Скоростное движение

Модераторы: dimentiy, Администраторы

TANK
пра-пра-правнук Лыбеди
пра-пра-правнук Лыбеди

Сообщение TANK »

нет, я ЖД пакс. И мне проще вечером сесть в св и проспать всю ночь, чтобы доехать до запорожья, львова, франковска, харькова и т.д. утром, чем угробить пол дня на посадку в быстролетящего зверя в стандартные с 16.00 до 19.00 (в самые пробки), потом среди ночи ехать в гостиницу, попытаться там размять попу после 3-8 часов сидения и выспаться и со всеми этими потугами попытаться провести результативный день.

а вы так рьяно жд защищаете из-за отката по спукуляции билетами, которые резко исчезли недели 3 назад на все поезда одним махом благодаря гениально проводимой железкой политики или как? УЖД сейчас нагло банкротят для приватизации, этого только слепой не видит, а вы еще поддерживате их бредовые начинания....
Удачи на дорогах!
(В т.ч.железных!!)

DJVLAD
Путеец
Путеец

Сообщение DJVLAD »

TANK писал(а):нет, я ЖД пакс. И мне проще вечером сесть в св и проспать всю ночь, чтобы доехать до запорожья, львова, франковска, харькова и т.д. утром, чем угробить пол дня на посадку в быстролетящего зверя в стандартные с 16.00 до 19.00 (в самые пробки), потом среди ночи ехать в гостиницу, попытаться там размять попу после 3-8 часов сидения и выспаться и со всеми этими потугами попытаться провести результативный день.

а вы так рьяно жд защищаете из-за отката по спукуляции билетами, которые резко исчезли недели 3 назад на все поезда одним махом благодаря гениально проводимой железкой политики или как? УЖД сейчас нагло банкротят для приватизации, этого только слепой не видит, а вы еще поддерживате их бредовые начинания....
а мне удобно смотатся за несколько часов в Полтаву например, 4,5 часа до Харькова меня отлично устроят.
Нельзя всё равнять по себе, это раз .
Второе, есть обвинения - прошу в суд.
И третье, Вы не слова в предыдущем посте не сказали об инфраструктуре (были высказаны Ваши пожелание о конфорте в дороге и граффике, а также обвинения в мой адресс).
"Проффессионально" однако
vadik писал(а):Надшвидкісні пасажирські, які за 300 кмг, всі на окремій колії в світі. Хюндаям до 300 дуже далеко. Так що для УЗ це далеке майбутнє(

Росіяни співають пісню про Сапсан, бо є шанс з безрозмірного бюджету РФ наспівати на мільярди доларів інвестицій під окрему колію, типовий рашн бізнес.

УЗ все більш менш правильно робить в тих умовах, які є. А є на жаль така умова, що держава недофінансовує пасажирські перевезення. Буде дуже шкода, коли державна неувага приведе до занепаду пасажирського залізничного сполучення.
згоден з кожним словом.
Последний раз редактировалось DJVLAD 13 дек 2011, 14:21, всего редактировалось 1 раз.

vadik
Беларусский школьник
Беларусский школьник

Сообщение vadik »

TANK писал(а):нет, я ЖД пакс. И мне проще вечером сесть в св и проспать всю ночь, чтобы доехать до запорожья, львова, франковска, харькова и т.д. утром...
Мені простіше вдень швиденько проїхатися і вдома поспати. Думаю таких як я більшість.

XAN
Мэр (городской голова)
Мэр (городской голова)

Сообщение XAN »

vadik писал(а):
TANK писал(а):нет, я ЖД пакс. И мне проще вечером сесть в св и проспать всю ночь, чтобы доехать до запорожья, львова, франковска, харькова и т.д. утром...
Мені простіше вдень швиденько проїхатися і вдома поспати. Думаю таких як я більшість.
Ну да, если имеешь по дому в каждому городе Украины.
...до 29 ноября 2010 - не было ни единого разрыва!

vadik
Беларусский школьник
Беларусский школьник

Сообщение vadik »

На одну нараду можна встигнути обернутися за день...

Багато їде до родичів, а відряджень одноденних я думаю не так багато.

Крім того, я за те, щоб було і старе і нове. Хай квітнуть тисячі квітів.

TANK
пра-пра-правнук Лыбеди
пра-пра-правнук Лыбеди

Сообщение TANK »

vadik писал(а):а відряджень одноденних я думаю не так багато.
угу, процентов 90%

DJVLAD, если вы считаете, что даже при прохождении всех уже существующих экспрессов, баба Маня, закрывающая доп. шлагбаумы на замок на 30 минут ВСЕ переезды = инфраструктура, то вы ошибаетесь.
Удачи на дорогах!
(В т.ч.железных!!)

DJVLAD
Путеец
Путеец

Сообщение DJVLAD »

3 раза перечитал, смысла фразы не понял.
Можно расшифровать?

dimentiy
Злой литовец
Контактная информация:

Сообщение dimentiy »

на 30 минут
Перегнул... В последнее время минут на десять.
– Как правильно и удобно искать по форуму: инструкция

HAnS
Машинист
Машинист

Сообщение HAnS »

Дискусія "проїхатися швиденько вдень" ІМХО має сенс при визначення, що таке "швиденько". Як на мене, то такий "швидкісний" рух, як зараз впроваджує УЗ, коли до Львова буде 4,5 год - це печаль: поки ви до Львова приїдете, поки те, поки се - то взимку вже й світловий день закінчиться. Тобто ми отримуємо -2 дні від того часу, який можна було б провести там. В такому випадку мені, як студентові, варіант "у Львів на вихідні" стає недоступний, бо вихідні з'їдяться поїздкою.
Друга справа, якби мова ішла про справжній хайспід.
Надшвидкісні пасажирські, які за 300 кмг, всі на окремій колії в світі. Хюндаям до 300 дуже далеко. Так що для УЗ це далеке майбутнє(

А УЗ та державним грошам зовсім необов'язково залучатися в проект будівництва хайспіда.

selykv
Машинист
Машинист
Контактная информация:

Сообщение selykv »

DJVLAD писал(а):
а мне удобно смотатся за несколько часов в Полтаву например, 4,5 часа до Харькова меня отлично устроят.
Нельзя всё равнять по себе, это раз .
Второе, есть обвинения - прошу в суд.
И третье, Вы не слова в предыдущем посте не сказали об инфраструктуре (были высказаны Ваши пожелание о конфорте в дороге и граффике, а также обвинения в мой адресс).
"Проффессионально" однако
А якщо у мене дылова зустрыч о 10 ранку у харкові. Тоді я маю завдяки геніальним проектувальникам піти з роботи раніше, годині о 4 щоб встигнути на поїзд, а за тим приїхати у Харків о 23 ночі, зняти готель потім потусувати на зустрічі яка може не закінчитися до 6 вечора і настпних півдня я витрачу на черговий поїзд після ще одної ночі. Тариф такої поїздки по сьогоднішнім цінам експрес 2 класу+готель+готель+експрес 2 класу це порядку 1000 грн, в той же час якщо сьогодні навіть в купе їхати ніч і повернутися вночі то це буде гривень 300. Є питання??

DJVLAD
Путеец
Путеец

Сообщение DJVLAD »

16:00-23:00, это деловая встреча в Донецке что ли? на 4,5 часа не тянет.
ну да ладно.

во первых ночные поезда отменяются далеко не все.
во вторых, есть альтернатива в виде автобус/самолёт/машина.
в третьих, ж/д не обязана Вас возить, а уж тем более в убыток, что происходит на сегоднишний день на многих направлениях.
в четвертых, даже в таком надуманном примере, некоторые вещи можно решить сдвинув хотя бы начало встречи на чуть раньше.
Вопросы есть?

Вам контора оплачивает? если да, то какие проблемы.
Если не контора, то Вы бизнесмен, и должны прекрасно понимать, что значит для УЗ (которая мало того что модернизируется, так ещё и неслабо в бюджет отстёгивает), таскать сидячку которая обворачивается пару раз сутки, или спальный вагон который обворачивается раз за сутки. Свои деньгу прекрасно считаете не правда ли?

HAnS
Машинист
Машинист

Сообщение HAnS »

Залізниця-залізницею, а держава при оцінці проекту має керуватися не лише економічними характеристиками, а ще такою штукою як social effect, оскільки інтерес держави - збереження балансу між економічною ефективністю та соціальною справедливістю.
В даному випадку це все набуває рис комерційного проекту, чого не трапляється в розвинених країнах, навіть економіки яких дуже близькі до чистого ринку (без європейського соціалістичного ухилу).
во первых ночные поезда отменяются далеко не все.
Зараз на Львів іде добрий десяток поїздів, з них 4 - прямі. Якщо я не помиляюся, із прямих залишиться лише Хюндай + інші теж ріжуть принаймні частково. Куди дінемо всіх цих людей?

DJVLAD
Путеец
Путеец

Сообщение DJVLAD »

Так про соціальний ефект потрібно у держави спитати.
Чому держава не оплачує усіх пільговиків, чому не закупає рухомий склад (це обов'язок держави), чому не інвестує у розвиток інфраструктури, чому не піклується про те що ії потрібно.
До чого хочемо догратися?
Що здохне увесь рухомий склад? І буде гаплик пасажирським перевезенням?

щодо до Львів-Києв то на завтра (я не полінувався порахувати)
плацкарту - 1626 місць вільних
купе - 787
люкс - 52
загальні - 108

на сьогодні
плацкарт - 51
купе - 265
люкс - 29

щось не схоже на те що поїзда були заповнені по саме несхочу
мабуть тому і повидаляють деякі

І якщо вже на те пішло, то нічних поїздів на Львів лише половина з того що крутиться між Львовом та Києвом. А якщо брати "здобні" поїзда, ну ті що дозволяють бути о десятій на нараді, то їх одиниці

Klovsky
Мэр (городской голова)
Мэр (городской голова)
Контактная информация:

Сообщение Klovsky »

Правильно, якщо в мене нігті відросли, я відрізаю всю руку, а якщо волосся - голову.

Найбільш соціально важливі плацкартні зайняті досить щільно.
Може, спробувати скоротити порожні вагони (як і намагаються), а не різати цілі потяги?

p.s. якщо в мене інтернет 100 Мбіт, а я зливаю за добу 100 Мбайт, то що, треба його вирізати до 56 Кбіт з такою логікою?
*Станція "Мечникова". Вихід до магазину "Киянка".
Закинутий навколометро- та залізничний сайт

DJVLAD
Путеец
Путеец

Сообщение DJVLAD »

так повторюсь ще раз - ніхто усе й не ріже

а вагони відчипляти
а якщо сьогодні з Києва продали на 3 вагони менше аніж на завтра зі Львова?

Ответить