Корисно мати для вінди окремий розділ порядка 70 ГБ, і не зберігати на ньому нічого важливого. Раз в пів року переставляю вінду і вже настільки рутинна справа стала що дійсно при якомусь набридливому глюці чи вірусі легше (і швидше) перевстановити вінду і залити бекап із софтом.. Win7 FTW
Дуже терміново треба скачати драйвер: http://www.realtek.com/Downloads/downlo ... GetDown=fa
на цій сторінці
LINUX driver for kernel 2.6.x and 2.4.x (Support x86 and x64) v.8.025.00
Але за не зрозумілих мені причин з сайту Realtek ще ні разу не вдалося скачати жоден драйвер. Можливо через Волю. Пробував Firefox, Chrome, не качає. Якщо комусь вдасться, надішліть, будь ласка, на пошту mar4elo@online.ua
P.S. Якщо є ідеї що я роблю не так - буду дуже вдячний за інформацію
mindok писал(а):Дуже терміново треба скачати драйвер: http://www.realtek.com/Downloads/downlo ... GetDown=fa
на цій сторінці
LINUX driver for kernel 2.6.x and 2.4.x (Support x86 and x64) v.8.025.00
Але за не зрозумілих мені причин з сайту Realtek ще ні разу не вдалося скачати жоден драйвер. Можливо через Волю. Пробував Firefox, Chrome, не качає. Якщо комусь вдасться, надішліть, будь ласка, на пошту mar4elo@online.ua
P.S. Якщо є ідеї що я роблю не так - буду дуже вдячний за інформацію :)
Скачал запросто, но переслать на указанный адрес не получилось.
Вот сообщение об ошибке - Ошибка при соединении с сервером. Учетная запись: '212.1.76.4', Сервер: '212.1.76.4', Протокол: SMTP, Порт: 25, Защита (SSL): Нет, Ошибка сокета: 10051, Код ошибки: 0x800CCC0E
Дякую за відгук, вже знайшов людину яка передала драйвер, але всеодно це дивно чому в мене не качається нічого звідти. Ще недавно пробував на звук викачати те ж саме було. Качає 2,9кб і застрягає..
Не знаю, поможет-ли против скотча, когда я отдирал наклейки от пластмасы и на ней (пластмасе)оставался клей от них, очень хорошо помогла простая ватка смоченая в растительном масле. Если ею недолго потереть то вся эта гадость нормально оттирается без царапин и вонючей химии.
Не должен, мы вагоны от рекламы им отмывали, ни каких проблем.
Но лучше конечно сначала проверить где-то на уголке, по тому что фиг знает чем его красили.
Я не волшебник, я только учусь.
Я из того мрачного прошлого, о котором вам, в светлом будущем, остаётся только мечтать.