Та ні, в данному випадку Ви вже просто брешете. Ви витратили на поїздку 4 грн, плюс місто з його податків доплатило ще гривню щоб метрополітен просто мав змогу Вас возити. А "Він" витратив на пальне 20 гривень, з яких 10 пішло в бюджети різних рівнів як податки та акцизи. Потім сплатив щонайменше 10 грн за годину парковки, які мали б пійти у біджет міста, але тут я не впевненийvadik писал(а):Порівняймо скажімо я з’їздив до центру на метро і хтось на авто.
Я зайняв пів кв метра площі, витратив на 10 копійок струму, нуль забруднив центр і Київ і світ.
Хтось на авто зайняв мінімум 6 кв метрів площі, отруїв бензиновим сморідом кілька людей, для нього за мої податкові гроші побудували розв’язку, закатавши в асфальт кілька метрів луків, погіршили платіжний баланс держави, перетворили мій двір у стоянку заасфальтувавши дитячу пісочницю тощо тощо тощо.

І саме з його податків для Вас будують метро (а це міліарди), не кажучи вже про те, шо ті ж самі тролейбуси, наприклад, псують дороги незрівняно більше, ніж легковики і при цьому за них не платять й копійки транспортного збору.
Ви не ставили собі питання - якщо всі будуть користуватись дотаційним ГТ - звідки будуть братись дотації?