Продолжение ККЛ (Васильковская—Теремки)
Модераторы: dimentiy, Администраторы
- DFAW
- Мэр (городской голова)
- Контактная информация:
Описка была сегодня, так как это единственные данные которые выбиваются из ряда. Дарт Вейдер - крайне рекомендую семь раз подумать: а стоит ли писать, и только потом писать. А то боюсь придётся монтаж делать сразу к концу 6-й серии.
Я не волшебник, я только учусь. 
Я из того мрачного прошлого, о котором вам, в светлом будущем, остаётся только мечтать.

Я из того мрачного прошлого, о котором вам, в светлом будущем, остаётся только мечтать.
- Дарт Вейдер
- Беларусский школьник
Последний раз редактировалось FSI 22 мар 2012, 10:34, всего редактировалось 1 раз.
2012-03-23
Вікторія - 501 кільце (ПК 21+45,260) (+3 до вчорашнього ).
Маркшейдери знову допустили помилку в пікетажних відмітках: замість відняти 4 метри від 21+41, щоб получилось 21+37, вони ці чотири метри добавили і стало 21+45. Виявляється, що і вони забувають про те, що пікетажні відмітки в сторону Теремків ідуть на зменшення
Будемо сподіватись, що трасу вони прокладають акуратніше, ніж пишуть пікетажні відмітки, бо тоді історія з виходом Ярослави на ВЦ може повторитись ще не раз
Загальний вигляд таблички в сторону Теремків і в сторону ВЦ .
Маркшейдери знову допустили помилку в пікетажних відмітках: замість відняти 4 метри від 21+41, щоб получилось 21+37, вони ці чотири метри добавили і стало 21+45. Виявляється, що і вони забувають про те, що пікетажні відмітки в сторону Теремків ідуть на зменшення

Будемо сподіватись, що трасу вони прокладають акуратніше, ніж пишуть пікетажні відмітки, бо тоді історія з виходом Ярослави на ВЦ може повторитись ще не раз

FSI писал(а):2012-03-23
Маркшейдери знову допустили помилку в пікетажних відмітках: замість відняти 4 метри від 21+41, щоб получилось 21+37, вони ці чотири метри добавили і стало 21+45. Виявляється, що і вони забувають про те, що пікетажні відмітки в сторону Теремків ідуть на зменшення![]()
trydence писал(а):Виключено. Маркшейдери щоранку роблять винесення за кресленнями і періодично звіряють положення таблички за стаціонарними точками. А щосереди роблять повну перевірку траси.Diablas писал(а):Описка тут была вряд ли,
Так что может уже достаточно давно писалось с ошибкой (а она постепенно накапливалась),потом маркшейдры исправили,но бдительное око метрофорума заметило разницу.