Дык, у вас там мусоросжигалка на берегу Вырлицы, ей можно.
Не, я не про завод, у нас на пустыре, на пересечении пр-та Григоренко и Здолбуновской, там сечас засыпали озера под постройку высоток и заодно жгут мусор+ветки+листья+всякую дрянь
На АКМ тоже часто бывает задымление. Это кто-то спеша в метро забывает потушить окурок и бросает в мусорный контейнер. А там газеты, журналы...Сколько раз наблюдал, как мусорка горит! И хотя б кто-то потушил!
На АКМ тоже часто бывает задымление. Это кто-то спеша в метро забывает потушить окурок и бросает в мусорный контейнер. А там газеты, журналы...Сколько раз наблюдал, как мусорка горит! И хотя б кто-то потушил!
По идее уборшицы должны гасить+должнаж быть хоть какая то сигнализация на дым, огонь и т.д. И почему эта сигнализация никогда не работает?
Смотрите сюда:
Так, хорош тут в турникетах мусор жечь, а то ещё слонов там найдёте.
Dimon писал(а):На АКМ тоже часто бывает задымление. Это кто-то спеша в метро забывает потушить окурок и бросает в мусорный контейнер. А там газеты, журналы...Сколько раз наблюдал, как мусорка горит! И хотя б кто-то потушил!
По цій причині я ніколи не кидаю окурків в урну.
Кидаю на землю і гашу ногою.
P.S. Трохи некультурно, але ніякого задимлення
От вам спосіб проходу через турнікет-вертушку - на 1 жетон N чоловік.
Зверніть як-небудь увагу, що після проходу вертушка "закривається" (спалахує червоне світло), тільки коли перекладина за тобою займе строго горизонтальне положення.
Отже: одна людина кидає жетон і проходить боком, втискуючись між перегородкою і турнікетом котрий зліва. При цьому треба слідкувати, щоб наступна перегородка не стала в горизонтальне положення, і після проходу повернути "свою" перегородку в попереднє положення. Червоне світло при цьому не загорається і таким же чином проходить наступна людина і т.д.
Питання ось у чому: скільки часу турнікет залишається відкритим після кидання жетона?
Отже: одна людина кидає жетон і проходить боком, втискуючись між перегородкою і турнікетом котрий зліва. При цьому треба слідкувати, щоб наступна перегородка не стала в горизонтальне положення, і після проходу повернути "свою" перегородку в попереднє положення
Не надеруть, якщо не проходити таким чином регулярно і на одній і тій самій станції. Не думаю, що контролер дивиться, в який бік крутиться вертушка. Тим паче на людних станціях, і тим паче в пік:)
Не надеруть, якщо не проходити таким чином регулярно і на одній і тій самій станції. Не думаю, що контролер дивиться, в який бік крутиться вертушка. Тим паче на людних станціях, і тим паче в пік
Краще не ризикувати:) Та й 50 коп. не такі великі гроші, щоб займатися мазохізмом