По Почтовой и по Днепру объявлять должны в будние дни с 7-00 до 20-00.tov_tob писал(а):Проезжал там сегодня, на Почтовой (вроде) ничего не было.
А раздела параходо-жд-трамвай у нас нету)))
Модераторы: dimentiy, CARCASS, Администраторы
- shmertz
- Механик
- Контактная информация:
Klovsky, все Вы правильно говорите.
Но забыли об одном: недопустимо тратить на эту ...ню бюджетные деньги!
И еще об одном: для городской власти"подписываться" под такой лажей, как запуск двух сорокалетних "трамвайчиков" с салоном класса "люкс-бордель" - значит обрекать на скептический смех любые свои транспортные начинания .
Но забыли об одном: недопустимо тратить на эту ...ню бюджетные деньги!
И еще об одном: для городской власти"подписываться" под такой лажей, как запуск двух сорокалетних "трамвайчиков" с салоном класса "люкс-бордель" - значит обрекать на скептический смех любые свои транспортные начинания .
Последний раз редактировалось shmertz 27 июл 2009, 00:02, всего редактировалось 1 раз.
- dimentiy
- Злой литовец
- Контактная информация:
Думаю завтра тоже сиё чудо мэрской мысли испытать...
– Как правильно и удобно искать по форуму: инструкция
-
- Мэр (городской голова)
- dimentiy
- Злой литовец
- Контактная информация:
Мне вообще на работу "плыть"... Я с м. Днепр сразу ныряю в тоннель и дую на всех парахА может обьеденим усилия??? Глядишь, ещё кто захочет...

- dimentiy
- Злой литовец
- Контактная информация:
На сегодня намечается речная трамваевка. Отправление в 19:00 с Почтовой пл. и далее до Березняков. Пока что из участников только я и Сухов. Если кто-то хочет принять участие, присоединяйтесь. Втретится можно у причала №10, я там буду с 18:40.
- Сухов
- Начальник депо
- Контактная информация:
В общем вчера с товарищем dimentiy мы таки покатались на речном трамвае. Мнение: кататься можно, но по скольку дорого, то оптимально раз в неделю, типа в хряпницу пятницу, с бутылочкой пивка, отдохнуть в конце трудовой недели - дёшево и сердито (цена на такой же теплоходик от 25 гривен). В общем моё мнение - 7,5 по 10тибальной шкале.
Фотки тут.
Фотки тут.
Пока я жив - я в пути.
Пока я в пути - я жив.
Пока я в пути - я жив.
Речной трамвай могут прикрыть
29.07.09 // 11:25
Недавно запущенный речной трамвай могут закрыть — в Администрации речпортов говорят, что причал №10 на Речвокзале и «Днепр» использовать нельзя, поскольку они не прошли проверку.
«Использовать можно лишь причал «Березняки», — сказали Сегодня в Администрации. Но, как уверил замначальника транспортного главка КГГА Егор Стефанович, проблему решат в ближайшее время.
http://glavred.info/archive/2009/07/29/112501-18.html
29.07.09 // 11:25
Недавно запущенный речной трамвай могут закрыть — в Администрации речпортов говорят, что причал №10 на Речвокзале и «Днепр» использовать нельзя, поскольку они не прошли проверку.
«Использовать можно лишь причал «Березняки», — сказали Сегодня в Администрации. Но, как уверил замначальника транспортного главка КГГА Егор Стефанович, проблему решат в ближайшее время.
http://glavred.info/archive/2009/07/29/112501-18.html
- Klovsky
- Мэр (городской голова)
- Контактная информация:
Там сегодня вечером такой гвалт стоял... А трамвай заполнен на верхней палубе был практически полностью по сидячим местам.
*Станція "Мечникова". Вихід до магазину "Киянка".
Закинутий навколометро- та залізничний сайт
''ЛИГА:Закон'' писал(а):ВИКОНАВЧИЙ ОРГАН КИЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
(КИЇВСЬКА МІСЬКА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ)
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
від 05.06.2009 р. N 656
Київ
Про відновлення пасажирських перевезень річковим транспортом в місті Києві
Відповідно до Водного кодексу України, законів України "Про місцеве самоврядування в Україні", "Про транспорт", з метою відновлення пасажирських перевезень річковим транспортом в м. Києві, в межах функцій органу місцевого самоврядування:
1. Визначити причали та місця швартування суден, на основі яких буде формуватися маршрутна мережа пасажирських перевезень річковим транспортом в м. Києві, згідно з Переліком, що додається.
2. Головному управлінню транспорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) в установленому порядку:
2.1. Спільно з Комунальною судноплавною компанією "Київ" до 15.06.2009 розробити та затвердити маршрути річкового транспорту на основі Переліку, затвердженого цим розпорядженням.
2.2. Спільно з Комунальною службою перевезень виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) та Комунальним підприємством "Київпастранс" до 15.06.2009 розробити і затвердити нові та внести зміни в діючі автобусні маршрути для забезпечення зручного транспортування пасажирів до причалів та місць швартування річкового транспорту.
3. Районним у місті Києві державним адміністраціям сприяти Головному управлінню транспорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) та Комунальній судноплавній компанії "Київ" у формуванні інфраструктури річкового транспорту, забезпечити необхідні умови для посадки та висадки пасажирів на причалах та місцях швартування річкового транспорту.
4. Комунальній судноплавній компанії "Київ" в установленому порядку:
4.1. Забезпечити виготовлення, а Головному управлінню з питань реклами виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) та Комунальному підприємству "Київреклама" - розміщення рекламної та довідкової інформації про відновлення пасажирських перевезень річковим транспортом в м. Києві.
4.2. Вирішити організаційно-правові питання, пов'язані з користуванням причалами та місцями швартування річкового транспорту відповідно до Переліку, затвердженого цим розпорядженням.
5. Комунальним підприємствам "Київський метрополітен" та "Київпастранс" забезпечити розміщення на територіях своїх підприємств та транспорті інформації про відновлення пасажирських перевезень річковим транспортом в м. Києві, сприяти реалізації проїзних квитків Комунальної судноплавної компанії "Київ".
7. Першому заступникові голови Київської міської державної адміністрації Бассу Д. Я. забезпечити висвітлення у засобах масової інформації змісту цього розпорядження.
8. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника голови Київської міської державної адміністрації Басса Д. Я.
Голова
Л. Черновецький
ЗАТВЕРДЖЕНО
розпорядженням виконавчого органу
Київської міської ради
(Київської міської державної адміністрації)
від 5 червня 2009 р. N 656
Перелік
причалів та місць швартування для формування маршрутної мережі пасажирських перевезень річковим транспортом в м. Києві
N з/п — Найменування — Місцезнаходження
1 — Місце швартування в затоці "Оболонь" — останні східці набережної біля клубу "Юні моряки" 50° 30' 58'' N і 30° 31' 06'' E
2 — Річковий вокзал "Причал N 7" — низ 50° 27' 45'' N і 30° 31' 48'' E / верх 50° 27' 48'' N і 30° 31' 48'' E
3 — Річковий вокзал "Причал N 10" — низ 50° 27' 38'' N і 30° 31' 51'' E / верх 50° 27' 37'' N і 30° 31' 52'' E
4 — Причал "Метро" — низ 50° 26' 43'' N 30° 33' 36'' E / нижче стоянки т/х "Майя": 50° 26' 43'' N і 30° 33' 36'' E
5 — Причал "Березняки" — ресторан "Каравела" / 50° 25' 38'' N і 30° 35' 41'' E
6 — Причал "Осокорки" — низ 50° 23' 28'' N і 30° 35' 51'' E / верх 50° 23' 30'' N і 30° 35' 52'' E
7 — Причал "Високовольтна" — низ 50° 22' 37'' N і 30° 35' 31'' E / верх 50° 22' 38'' N і 30° 35' 32'' E
8 — Причал "Нижні сади 1" — 50° 21' 59'' N і 30° 35' 37'' E
9 — Причал "Нижні сади 2" — низ 50° 21' 12'' N і 30° 36' 07'' E / верх 50° 21' 13'' N і 30° 36' 06'' E
Заступник голови Київської міської
державної адміністрації -
керівник апарату
Б. Стичинський

- Klovsky
- Мэр (городской голова)
- Контактная информация:
Поиск указанных координат через GoogleEarth нашёл подводную лодку в степях Украины, попробуйте сами.
*Станція "Мечникова". Вихід до магазину "Киянка".