GSM/WiFi/LTE в метро
Модераторы: dimentiy, Администраторы
Крупные игроки не успели на поезд
Доступ в интернет для железной дороги предоставит компания "Ведекон"
На услуге интернет-доступа для пассажиров скоростных поездов может заработать малоизвестная компания "Ведекон", работающая в основном в сельской местности. "Укрзализныця" отобрала нового партнера без конкурса, отказавшись от прежних планов привлечения к проекту WiMAX-операторов.
...
+++++++++++++++++++++++++++++++++++
Дармовий інтернет замість сміттєвих урн
Помічник голови Київської міськдержадміністрації пообіцяв, що влада надаватиме безкоштовний доступ в інтернет, вай-фай, просто неба на Хрещатику та в інших місцях центру столиці. Виконавців і ціну цієї небаченої доброчинності поки що не називають. Тестовий запуск послуги планують наприкінці травня.
...
Намісник не завершив, або й не почав, десятки набагато важливіших для Києва справ. Наприклад, третій рік не може організувати вай-фай-доступ у київському метрополітені, де інтернет щодня потрібний сотням тисяч пасажирів. Наголошую: йдеться про платний комерційний доступ, з якого бюджет отримував би значні податки.
Доступ в интернет для железной дороги предоставит компания "Ведекон"
На услуге интернет-доступа для пассажиров скоростных поездов может заработать малоизвестная компания "Ведекон", работающая в основном в сельской местности. "Укрзализныця" отобрала нового партнера без конкурса, отказавшись от прежних планов привлечения к проекту WiMAX-операторов.
...
+++++++++++++++++++++++++++++++++++
Дармовий інтернет замість сміттєвих урн
Помічник голови Київської міськдержадміністрації пообіцяв, що влада надаватиме безкоштовний доступ в інтернет, вай-фай, просто неба на Хрещатику та в інших місцях центру столиці. Виконавців і ціну цієї небаченої доброчинності поки що не називають. Тестовий запуск послуги планують наприкінці травня.
...
Намісник не завершив, або й не почав, десятки набагато важливіших для Києва справ. Наприклад, третій рік не може організувати вай-фай-доступ у київському метрополітені, де інтернет щодня потрібний сотням тисяч пасажирів. Наголошую: йдеться про платний комерційний доступ, з якого бюджет отримував би значні податки.
Как оказалось, в Лондонском метро Вай-Фай только появляется. Причем НЕ в вагонах.
New London Underground wi-fi put to the test
По-нашему пока нету.
New London Underground wi-fi put to the test
По-нашему пока нету.
- Vibro
- Машинист
- Контактная информация:
Я не фахівець в цій галузі, але мені видається, що так казати некоректно. Адже між станціями відбувається зміна сот, а це процес тривалий і точно розриває поточне з’єднання. Особисто я виставив повільне оновлення мережі і після обриву наступний пошук мережі в моєму телефоні через 5 хвилин. Тому для мене прийом фрагментарний. 

- Klovsky
- Мэр (городской голова)
- Контактная информация:
Мобильний зв’язок створений якраз так, що при зміні соти, якщо вони перекривають одна одну, жодних обривів немає.
Висновок: якщо обрив є, то для даного телефону рівень сот недостатній в місці обриву.
Sinoptik, а это (различия у КС/МТС) проверялось на одном и том же аппарате?
Висновок: якщо обрив є, то для даного телефону рівень сот недостатній в місці обриву.
Sinoptik, а это (различия у КС/МТС) проверялось на одном и том же аппарате?
*Станція "Мечникова". Вихід до магазину "Киянка".
Закинутий навколометро- та залізничний сайт
Закинутий навколометро- та залізничний сайт
- sashman
- Мэр (городской голова)
- Контактная информация:
Ложь. В GSM handover незаметен для абонента, даже если он в это время трындит по телефону.Vibro писал(а):зміна сот, а це процес тривалий і точно розриває поточне з’єднання
Вот и не надо говорить о том, в чём вы не фахівець, и жаловаться на некорректную работу некорректно настроенного телефона.Vibro писал(а):Я не фахівець в цій галузі... Особисто я виставив повільне оновлення мережі і після обриву наступний пошук мережі в моєму телефоні через 5 хвилин. Тому для мене прийом фрагментарний.
Океания всегда воевала с Ост-Азией
- dimentiy
- Злой литовец
- Контактная информация:
Кстати хэндовер и поиск сети – немного разные понятия.
– Как правильно и удобно искать по форуму: инструкция