Кілька разів бачив ситуацію, коли людина в нетверезому стані робить крок вперед, а потім "градус" відтягує її на 1-2 кроки назад. Може і тут щось подібне було? Поїзд поїхав під оберт, колія звільнилась, і готовоKlovsky писал(а):Странно вообще всё это.
На Лесной (1 путь) происходит только высадка пассажиров, как и на Академгородке (2-й путь); что там надо делать, чтобы попасть на пути - непонятно.
Но именно на 2-м пути Академгородка сегодня зеркально повторилась подобная картина. Около 16:22 было снятие напряжения.
Случаи в Метро
Модераторы: dimentiy, Администраторы
Das Ziel ist klar! ©
Вчора приблизно о 19.20 Крюк-2 (маршрут 25) не зміг рушити з 2-й колії станції "Харківська" через те що у нього відмовив мотор-компресор. О 19.23 диспечер дав вказівку поїздам стояти на станціях і призначив допоміжний поїзд. Зразу почалась біганина машиністів Крюка і працівників станції, прийшов машиніст-інструктор. О 19.35 допоміжний поїзд (зчеп 14, маршрут 26) зі сторони Вирлиці зчепився з Крюком і після шаманських плясок навколо гальмівної магістралі (?) спершу штовхнув Крюк в сторону Позняків, щоб самому заїхати на Харківську, після чого машиністи пройшли всередині вагонів в іншу кабіну і о 19.40 завели поїзди в оборотний тупік Харківської, в це же час був відновлений рух по 1-й колії. Приблизно о 19.45 поїхали поїзди по 2-й колії.
Наскільки я зрозумів в цей час був організований тимчасовий оборот по Осокорках.
P.S. На Харківській в оборотних тупіках поміщаються 10 вагонів?
Наскільки я зрозумів в цей час був організований тимчасовий оборот по Осокорках.
P.S. На Харківській в оборотних тупіках поміщаються 10 вагонів?
- FCDKdynamo
- Начальник СЦБ
- dimentiy
- Злой литовец
- Контактная информация:
На Харьковской планировали строить ССВ в депо. Возможно, тупики там длинее.
– Как правильно и удобно искать по форуму: инструкция
Хмм. Написано же по-русски. Хорошо, перефразирую: в первом и втором тупиках.... далее по тексту.FCDKdynamo писал(а):Речь наверное идёт о 3 или 4 тупиковом пути... А там вряд ли умещается 2 состава... По крайней мере на СБЛ ни на АКМ, ни на Святошино, ни на Лесной 2 состава не уместятся никак...Sinoptik писал(а):В 1, 2 тупиках на всех станциях помещается 2-3 состава.
(ЕМНИП)

Sinoptik
Что-то день сегодня с утра не задался. :-/
Вроде ж ясно написано. Напишу заново:
Если я ничего не забыл, то на всех конечных станциях, в первом и втором тупиках (если кому-то больше нравиться, то на первом и втором станционных путях) влазят по два состава.
FCDKdynamo На "Лесной" за МР 313 не поместиться 10 вагонов? Так же и на "АКМ".
Вроде ж ясно написано. Напишу заново:
Если я ничего не забыл, то на всех конечных станциях, в первом и втором тупиках (если кому-то больше нравиться, то на первом и втором станционных путях) влазят по два состава.
FCDKdynamo На "Лесной" за МР 313 не поместиться 10 вагонов? Так же и на "АКМ".

Sinoptik
- Klovsky
- Мэр (городской голова)
- Контактная информация:
Верно.Flake писал(а):Наскільки я зрозумів в цей час був організований тимчасовий оборот по Осокорках
НЕКЛАСИФІКОВАНІ НАДЗВИЧАЙНІ ПОДІЇ
м. Київ
О 19 год. 22 хв. 6 липня у Київському метрополітені, на станції метро „Харківська” через технічну несправність зупинено електропоїзд. Внаслідок чого на 18 хв. між станціями „Осокорки-Харківська” було припинено рух електропоїздів по другій колії у напрямку Борисполя

О 19 год. 40 хв. несправність електропоїзда усунуто, рух відновлено.
http://www.mns.gov.ua/opinfo/4739.html
*Станція "Мечникова". Вихід до магазину "Киянка".
Закинутий навколометро- та залізничний сайт
Закинутий навколометро- та залізничний сайт
- FCDKdynamo
- Начальник СЦБ