Я пошутил. Дело в том что я рекламу видел из вагона поезда, на одной стене была надпись "msi представляет Windows 7". Т.к. на станции присутствует Ленин, то я решил пошутить.
Київське міське відділення Антимонопольного комітету порушило справу за ознаками зловживання монопольним становищем комунальним підприємством «Київський метрополітен».
Міське відділення з’ясувало, що підприємство без економічного обгрунтування встановило різні ціни на оренду рекламних площ за рівнозначними договорами з різними суб’єктами підприємницької діяльності.
На думку відділення, такі дії підприємства можуть негативно відобразитися на конкуренції і спричинити утиск прав споживачів.
Нагадаємо, в жовтні 2008 року Київська міськадміністрація підвищила тарифи на рекламу в метро і наземному суспільному транспорті на 23,1-566,7%.
Сегодня в коротком переходе с Площади независимости на Крещатик на крайнем левом эскалаторе заметил в лайтбоксе рекламу с переливными картинками!
Раньше такого не замечал...
Реклама никуда не денется! Говорят они и так не плохо бабло гребут!
А вот вопрос: какой то хрен по ТВ сказал, что - "реклама уйдёт в тень", это как все перейдут на заборы и столбы?!