Метро на Троещину (часть 1)
Модераторы: dimentiy, Администраторы
- dimentiy
- Злой литовец
- Контактная информация:
Досрочный пуск возвращается?
Или это для слуг народа?

– Как правильно и удобно искать по форуму: инструкция
Центр: заїхати важко, виїхати легкоHelgi писал(а):Без светофора там тяжко будет - два сливающихся потока 2*3 ряда в 3 ряда, заодно немного разгрузиться светофор на Почтовой, но все равно ее (Почтовую) заткнет. Но из центра теперь легче будет выезжать, главное разгрузиться Набережно-Крещатикская и Электриков.
Маємо перепад тиску, отже - в центрі машин не буде

Это настолько хорошо, что не может быть правдой
КМДА обіцяє через рік збудувати лінію швидкісного трамваю і на Троєщині [ К. Коваленко | Голос.UA 01-10-2010 17:48 ]
При прийнятті відповідних рішень, Київська міська державна адміністрація матиме можливість збудувати лінію швидкісного трамваю і на Троєщині через рік.
Про це заявив заступник голови КМДА Анатолій Голубченко після засідання в міськадміністрації, передав кореспондент ГолосUA.
«На останній нараді я прийняв рішення змістити лінію метро і використати троєщинську лінію трамваю як швидкісну. На мій погляд, це найкраща схема: щоб був і швидкісний трамвай, і метрополітен», — сказав чиновник.
За його словами, якщо за підсумками наради у першого заступника голови КМДА Олександра Попова, буде прийняте рішення розпочати реконструкцію ліній троєщинського трамваю, то вже через рік швидкісний трамвай на лівому березі буде зданий в експлуатацію. Разом із цим, А. Голубченко зазначив, що в міськадміністрації в нього є конкуренти, які виступають проти доцільності будівництва обох транспортних ліній на Троєщині.
Про це заявив заступник голови КМДА Анатолій Голубченко після засідання в міськадміністрації, передав кореспондент ГолосUA.
«На останній нараді я прийняв рішення змістити лінію метро і використати троєщинську лінію трамваю як швидкісну. На мій погляд, це найкраща схема: щоб був і швидкісний трамвай, і метрополітен», — сказав чиновник.
За його словами, якщо за підсумками наради у першого заступника голови КМДА Олександра Попова, буде прийняте рішення розпочати реконструкцію ліній троєщинського трамваю, то вже через рік швидкісний трамвай на лівому березі буде зданий в експлуатацію. Разом із цим, А. Голубченко зазначив, що в міськадміністрації в нього є конкуренти, які виступають проти доцільності будівництва обох транспортних ліній на Троєщині.

И куда эта линия СТ на Троещине будет идти?
Если реанимировать трамвай маршрута №2 по остаткам существующей пока трассы, то пасспоток там будет ниже плинтуса.
Если тянуть этот СТ на Осокорки, то где потом будет проходить ЛЛ?
Или Попов собрался сделать СТ до Огородней?
Ничего не понимаю...
Надо строить метро на Троещину, а не заниматься маниловщиной!
Если реанимировать трамвай маршрута №2 по остаткам существующей пока трассы, то пасспоток там будет ниже плинтуса.
Если тянуть этот СТ на Осокорки, то где потом будет проходить ЛЛ?
Или Попов собрался сделать СТ до Огородней?
Ничего не понимаю...
Надо строить метро на Троещину, а не заниматься маниловщиной!