Новости транспорта

Городской наземный транспорт

Модераторы: dimentiy, Администраторы

Ответить
Аватара пользователя
Klovsky
Мэр (городской голова)
Мэр (городской голова)
Сообщения: 12484
Зарегистрирован: 05 апр 2004, 16:02
Откуда: Localhost sweet home
Контактная информация:

Сообщение Klovsky »

Уменьшат, как и написано, частников. А закупать, конечно, будут для коммунальных АТП.
Да частники и сами сворачиваются: на областные маршруты водители уходят, там тарифы подняли, а киевляне-пассажиры ездят с зарплатой 2008 года по тарифам 200__ года.
*Станція "Мечникова". Вихід до магазину "Киянка".
Закинутий навколометро- та залізничний сайт

Аватара пользователя
Sinoptik
Пом. Админа
Пом. Админа
Сообщения: 11436
Зарегистрирован: 04 апр 2003, 13:34
Откуда: Киев

Сообщение Sinoptik »

Кудрицкий и Пося
Остались. Тоькол жаловаться им, все равно что кричать свои жалобы из окна поезда в тоннель... Слышно будет, только реакции никакой..
ИзображениеС уважением,
Sinoptik

AMY
Памятник
Сообщения: 14279
Зарегистрирован: 05 апр 2004, 12:07
Откуда: <censored>

Сообщение AMY »

ЕБРР выделит Киеву ?30 млн на борьбу с пробками

[ "Сегодня" | 02-04-2008 ]
Европейский банк реконструкции и развития намерен выделить Киевской городской государственной администрации кредит на 30 млн. евро для внедрения автоматизированной системы управления дорожным движением. Об этом говорится в сообщении ЕБРР.

Изображение
Фото А.Яремчука

Общая сумма составляет 33 млн. евро, из которых 30 млн. евро - средства ЕБРР. Финансирование будет направлено на внедрение системы активного управления транспортным движением и программу усовершенствования дорог.

Система активного управления вместе со специальными транспортными развязками и усовершенствованием транспортных коридоров будет дополнять и расширять систему контроля за движением транспорта в городе.

Инвестиции, направленные на реализацию поставленных целей, дадут возможность повысить общей уровень транспортной способности в городе из расчета на 1 км, уменьшить уровень скопления транспорта в часы пик, а также снизить уровень вредных для экологии выбросов и количество аварий.

В рамках проведения проекта будет проведена подготовка структуры проекта строительства тоннеля под Днепром от метро "Левобережная" до площади Победы. Совет директоров ЕБРР рассмотрит возможность выделения средств 22 июля.

Напомним, что коммунальное предприятие "Киевпасстранс" намерено завершить внедрение автоматизированной системы диспетчерского управления общественным транспортом до сентября.

В ноябре 2007 года Киеврада утвердила программу строительства и реконструкции дорожно-транспортных объектов на 2007-2011 годы, которой решил построить тоннель через Днепр от "Левобережной" до площади Победы. Согласно программе строительство тоннеля планировалось начать в мае 2009 года и завершить в декабре 2012. Стоимость строительства предварительно составляет 2,51 млрд. гривен.

По материалам: Украинские новости
:rtfm: :censored:

AMY
Памятник
Сообщения: 14279
Зарегистрирован: 05 апр 2004, 12:07
Откуда: <censored>

Сообщение AMY »

У Києві з’явиться новий вид громадського транспорту

[ "Хрещатик" | 03-04-2008 ]
У зв’язку із підвищенням тарифів приватними перевізниками та необхідністю покращити якість громадського транспорту міста, столичний мер Леонід Черновецький доручив профільним службам КМДА ввести новий вид муніципального транспорту в столиці – експрес, що замінить левову частку маршрутних таксі. Про це «Хрещатику» повідомив перший заступник голови КМДА Денис Басс.

За його словами, роботу експресних автобусних маршрутів планується організувати протягом 2008-2009 років. Експресні автобуси дублюватимуть шлях руху майже всіх тролейбусних маршрутів. А також, до закінчення реконструкції трамвайних ліній Лівобережжя, вони курсуватимуть по маршрутах деяких трамваїв.

«До кінця травня цього року ми плануємо організувати рух експресу на траєкторіях курсування тролейбусів №№ 37,46 та на 100% оновити рухомий склад на автобусному маршруті № 58. Ми розуміємо, що кияни уже вдосталь настраждалися від тісних маршруток, у яких відмовляються перевозити пільговиків, які створюють затори на столичних автошляхах та спричинюють величезну кількість ДТП. Я уже не кажу про ті випадки, коли у маршрутках виникають пожежі. Ми дбаємо про безпеку і комфорт перевезень уже сьогодні, закуповуючи нові одиниці рухомого складу муніципального транспорту», – зазначив Денис Басс.

За його словами, однією з переваг експресу є тариф, який буде нижчим, ніж у комунальних маршрутках. Окрім того, у цьому виді транспорту діятимуть місячні проїзні квитки та надаватимуться пільги на проїзд для пасажирів згідно з чинним законодавством України.

Автобуси експресного режиму будуть швидшими та матимуть значно більшу провізну спроможність в порівнянні з маломісткими маршрутками, забезпечуючи при цьому комфортні та безпечні умови перевезень пасажирів. Завдяки наявності альтернативного виду транспорту зменшиться наповненість салонів тролейбусів з 7-8 пасажирів на 1 м. кв. до 5-6.

Для експресних маршрутів протягом цього та наступного року за кошти міського бюджету та кошти КП «Київпастранс» планується придбати 500 автобусів середньої місткості, що за своїми характеристиками максимально наближені до автобусів великої місткості.
:rtfm: :censored:

Аватара пользователя
Дёдя
Мэр (городской голова)
Мэр (городской голова)
Сообщения: 6723
Зарегистрирован: 08 авг 2005, 11:35
Откуда: Центр Европы

Сообщение Дёдя »

ЕБРР выделит Киеву ?30 млн на борьбу с пробками
Так логически грамотно построена статья, что я просто в :shock:
kitponiS, женились бы, БАРИН!

AMY
Памятник
Сообщения: 14279
Зарегистрирован: 05 апр 2004, 12:07
Откуда: <censored>

Сообщение AMY »

Ще один вагомий крок у боротьбі з заторами на дорогах – встановлення «розумних» світлофорів та камер відеонагляду

[ "Офiцiйний веб-портал Київської мiської влади" | 18-04-2008 ]
До кінця 2008 року буде встановлено ще 50 комплектів камер спостереження, 3,5 тисячі світодіодних світлофорів

За дорученням Київського міського голови Леоніда Черновецького продовжується впровадження автоматизованої системи управління транспортом, яка є одним з основних способів ліквідації заторів на столичних дорогах. Про це повідомляє прес-служба КМДА.

Наразі вже встановлено 230 нових світодіодних світлофорів, 13 камер відеонагляду, впроваджено 5 об’єктів з керованими дорожніми знаками та інформаційними табло зі змінною інформацією ( вул. Жилянська, Суворова на Європейській площі). Про це повідомив перший заступник голови КМДА Денис Басс.

За словами Дениса Басса, у травні-червні поточного року буде повністю введено в дію центральний пункт управління дорожнім рухом, запущено пілотний проект автоматизації паркувальних місць та їх взаємодії з центром АСУТ. До кінця 2008 року буде встановлено ще 50 комплектів камер спостереження, 3,5 тисячі світодіодних світлофорів.

До 2009 року буде встановлено ще 384 комплекти системи відеоспостереження на 448 перехрестях та 120 пішохідних переходах. На перехрестях заплановано встановити детектори дорожнього руху, що опрацьовуватимуть та передаватимуть інформацію на центральний комп’ютер, який оперативно керуватиме світлофорами зокрема та рухом взагалі. Загальна вартість робіт складає 200 мільйонів гривень.

Автоматизована система управління транспортом дозволить на 15-20% збільшити швидкість руху за рахунок зменшення кількості пробок, на 10-15% знизити аварійність на дорогах, на 20-30% зменшити затримку громадського транспорту тощо. До того ж АСУТ дасть можливість притягувати до відповідальності правопорушників на дорогах, оперативно добиратись до місць призначення пожежним автомобілям, «швидкій», техніці МНС, дозволить створити єдиний паркувальний простір, організувати «зелену хвилю» для оперативних служб міста тощо. Так, у 2008 році буде автоматизовано 22 парковки, встановлено 100 інформаційних табло.

Крім того, міська влада вже облаштувала 506 автобусів КП «Київпастранс» автоматизованою системою диспетчерського управління (АСДУ), яка забезпечить виконання графіка руху комунального транспорту максимально точно, зменшить витрати палива та електроенергії, підвищить організованість маршрутів. До початку осені цього року ця система буде встановлена на усіх тролейбусах, до кінця року – на всіх столичних трамваях.

Запровадження АСДУ дозволить інформувати пасажирів про прибуття автобуса в реальному часі на зупинках за допомогою електронних табло, контролювати роботу громадського транспорту, корегувати рух транспорту в залежності від ситуації на дорогах. Система дозволить підтримувати зв’язок між водієм та диспетчером, які можуть терміново викликати «швидку» чи міліцію, в разі необхідності.
Изображение Изображение Изображение
Изображение Изображение Изображение Изображение
:rtfm: :censored:

AMY
Памятник
Сообщения: 14279
Зарегистрирован: 05 апр 2004, 12:07
Откуда: <censored>

Сообщение AMY »

Сегодня по ТРК "Киев" Ламбуцкий расписывал красочные перспективы киевского НОТ...

http://intv-inter.net/tv/programm/?chan ... n=calendar

09:15 "Столица".

Пока в инете не выложено...

Конспективно:
— в ближайшее время запускаем экспрессные автобусные маршруты
— запустим на "односторонних" улицах выделенную полосу для ОТ
— вот-вот достроим/реконструируем СТ (и всем будет счастье)
— запустим линии КД-МБ / АЗ-МБ (но не в этом году...)
— закупим современные трамвайные вагоны поезда (поскольку именно в возможности сцеплять трамваи в поезда заключается преимущество трамваев перед троллейбусами/автобусами)

PS: Отсебятина (не в политтему) о роли личности в истории: В случае победы БЮТ на ближайших выборах в Киеве директор КП КПТ Ламбуцкий первый кандидат на увольнение, ибо "зрадник"...
:rtfm: :censored:

AMY
Памятник
Сообщения: 14279
Зарегистрирован: 05 апр 2004, 12:07
Откуда: <censored>

Сообщение AMY »

Слегка устаревшее...

[ 30.04.2008 15:00 ]

За участі Київського міського голови Леоніда Черновецького відбудеться виїзна нарада на тему: «Запровадження у центрі столиці одностороннього руху та новітні технології ремонту доріг»

Учасники:
перший заступник київського міського голови Денис Басс;
генеральний директор КП «Київавтодор» Георгій Глінський;
директор КП «Київдорсервіс» Василь Стус.


Адреса проведення:
— перехрестя вулиці Горького і вулиці Димитрова

Телефони для акредитації:
044 / 279-2411
067 / 242-3275

Запрошуємо вас!
[hr]

260 млн. грн. передбачено цього року на ремонт доріг у міському бюджеті

[ "Офiцiйний веб-портал Київської мiської влади" | 01-05-2008 ]
За ці кошти буде полагоджено і відновлено 1,5 млн. кв. м. дорожньої площі, а це втричі більше ніж 2005 року

[left]http://www.kmv.gov.ua/images/clipart/93357.jpg[/left]Завдяки цим коштам вже до кінця року буде відновлена левова частка київських доріг. Сьогодні Київський міський голова Леонід Черновецький особисто перевірив хід виконання ремонтних робіт на вул. Горького.

«Цього року в міському бюджеті ми передбачили 260 млн. грн. на ремонт доріг. За ці кошти ми полагодимо і відновимо 1,5 млн. кв. м. дорожньої площі, а це втричі більше ніж 2005 року. В першу чергу ми відремонтуємо дороги районного значення. Хочу підкреслити, що ми працюємо незалежно від свят та політичної ситуації, тож усі роботи проводитимуться оперативно та своєчасно», - зауважив Леонід Черновецький.

«Сьогодні в Києві дуже великі проблеми з заторами. Одним із дієвих шляхів їх вирішення ми бачимо впровадження одностороннього руху. Такий рух – це принципово новий підхід до вирішення транспортних проблем. Наразі односторонній рух вже запроваджено на вулицях Жилянській та Саксаганського, протягом поточного року ми впровадимо його ще на 12 вулицях столиці. Як показує практика, в результаті впровадження одностороннього руху кількість заторів зменшується на 30 %, пропускна спроможність вулиць зростає на 20-50 %, а кількість ДТП зменшується до 40 %», - підкреслив Київський міський голова.

Перший заступник голови КМДА Денис Басс додав, що завдяки впровадженню одностороннього руху на столичних дорогах значно комфортніше почуватимуться пасажири громадського транспорту:

«Впровадження одностороннього руху, скажімо, на вул. Горького, дасть можливість прокласти тут тролейбусну лінію та виділити окрему смугу для громадського транспорту. А отже значно ефективніше використовувати цей вид транспорту», - зазначив Денис Басс.
Изображение Изображение Изображение Изображение
[hr]
PS: вот только все фотографии сделаны на перекрестке Горького и Физкультуры... И троллейбус стоит в месте, где нет контактной сети... В направлении, противоположном будущему одностороннему...
[hr]
PPS: таки вчера в районе перекрестка Горького и Федорова силами и техникой "Киевавтодора" вовсю перекладывали асфальт...
Последний раз редактировалось AMY 02 май 2008, 22:35, всего редактировалось 1 раз.
:rtfm: :censored:

Santehnik
Мэр (городской голова)
Мэр (городской голова)
Сообщения: 3013
Зарегистрирован: 29 янв 2007, 16:49
Откуда: Киев

Сообщение Santehnik »

Димитрова
Физкультуры
Федорова
Мда они хоть сами поняли где провели показуху? :)

Аватара пользователя
Дёдя
Мэр (городской голова)
Мэр (городской голова)
Сообщения: 6723
Зарегистрирован: 08 авг 2005, 11:35
Откуда: Центр Европы

Сообщение Дёдя »

PPS: таки вчерав районе перекрестка Горького и Федорова силами и техикой "Киеваводора" вовсю перекладывали асфальт...
Не знаю что, откуда и куда там перекладывали, но сейчас: "кака было, кака есть" :-(
kitponiS, женились бы, БАРИН!

Аватара пользователя
Дёдя
Мэр (городской голова)
Мэр (городской голова)
Сообщения: 6723
Зарегистрирован: 08 авг 2005, 11:35
Откуда: Центр Европы

Сообщение Дёдя »

А Левобережка вчера плавала :-(
kitponiS, женились бы, БАРИН!

AMY
Памятник
Сообщения: 14279
Зарегистрирован: 05 апр 2004, 12:07
Откуда: <censored>

Сообщение AMY »

Не знаю что, откуда и куда там перекладывали, но сейчас: "кака было, кака есть"

Ковырялись около СБУ и Полицейского скверика
:rtfm: :censored:

Аватара пользователя
Дёдя
Мэр (городской голова)
Мэр (городской голова)
Сообщения: 6723
Зарегистрирован: 08 авг 2005, 11:35
Откуда: Центр Европы

Сообщение Дёдя »

Аааааааааааааааа так там постояннно трубу прорывает. Ее заделывают, и через месяц опять асфальт проваливается :-(
kitponiS, женились бы, БАРИН!

Аватара пользователя
Dimon
Мэр (городской голова)
Мэр (городской голова)
Сообщения: 4445
Зарегистрирован: 23 май 2004, 12:10
Откуда: из Киева

Сообщение Dimon »

Ну правильно, надо же людям работать! :-(
Люблю пневматику!

AMY
Памятник
Сообщения: 14279
Зарегистрирован: 05 апр 2004, 12:07
Откуда: <censored>

Сообщение AMY »

Я писал(а):Сегодня по ТРК "Киев" Ламбуцкий расписывал красочные перспективы киевского НОТ... Пока в инете не выложено...

Уже есть. ТРК "Київ": "Столица". ( 1.5.2008 09:15 )
:rtfm: :censored:

Ответить