Продолжение ККЛ (Васильковская—Теремки)
Модераторы: dimentiy, Администраторы
- FerrariF1racing
- Мэр (городской голова)
Интересно, так сразу за сутки 6 колец...FSI писал(а):23.06.2011
Вікторія - 15 кілець .
ККЛ СБЛ СПЛ ПВЛ ЛЛ
За 2 доби (даних на 22.06.2011 не було, а 21.06.2011 було 9 кілець)FerrariF1racing писал(а):Интересно, так сразу за сутки 6 колец...FSI писал(а):23.06.2011
Вікторія - 15 кілець .
24.06.2011
Ярослава - 590 кілець .
Вікторія - 19 кілець .
Любаша - 147 кілець
Площадку, над проходкою Любаші, засипали грунтом .
Палатку для подачі розчину вже переставили. Так подають розчин
P.S. Мене завжди цікавило, куди вивозять грунт з забоїв ТПК на КЧЛ. Вчора знайшов відповідь на це питання - грунт складають на пустирі біля гуртожитку №6 КНУ. Виглядає це так:
Фото 1
Фото 2
Фото 3
Фото 4
Фото 5
Не думаю, що грунт потім звідти заберуть, швидше за все, хтось з забудовників таким чином готує собі нову площадку під будівництво...
Ярослава - 590 кілець .
Вікторія - 19 кілець .
Любаша - 147 кілець
Площадку, над проходкою Любаші, засипали грунтом .
Палатку для подачі розчину вже переставили. Так подають розчин
P.S. Мене завжди цікавило, куди вивозять грунт з забоїв ТПК на КЧЛ. Вчора знайшов відповідь на це питання - грунт складають на пустирі біля гуртожитку №6 КНУ. Виглядає це так:
Фото 1
Фото 2
Фото 3
Фото 4
Фото 5
Не думаю, що грунт потім звідти заберуть, швидше за все, хтось з забудовників таким чином готує собі нову площадку під будівництво...
А я не один раз видел,как гружённые красные КРАЗы метростроя ехали в сторону левого берега ч/з Южный мост ( видел из метро и раз ехал за одним из них с самой Амурской до Моск.пл-ди!похоже мест разгрузки грунта немало!FSI писал(а):Р.S. Мене завжди цікавило, куди вивозять грунт з забоїв ТПК на КЧЛ. Вчора знайшов відповідь на це питання - грунт складають на пустирі біля гуртожитку №6 КНУ.
Інсайдери говорили, що раніше возили грунт в Рославичі. Останні дні - на на пустир біля гуртожитку №6 КНУ.Alexeyka писал(а):А я не один раз видел,как гружённые красные КРАЗы метростроя ехали в сторону левого берега ч/з Южный мост ( видел из метро и раз ехал за одним из них с самой Амурской до Моск.пл-ди!похоже мест разгрузки грунта немало!FSI писал(а):Р.S. Мене завжди цікавило, куди вивозять грунт з забоїв ТПК на КЧЛ. Вчора знайшов відповідь на це питання - грунт складають на пустирі біля гуртожитку №6 КНУ.
- minkovk
- Начальник депо
Если не поднять уровень, то неизбежно будет разная степень укатки асфальта над бетонными конструкциями перехода и соседними участками.
Это очень хорошо сейчас видно на перекрестке. Места рядом с переходом просели за полгода почти на 30 см. И асфальт волнами идет.
Смотри на фото линию стопа http://radikal.ua/full/6895e/05615/2e52af4226.jpg.html
Это очень хорошо сейчас видно на перекрестке. Места рядом с переходом просели за полгода почти на 30 см. И асфальт волнами идет.
Смотри на фото линию стопа http://radikal.ua/full/6895e/05615/2e52af4226.jpg.html
Лучшее-враг хорошего
26.06.2011
Ярослава - 600 кілець.
Пішли провали:
Перший біля таблички
Другий ближче до м.Васильківська
Вікторія - залишились дані на табличці за 25.06.2011р. (22 кільця).
З монтажки витікає зеленувата жижа
Любаша - 153 кільця.
Ярослава - 600 кілець.
Пішли провали:
Перший біля таблички
Другий ближче до м.Васильківська
Вікторія - залишились дані на табличці за 25.06.2011р. (22 кільця).
З монтажки витікає зеленувата жижа
Любаша - 153 кільця.