чотири ЕПБ, і всі зараз працюють.
http://www.herrenknecht.de/projekte/pro ... id%5D=1260
До речі, в Римі аж чотири ЕПБ, і всі зараз працюють.
http://www.herrenknecht.de/projekte/pro ... id%5D=1260
Ярослава 14.06.2011 - 542 кільця .
Любаша 14.06.2011 - 116 кілець .
Кран на монтажці Вікторії спускає тюбінги в забій .
Перші провали над проходкою Вікторії (таблички ще немає).
P.S.
Виглядало це так:
Монтажка Ярослави (зі сторони м.Васильківська) .
Монтажка Ярослави (зі сторони ВЦ) .
На монтажці Вікторії хоч ворота і були відкриті - руху ніякого .
P.S.
З суботи післяобіда все було зачинено - 5 змін будова стояла (так, до речі, було і на Пасху).Jyraff писал(а):У неділю схоже всі відпочивали, принаймні таблички не оновлювались, та й людей не видно було.
Виглядало це так:
Монтажка Ярослави (зі сторони м.Васильківська) .
Монтажка Ярослави (зі сторони ВЦ) .
На монтажці Вікторії хоч ворота і були відкриті - руху ніякого .
- Inquisitor
- Машинист
- Контактная информация:
- Inquisitor
- Машинист
- Контактная информация:
Эх. Как бы на это таинство щитов и пройденых колец в графике посмотреть.FSI писал(а):Ярослава 14.06.2011 - 542 кільця .
[/url].

Все, что ни делается то к лучшему
Все, что к лучшему то не делается
Все, что к лучшему то не делается