Керченский мост

Обо всём и не только

Модераторы: dimentiy, CARCASS, Администраторы

Ответить
vadik
Беларусский школьник
Беларусский школьник

Сообщение vadik »

YuraK писал(а):прошу заметить , что Вы еще ни разу не привели расчетов ...
Це ви написали, а це моя цитата, де я наводив розрахунки в дискусії про тунелі
vadik писал(а):...1км мосту оцінювався у 40МЄ, а тунель під річкою 72МЄ.... але за 2км. Фермен АС тунель можна побудувати за 5,1МРДЄ, десь на 100МЄ дешевже, ніж міст.
Висновок—вчіть першоджерела перш ніж обвинувачувати невинних.
Последний раз редактировалось vadik 03 ноя 2011, 13:29, всего редактировалось 1 раз.

vadik
Беларусский школьник
Беларусский школьник

Сообщение vadik »

Dream_On писал(а):Что характерно, обычный юзер не может произвести расчет
Це невірно, бо а) принципові рішення про проекти приймаються до детальної розробки проектів б) точність розрахунків ’на пальцях’ достатня, коли вартість альтернатив розрізняється на порядки, як наприклад в нашому випадку, де це 0 і кілька мрд.

Але було б добре, якби Dream_On сам погрався з наближеннями і сам зробив розрахунки, це найкращий засіб його переконати у недолугісті ідеї того мосту.

const
Начальник СЦБ
Начальник СЦБ

Сообщение const »

Мне вот интересно, чо ж пацаны-то (с) до сих пор строят мосты кругом, если тоннели уже дешевле, а экологический вред вапще меньше в разы?

TANK
пра-пра-правнук Лыбеди
пра-пра-правнук Лыбеди

Сообщение TANK »

Основной просчет - а нафига там мост вообще нужен? Чтобы русские танки могли в крым быстрее чем в грузию заехать? Кроме местного движения там пасс.потока нет. А с учетом всей транспортной системы крыма - и не предвидится.
Удачи на дорогах!
(В т.ч.железных!!)

XAN
Мэр (городской голова)
Мэр (городской голова)

Сообщение XAN »

const писал(а):Мне вот интересно, чо ж пацаны-то (с) до сих пор строят мосты кругом, если тоннели уже дешевле, а экологический вред вапще меньше в разы?
Евротоннель, переход Дания-Швеция... Это так, на вскидку.
...до 29 ноября 2010 - не было ни единого разрыва!

vadik
Беларусский школьник
Беларусский школьник

Сообщение vadik »

Я думаю, там взагалі нічого не потрібне, ані міст, ані тунель. Хочте зробити краще, купіть другий пором і запустіть його за розкладом, а не так як зараз, за наповненням.
І взагалі, в Україні можна назвати сотні проектів, які потрібніші. Ганьба, жодного нормального автобану нема, а вони за мільярди мости в нікуди будують.

YuraK
Механик
Механик

Сообщение YuraK »

vadik писал(а):...1км мосту оцінювався у 40МЄ, а тунель під річкою 72МЄ.... але за 2км. Фермен АС тунель можна побудувати за 5,1МРДЄ, десь на 100МЄ дешевже, ніж міст.
Хочете продовжувати тут, а не в приваті?

Які розрахунки ви тут зробили? Які обгрунтовування щодо конкретних варіантів мосту/тонелю Керч-Кавказ?
Чи Ви вважаєте що можна привести (оціночну) вартість будь-якого мосту або тонелю й це буде підрахунком й обгрунтуванням по керченському проекту?
Й ще Ви навели посилання на першоджерела?
Ви нічого не обгрунтували й не зробили ніяких прорахунків, навіть взятих приблизно, так як вам здається, воно могло б бути.

Чи ви хочете що б Вам навели будь-який приклад, коли мост побудувати дешевше ніж тоннель й це буде нормальне обгрунтування, що будувати мост доцільніше?
Будь-ласка, не вимагайте (в дискусії) від інших, того чого не робите (й не можете зробити) самі.
Відповісти можна в приват.

vadik
Беларусский школьник
Беларусский школьник

Сообщение vadik »

Давайте залишимося при різних думках, ви рухаєтеся по колу.

tov_tob
Мэр (городской голова)
Мэр (городской голова)
Контактная информация:

Сообщение tov_tob »

vadik писал(а):Це невірно, бо а) принципові рішення про проекти приймаються до детальної розробки проектів б) точність розрахунків ’на пальцях’ достатня, коли вартість альтернатив розрізняється на порядки, як наприклад в нашому випадку, де це 0 і кілька мрд.
"Точность" ваших расчетов "на пальцах" уже проверена в другой теме, ничего кроме флуда ваши претензии к стоимости проектов не вызывают. Делаем выводы.
Здесь могла быть моя подпись...

vadik
Беларусский школьник
Беларусский школьник

Сообщение vadik »

Наявність флуду мені у відповідь не доводить, що я неправий.

У конкретному випадку ’керченський міст’ цифри мусить наводити пропонент. По принципу порцелянового чайника на еліптичній орбіті. Я не можу довести його відсутність, це пропонент повинен показати на цифрах наявність вірогідних припущень, за яких керченський міст має економічний сенс.

Dream_On
Мэр (городской голова)
Мэр (городской голова)

Сообщение Dream_On »

Дайте конкретні докази що до непотрібності цього об'єкту.

vadik
Беларусский школьник
Беларусский школьник

Сообщение vadik »

Dream_On = пропонент
vadik писал(а):У конкретному випадку ’керченський міст’ цифри мусить наводити пропонент. По принципу порцелянового чайника на еліптичній орбіті. Я не можу довести його відсутність, це пропонент повинен показати на цифрах наявність вірогідних припущень, за яких керченський міст має економічний сенс.
vadik писал(а):...якби Dream_On сам погрався з наближеннями і сам зробив розрахунки, це найкращий засіб його переконати у недолугісті ідеї того мосту.
Последний раз редактировалось vadik 03 ноя 2011, 16:22, всего редактировалось 1 раз.

dimentiy
Злой литовец
Контактная информация:

Сообщение dimentiy »

Вам самим не надоело? У меня уже поп-корн заканчивается...
– Как правильно и удобно искать по форуму: инструкция

tov_tob
Мэр (городской голова)
Мэр (городской голова)
Контактная информация:

Сообщение tov_tob »

Все понятно. Дальнейшее обсуждение нужности или ненужности моста будет награждено по заслугам.
Здесь могла быть моя подпись...

incognito
Мэр (городской голова)
Мэр (городской голова)

Сообщение incognito »

Dream_On писал(а):Дайте конкретні докази що до непотрібності цього об'єкту.
а хіба хтось пропонує знести існуючий міст?
На данном форуме о трамвае можно писать или хорошо, или ничего...

Ответить