Обсуждаем правила
Модераторы: dimentiy, Администраторы
- DFAW
- Мэр (городской голова)
- Контактная информация:
Вон он, змей, в окне маячит —TANK писал(а):ПС - а еще Vadim может
просто выдернуть штепсель из розетки
За спиною штепсель прячет,
Подал знак кому-то — значит
Фельдшер вырвет провода.
И нам осталось уколоться,
И упасть на дно колодца,
И там пропасть, на дне колодца,
Как в Бермудах, навсегда. (с) Владимир Семёнович
Я не волшебник, я только учусь. 
Я из того мрачного прошлого, о котором вам, в светлом будущем, остаётся только мечтать.

Я из того мрачного прошлого, о котором вам, в светлом будущем, остаётся только мечтать.
- dimentiy
- Злой литовец
- Контактная информация:
В том то и дело... Предлагаю формулировку: Просьба модератора, касающаяся обсуждения в теме, оформления постов и т.п., обязательна к исполнению. В случае, если Вы несогласны с просьбой модератора — см. § 7.По-моему...
– Как правильно и удобно искать по форуму: инструкция
Нашёл в чем проблема у меня с горчичниками: в Firefox картинки не отображает, Chrome наоборот показывает. Все дело в ссылках:
Думаю, всем ясно что / заменяется на %5C . С чего бы так?
Код: Выделить всё
В Firefox:
forum.metropoliten.kiev.ua/templates%5Ckievmetrogreen%5Cimages%5Cicon_ycard.gif
forum.metropoliten.kiev.ua/templates%5Ckievmetrogreen%5Cimages%5Cicon_rcard.gif
В Chrome:
http://forum.metropoliten.kiev.ua/templates/kievmetrogreen/images/icon_ycard.gif
http://forum.metropoliten.kiev.ua/templates/kievmetrogreen/images/icon_rcard.gif
Горчичник и красная соответственно
-
- Дежурный по станции
- Контактная информация:
п 4.22:
"Запрещается размещать ссылки на что-то на сайт "в контакте". За нарушение - красный свет."
У мене виходить двояке розуміння:
1) не можна надавати опосередковане посилання типу, а у вигляді прямого дозволено як таке, що не вимагає авторизованого доступу (навіть до тих ресурсів, що перебувають у "закритих" альбомах, або у альбомах з обмеженим доступом).
Почитав тему з роз'ясненням правил, там виділив можливість заміни URL через tinyurl.
2) В мене є фото і у ВК, і на Facebook. По вищезгаданому пункту виходить, що посилання будь-якого виду з обох ресурсів мені не доступне, чи тільки з ВК з певних причин?
Іноді в мене виникає потреба уточнити щось, що зображене на фото у цих соцмережах у інших користувачів, а копіювати це фото кудись у інше місце іноді не тільки забирає зайвий час, а і загрожує (правда, дуже дивним чином) порушенням авторського права.
"Запрещается размещать ссылки на что-то на сайт "в контакте". За нарушение - красный свет."
У мене виходить двояке розуміння:
1) не можна надавати опосередковане посилання типу
www.{версія соцмережі ВКонтакте}/[тип_ресурсу][№_колекції]-[№_ресурсу]
cs[№_сховища_даних].{версія соцмережі ВКонтакте}/[префікс утримувача][№_ID]/[№_колекції]/[файл_ресурсу]
Почитав тему з роз'ясненням правил, там виділив можливість заміни URL через tinyurl.
2) В мене є фото і у ВК, і на Facebook. По вищезгаданому пункту виходить, що посилання будь-якого виду з обох ресурсів мені не доступне, чи тільки з ВК з певних причин?
Іноді в мене виникає потреба уточнити щось, що зображене на фото у цих соцмережах у інших користувачів, а копіювати це фото кудись у інше місце іноді не тільки забирає зайвий час, а і загрожує (правда, дуже дивним чином) порушенням авторського права.