Киевскому метрополитену — 50 лет
Модераторы: dimentiy, Администраторы
- FCDKdynamo
- Начальник СЦБ
Киевское метро ищет архивные фото
Метро объявило сбор старых советских фотографий
К своему 50-летию подземка собирается создать фотоальбом «Я люблю метро» и сделать вагон-музей. Экспонаты ищут у киевлян.
«Нам нужны фото до 1991 года. Это могут быть станции, поезда — все что угодно», — рассказали на горячей линии, пишет газета Сегодня.
Снимки ждут до 1 сентября по адресу: 50letmetro@metro.kiev.ua или же 03055, проспект Победы, 35. Правда, фото примут на безвозмездной основе.
Источник
Метро объявило сбор старых советских фотографий
К своему 50-летию подземка собирается создать фотоальбом «Я люблю метро» и сделать вагон-музей. Экспонаты ищут у киевлян.
«Нам нужны фото до 1991 года. Это могут быть станции, поезда — все что угодно», — рассказали на горячей линии, пишет газета Сегодня.
Снимки ждут до 1 сентября по адресу: 50letmetro@metro.kiev.ua или же 03055, проспект Победы, 35. Правда, фото примут на безвозмездной основе.
Источник
Люблю пневматику!
Источник сослался на «Сегодня» — любимую газету ЮН.
Dimon, как думаешь, насколько м. б. достоверна эта информация?
Может всё же выкладывать подобные новости напрямую от newsmaker'ов?
[hr]
Розпочинається робота над створенням фотоальбому «Я люблю метро»
[ Офіційний сайт КП «Київський метрополітен» | 22-01-2010 ]
Фотоальбом «Я люблю метро»
[ Офіційний сайт КП «Київський метрополітен» ]
Dimon, как думаешь, насколько м. б. достоверна эта информация?
Может всё же выкладывать подобные новости напрямую от newsmaker'ов?
[hr]
Розпочинається робота над створенням фотоальбому «Я люблю метро»
[ Офіційний сайт КП «Київський метрополітен» | 22-01-2010 ]
Робоча група з підготовки відзначення 50-річчя Київського метрополітену розпочала активну підготовку до випуску фотоальбому, який буде містити архівні та історичні фото про метрополітен та людей, які його споруджували і працювали на підприємстві протягом багатьох років
Чимало історичних фото має музей Київського метрополітену. Найяскравіші з них увійдуть до фотоальбому. Однак, як і у попередньому проекті, і у всіх наступних, ми прагнемо залучити якнайбільше людей до участі у наповненні альбому світлинами з сімейних архівів. Саме тому запрошуємо усіх бажаючих долучитися до створення істинно епохального альбому, адже Київський метрополітен будували майже всі республіки колишнього Радянського союзу. Багато вихідців з цих республік не лише назавжди змінили попереднє місце проживання на Київ, а й залишились працювати на нашому підприємстві.
Надіслані будь-якого формату, будь-якої давнини фото повинні свідчити про етапи будівництва, становлення та розвитку Київського метрополітену, у яких чільне місце належить трудовому подвигу як будівельників, так і експлуатаційників.
Фотографії будуть скановані та повернуті власникам. Під кожним фотознімком, який увійде до альбому, буде вказано ім’я, прізвище та вік автора, а також дату та місце зйомки. Просимо надсилати власні фото, зроблені до 1991 року, тобто, за радянських часів.
Робота зі збирання та опрацювання історичних фото триватиме до 1 вересня 2010 року. Фотоальбом вийде з друку напередодні святкування ювілейної дати.
Світлини, з поміткою «Фотоальбом», просимо надсилати на адресу оргкомітету: 03055, м. Київ, проспект Перемоги, 35
або на e-mail: 50letmetro@metro.kiev.ua
В листі необхідно вказати:
• ПІБ особи, яка надає фото для альбому,
• вік,
• адресу проживання,
• контактний телефон.
[hr]Чимало історичних фото має музей Київського метрополітену. Найяскравіші з них увійдуть до фотоальбому. Однак, як і у попередньому проекті, і у всіх наступних, ми прагнемо залучити якнайбільше людей до участі у наповненні альбому світлинами з сімейних архівів. Саме тому запрошуємо усіх бажаючих долучитися до створення істинно епохального альбому, адже Київський метрополітен будували майже всі республіки колишнього Радянського союзу. Багато вихідців з цих республік не лише назавжди змінили попереднє місце проживання на Київ, а й залишились працювати на нашому підприємстві.
Надіслані будь-якого формату, будь-якої давнини фото повинні свідчити про етапи будівництва, становлення та розвитку Київського метрополітену, у яких чільне місце належить трудовому подвигу як будівельників, так і експлуатаційників.
Фотографії будуть скановані та повернуті власникам. Під кожним фотознімком, який увійде до альбому, буде вказано ім’я, прізвище та вік автора, а також дату та місце зйомки. Просимо надсилати власні фото, зроблені до 1991 року, тобто, за радянських часів.
Робота зі збирання та опрацювання історичних фото триватиме до 1 вересня 2010 року. Фотоальбом вийде з друку напередодні святкування ювілейної дати.
Світлини, з поміткою «Фотоальбом», просимо надсилати на адресу оргкомітету: 03055, м. Київ, проспект Перемоги, 35
• вік,
• адресу проживання,
• контактний телефон.
Фотоальбом «Я люблю метро»
[ Офіційний сайт КП «Київський метрополітен» ]
Київський метрополітен активно працює над створенням фотоальбому «Я люблю метро», присвяченому літопису підприємства — від початку його будівництва до нинішніх днів
Головною метою даного проекту є формування спільної історичної та культурної спадщини, залучення широкої громадськості до участі у наповненні альбому приватними фотографіями. Фотоальбом «Я люблю метро» міститиме розділи, які поєднають архівні та сучасні світлини.
До 1 вересня 2010 року всі бажаючі, без вікових обмежень, можуть надсилати свої світлини про Київський метрополітен будь-якого формату, будь-якої давнини, із зазначенням дати та місця зйомки (наприклад, станція «Арсенальна», 1962 р.).
• вік,
• адресу проживання,
• контактний телефон.
Світлини будуть скановані та повернуті власникам. Під кожною світлиною, яка увійде до фотоальбому «Я люблю метро», буде вказано ПІБ та вік автора, а також дату та місце зйомки.
Головною метою даного проекту є формування спільної історичної та культурної спадщини, залучення широкої громадськості до участі у наповненні альбому приватними фотографіями. Фотоальбом «Я люблю метро» міститиме розділи, які поєднають архівні та сучасні світлини.
До 1 вересня 2010 року всі бажаючі, без вікових обмежень, можуть надсилати свої світлини про Київський метрополітен будь-якого формату, будь-якої давнини, із зазначенням дати та місця зйомки (наприклад, станція «Арсенальна», 1962 р.).
• вік,
• адресу проживання,
• контактний телефон.
Світлини будуть скановані та повернуті власникам. Під кожною світлиною, яка увійде до фотоальбому «Я люблю метро», буде вказано ПІБ та вік автора, а також дату та місце зйомки.

- tov_tob
- Мэр (городской голова)
- Контактная информация:
Меня терзают смутные сомнения. Это не может быть "юбилейным" вагоном?
http://www.50metro.kiev.ua/userfiles/im ... C_0022.jpg
Здесь могла быть моя подпись...
- FCDKdynamo
- Начальник СЦБ
я лично ехал на этом вагоне!FCDKdynamo писал(а):http://www.50metro.kiev.ua/?act=gistory_coach здесь фото вагона "Е" №4805

Если я не ошибаюсь, это фото "вагона-музея" 2135, почти 10-летней давности, сделанное на ВРЗ.tov_tob писал(а):Меня терзают смутные сомнения. Это не может быть "юбилейным" вагоном?

Sinoptik
- FCDKdynamo
- Начальник СЦБ