298 поезд тоже был прошлым летом. По точно такому же графику.AMY писал(а): Стало
040К КИЇВ ПАС > СЕВАСТОП. 12:59 06:20 017:21
036К КИЇВ ПАС > СЕВАСТОП. 15:30 11:23 019:53
298К КИЇВ ПАС > СЕВАСТОП. 23:01 15:57 016:56
Обзоры прессы
Модераторы: dimentiy, Администраторы
КП «Київпастранс» та КП «Київський метрополітен» визначені організаторами пасажирських перевезень в Києві на період проведення ЄВРО 2012.
Сесія Київради прийняла рішення, згідно з яким вказані комунальні підприємства організовуватимуть перевезення акредитованих осіб (персонал, працівники УЄФА, представники ЗМІ, пов’язані з турніром) та вболівальників на період проведення в місті Києві фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу.
Відповідно до цього рішення акредитовані особи (на період дії акредитації) та власники квитків на матчі матимуть можливість користуватися громадським транспортом (крім автобусів, що працюють у режимі маршрутного таксі) у м. Києві безкоштовно протягом 36 годин: протягом доби в день проведення матчу (24 години) та до 12-00 наступного дня ( 12 годин).
«Прийняття зазначеного рішення надасть змогу забезпечити безперебійний рух громадського пасажирського транспорту та безкоштовне перевезення вболівальників до стадіону у період проведення фінального турніру чемпіонату Європи з футболу УЄФА 2012», - вважає Леонід Черновецький.
http://kmr.gov.ua/newsint.asp?IdType=3&Id=3027
Сесія Київради прийняла рішення, згідно з яким вказані комунальні підприємства організовуватимуть перевезення акредитованих осіб (персонал, працівники УЄФА, представники ЗМІ, пов’язані з турніром) та вболівальників на період проведення в місті Києві фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу.
Відповідно до цього рішення акредитовані особи (на період дії акредитації) та власники квитків на матчі матимуть можливість користуватися громадським транспортом (крім автобусів, що працюють у режимі маршрутного таксі) у м. Києві безкоштовно протягом 36 годин: протягом доби в день проведення матчу (24 години) та до 12-00 наступного дня ( 12 годин).
«Прийняття зазначеного рішення надасть змогу забезпечити безперебійний рух громадського пасажирського транспорту та безкоштовне перевезення вболівальників до стадіону у період проведення фінального турніру чемпіонату Європи з футболу УЄФА 2012», - вважає Леонід Черновецький.
http://kmr.gov.ua/newsint.asp?IdType=3&Id=3027

В детстве таких, как Вы, я убивал на месте. Из рогатки.(с)
Мене дуже дивують наші "світлі голови". І от коли, здається, вже більше нікуди, вони виходять на новий рівень.
Ось хто в змозі розшифрувати даний ребус?

Иди туда-не знаю, куда: новые указатели запутали киевлян и удивили гостей Евро-2012
Мене дуже дивують наші "світлі голови". І от коли, здається, вже більше нікуди, вони виходять на новий рівень.

Иди туда-не знаю, куда: новые указатели запутали киевлян и удивили гостей Евро-2012
-
- Путеец
Это не наши светлые головы. Это УЕФА.shpeex писал(а):В детстве таких, как Вы, я убивал на месте. Из рогатки.(с)
Для иностранцев, как они считают, всё понятно.
А киевлянам оно на фиг и не надо.
- Klovsky
- Мэр (городской голова)
- Контактная информация:
Читаемые. На 90%. Просто у народа туго с абстрактным мышлением.
Вот 10% сложных знаков - это P+R.
Паркинг я ещё бы догадался, но +R?
Вот 10% сложных знаков - это P+R.
Паркинг я ещё бы догадался, но +R?
*Станція "Мечникова". Вихід до магазину "Киянка".
Закинутий навколометро- та залізничний сайт
Закинутий навколометро- та залізничний сайт
Park&Ride - парковка для дальнейшей пересадки на ОТ. Обычно находится на окраине крупных городов, на конечных или предпоследних остановках. Обычно предполагаются льготные тарифы на пользование такой парковки при покупке месячного/квартального/годового проездного на ОТ. Такой знак вполне рутинный в Европе, особенно в той же Германии, Британии, Чехии...
В последней даже есть такое новшество как знак K&R - Kiss&Ride.
Это места у ж/д или трайно-автобусных платформ где запрещена парковка, но разрешена остановка
В последней даже есть такое новшество как знак K&R - Kiss&Ride.
Это места у ж/д или трайно-автобусных платформ где запрещена парковка, но разрешена остановка
...до 29 ноября 2010 - не было ни единого разрыва!
По поводу этих казателей реально бред....
сами ребусы банальны до безобразия, разве что значение картинки может быть двойным (фан зона=кинозал), меня другое больше бесит.
фиолетовые - пешеходные, синие - автомобильные.
какого дьявола по всему крещатику и красноармейкой развешены синие знаки (и до черта, над каждой полосой), если обе улицы будут пешеходными на все евро? откатинг и распилинг...
сами ребусы банальны до безобразия, разве что значение картинки может быть двойным (фан зона=кинозал), меня другое больше бесит.
фиолетовые - пешеходные, синие - автомобильные.
какого дьявола по всему крещатику и красноармейкой развешены синие знаки (и до черта, над каждой полосой), если обе улицы будут пешеходными на все евро? откатинг и распилинг...
Удачи на дорогах!
(В т.ч.железных!!)
(В т.ч.железных!!)
Совсем нигде? http://en.wikipedia.org/wiki/Park_and_RideDimon писал(а):В Европе ничего подобного не встречал. УЕФА наверное решила это ввести, как новинку ?:roll:Для иностранцев, как они считают, всё понятно.
А киевлянам оно на фиг и не надо.
...до 29 ноября 2010 - не было ни единого разрыва!