Очень сильно завсит от выборов по этому округу. Она очень нужна "Ліко". Ну и я не против, ибо на те стоянки перестали брать мотоциклы массово. Так что пусть сносятviterzbayraku писал(а):Мене цікавить, чи відкриють дорогу у продовження Конєва в напрямку станції. Бо вона по ідеї там вже давно є, але зайнята під стоянку.
Продолжение ККЛ (Васильковская—Теремки)
Модераторы: dimentiy, Администраторы
Обожаю первоисточники документов.
Много против сноса гаражей плюс денег могут не найти.SlALFik писал(а):Очень сильно завсит от выборов по этому округу. Она очень нужна "Ліко". Ну и я не против, ибо на те стоянки перестали брать мотоциклы массово. Так что пусть сносятviterzbayraku писал(а):Мене цікавить, чи відкриють дорогу у продовження Конєва в напрямку станції. Бо вона по ідеї там вже давно є, але зайнята під стоянку.
Я как раз противоположного мнения, судя по фотографиям симпатичная станция получится. Это ж не времянка на годик другой, хорошо когда строятся изначально красивые сооружения, здания, объекты из качественных и долговечных материалов.NNNN писал(а):Двухэтажная ст "Ипподром" со вторым этажом для лошадей. Этакий себе вариант удорожания проектирования с самого строительства.
Жаль, нету на проектировщиков тов. Хрущева.
- tov_tob
- Мэр (городской голова)

- Контактная информация:
Рассуждать сидя за монитором не зная всех причинно-следственных связей всегда легко, правда?NNNN писал(а):Двухэтажная ст "Ипподром" со вторым этажом для лошадей. Этакий себе вариант удорожания проектирования с самого строительства.
Жаль, нету на проектировщиков тов. Хрущева.
Здесь могла быть моя подпись...
- tov_tob
- Мэр (городской голова)

- Контактная информация:
Я слышал только про удешевление.Rugin писал(а):tov_tob есть ли причины отказа от лесниц к галерее кроме удешевления/ускорения строительства?
Гораздо раньше.Rugin писал(а):Вероятнее всего решение отказаться от лесниц пришло, когда галерея уже была собрана в конструкциях.
- FerrariF1racing
- Мэр (городской голова)

Да, непонятно зачем тогда ее строили, для того, чтобы только инвалиды на лифтах поднимались? И если вообще для того, чтобы кто-то поднимался - не дешевле ли лестницу было сделать, а не лифт, как на Академгородке?Rugin писал(а):Странно тогда, что оставили галерею. Могли бы еще удешевить. И спасибо за прекрасный фотоотчет!
- tov_tob
- Мэр (городской голова)

- Контактная информация:
На галерею завязаны лифты и выходы из БТП. Я предполагаю, что из-за них уже поздно было убирать галерею полностью.Rugin писал(а):Странно тогда, что оставили галерею. Могли бы еще удешевить. И спасибо за прекрасный фотоотчет!tov_tob писал(а):Гораздо раньше.
Вообще вся эта история с изменениями проекта и архитектурным оформлением ВЦ хорошо показывает, насколько сильно проекты зависят от людей, которые к проектированию отношения иметь не должны
P.S. Пожалуйста
-
zloygumanist
- Крыса рельсовая

До пуску лічені дні
Минулої п’ятниці генеральний директор ПАТ «Київметробуд» Володимир Петренко інспектував будівництво станції метро «Іподром». Були при цьому й кореспонденти «Вечірки». Робочу нараду під час оглядин фронту робіт Володимир Петренко провів у звичній для нього манері: швидко та зі знанням кожної деталі майбутньої станції. Керівники служб рапортували йому про перебіг виконання робіт із зазначенням не лише днів їх завершення, а навіть годин. «Вузьких» місць виявлено не було, і, як зауважив гендиректор, песимістів серед будівельників він не побачив, а отже, жодних сумнівів ні в кого немає: станцію буде здано вчасно, незважаючи на те, що з фінансуванням виникають деякі труднощі. Пливун 300 метрів завдовжки на шляху до станції «Теремки» вдалося успішно подолати. Володимир Петренко визначив термін закінчення всіх робіт – до 10 жовтня з тим, аби до 15 числа ліквідувати дрібні недоробки й підбити цього дня остаточні підсумки.
«Завдяки контролюванню робіт та оперативному керуванню ми досягли результату, за якого маємо за 9 місяців перегінні тунелі й збудовану станцію «Іподром», – сказав пан Петренко.
Хоча станція буде цілковито готовою вже за кілька тижнів, її пуск заплановано до кінця жовтня. Точну дату має визначити влада держави й міста. Пробний потяг прибуде на станцію «Іподром» 20 жовтня. До цього дня буде завершено благоустрій навколишньої території, підземний перехід через проспект.
– Відомо, що будівництво метрополітенів в Україні та, зокрема, в Києві подане на здобуття Державної премії України в галузі науки й техніки. Що «Київметробуд» робить таке, чого ніхто у світі ще не робить?
– Новацій було дуже багато, я зараз і не перелічу всіх, – відповів Володимир Петренко.
– Але навіть якщо взяти відмову від використання чавунних тюбінгів, котрі десятками тисяч тонн укладали в тунелі, то лише це заслуговує на увагу. Адже нині ми використовуємо виключно залізобетон, хоча у світі до цього ще не дійшли в підземних роботах.
Навіть тунель під Ла-Маншем має чавунні тюбінги. Раніше станції глибокого залягання зводили за два заходи: спочатку – малий тунель, потім – великий. Ми робимо це за один раз. Новинка – стіна у грунті, яка дає змогу будувати станції відкритим способом. Далі – прокоп тунелів в умовах мегаполіса без застосування заморожування та хімізації грунтів. Можна назвати ще десятки наших знахідок, що не мають аналогів.
Минулої п’ятниці генеральний директор ПАТ «Київметробуд» Володимир Петренко інспектував будівництво станції метро «Іподром». Були при цьому й кореспонденти «Вечірки». Робочу нараду під час оглядин фронту робіт Володимир Петренко провів у звичній для нього манері: швидко та зі знанням кожної деталі майбутньої станції. Керівники служб рапортували йому про перебіг виконання робіт із зазначенням не лише днів їх завершення, а навіть годин. «Вузьких» місць виявлено не було, і, як зауважив гендиректор, песимістів серед будівельників він не побачив, а отже, жодних сумнівів ні в кого немає: станцію буде здано вчасно, незважаючи на те, що з фінансуванням виникають деякі труднощі. Пливун 300 метрів завдовжки на шляху до станції «Теремки» вдалося успішно подолати. Володимир Петренко визначив термін закінчення всіх робіт – до 10 жовтня з тим, аби до 15 числа ліквідувати дрібні недоробки й підбити цього дня остаточні підсумки.
«Завдяки контролюванню робіт та оперативному керуванню ми досягли результату, за якого маємо за 9 місяців перегінні тунелі й збудовану станцію «Іподром», – сказав пан Петренко.
Хоча станція буде цілковито готовою вже за кілька тижнів, її пуск заплановано до кінця жовтня. Точну дату має визначити влада держави й міста. Пробний потяг прибуде на станцію «Іподром» 20 жовтня. До цього дня буде завершено благоустрій навколишньої території, підземний перехід через проспект.
– Відомо, що будівництво метрополітенів в Україні та, зокрема, в Києві подане на здобуття Державної премії України в галузі науки й техніки. Що «Київметробуд» робить таке, чого ніхто у світі ще не робить?
– Новацій було дуже багато, я зараз і не перелічу всіх, – відповів Володимир Петренко.
– Але навіть якщо взяти відмову від використання чавунних тюбінгів, котрі десятками тисяч тонн укладали в тунелі, то лише це заслуговує на увагу. Адже нині ми використовуємо виключно залізобетон, хоча у світі до цього ще не дійшли в підземних роботах.
Навіть тунель під Ла-Маншем має чавунні тюбінги. Раніше станції глибокого залягання зводили за два заходи: спочатку – малий тунель, потім – великий. Ми робимо це за один раз. Новинка – стіна у грунті, яка дає змогу будувати станції відкритим способом. Далі – прокоп тунелів в умовах мегаполіса без застосування заморожування та хімізації грунтів. Можна назвати ще десятки наших знахідок, що не мають аналогів.